Şimdi Ara

Ankara'da telefonsuz imei kaydı yapacak yer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
3.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşım Eylül ayının 3ünde giriş yapmış pasaportuyla. yani son günleri artık kayıt işinin. fakat işin kötüsü benim kayıt ettireceğim telefon pazar günü gelecek. fakat saati belli olmadığı için geç kalırsa kayıt işi yalan olur.
    cumartesi günü, sadece imei numarasıyla kayıt edebilecek bir yer bilen var mı? balgat time gittik dün, telefon olmadan yanınızda kayıt edemem dedi.

kayıt eden varsa sadece imei no ile, bi adres verebilir mi ankara içi, yarın gideyip halledeyim.

• telefon için kayıt yapacak olan yer telefonun kutusundaki ya da telefonun arkasındaki IMEI numarasını kontrol etmek zorunda.. o yüzden yapmazlar..
  • bos konusmayin ya nedemek yapmazlar ben bu zamana kadar internetswn birsuru telefon kayit yaptirdim hangisine telefonuda verdim al yap getir diye sadece imei nunarasi ve.modeli yeterli biraz israr ederseniz heryer yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord__of_darkness

bos konusmayin ya nedemek yapmazlar ben bu zamana kadar internetswn birsuru telefon kayit yaptirdim hangisine telefonuda verdim al yap getir diye sadece imei nunarasi ve.modeli yeterli biraz israr ederseniz heryer yapar

iyi sen yaptır o zmn... allahım yaaa....

her işin bir kuralı var.. annenden babandan şeker istemiyorsun... niye ısrar edeyim.. olayın yasal prosedürü bu şekilde..
  • 3 farklı tim'de sadece imei ile kayıt yaptırdım. tamamiyle telefonsuz kayit edememe yalan. vodafone'da deneyin sansinizi. kayit kanununda telefon ya da kutusu olacak diye bir sey gecmiyor. kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr Bishop -- 1 Ekim 2010; 16:37:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr Bishop

3 farklı tim'de sadece imei ile kayıt yaptırdım. tamamiyle telefonsuz kayit edememe yalan. vodafone'da deneyin sansinizi. kayit kanununda telefon ya da kutusu olacak diye bir sey gecmiyor. kolay gelsin.

o zaman niye telefonu istiyorlar?? ben söyleyim kopya IMEI muhabbeti olmasın diye.. yapamam diyen adam sonuna kdr haklı... en azından işini düzgün yapıyor...
  • Simdi abd den alip imei kayit yptirirsam bidaha unlock la isim olmucak mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone
    o zaman niye telefonu istiyorlar?? ben söyleyim kopya IMEI muhabbeti olmasın diye.. yapamam diyen adam sonuna kdr haklı... en azından işini düzgün yapıyor...

kopya imei ile ne alakasi var cozemedim tam ? eger oyle bir sey varsa tabi istemekle hakli ama hic rastgelmedim.

@nc39; olacak malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nc39
    Simdi abd den alip imei kayit yptirirsam bidaha unlock la isim olmucak mi

Unlock ayrı imei kaydı ayrı bir olay. Forumu araştırın lutfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr Bishop

3 farklı tim'de sadece imei ile kayıt yaptırdım. tamamiyle telefonsuz kayit edememe yalan. vodafone'da deneyin sansinizi. kayit kanununda telefon ya da kutusu olacak diye bir sey gecmiyor. kolay gelsin.

ankarada mı yaptırdın, öyle ise yer söylersen gider oraya yaptırırım.
  • Ankara Cepa Türkcell'de
    Marka,Model ve Imei numarasını vererek kayıt yaptırdım.
    Cihazı sormadılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ank7777 -- 1 Ekim 2010; 22:25:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank7777

Ankara Cepa Türkcell'de
    Marka,Model ve Imei numarasını vererek kayıt yaptırdım.
    Cihazı sormadılar.

teşekkürler
  • bu konuda çoğu yer tutucu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.