Merhaba arkadaşlar. daha öncede yazmıştım aracıma birisi yandan vurmuştu. boyası falan herşeyi yapıldı. ön kapının bandı kaldırıldığı için yenisini almam gerekiyor. servisleri aradım fakat servite fiyetler çok pahalı. Ankara'da bildiğiniz orjinal Toyota yedek parçası satan yerler varsa buraların isimlerini ve varsa telefonlarını verebilirmisiniz. şimdiden çok teşekkürler
kimse cevap yazmamış toyota kardeşliği böyle mi oluyormuş acaba bende aranıza katılmayı düşünüyordum vaz mı geçsen yoksa
Selam. Bennde Toyota aldım artık aranızdayım. Hayırlı olsun diye başlayalım. Ankarada Yeni Dörtnal diye bir servis buldum. Arkadaşlar daha önce Toyota servisinde çalışmışlar. Balataları değiştirdim. memnunum. Googledan arat çıkıyor adresleri. Saygılar.
Arkadaşım yerinde olsam oto sanayilerdeki çıkma parça satan yerleri gezerdim,hem pazarlık imkanın olur Farklı bir renk bulursan da kaç liraya boyatabileceğini önceden öğrensen iyi olur. Sahibinden.com'da biri satıyordu,bulabilirsem koyarım buraya
Buldum ama sende de şans yokmuş be kardeşim,arka kapı içinmiş
Fiyatı 40 ytl imiş,en azından fiyat olarak fikrin olur...Bir de çıkma alsan saglıklı yapışır mı emin değilim,bunu da öğrensen iyi olur
ben aranıza yeni katıldım ya bende toyota coralla 1991 model 1.6 war arabanın sol ön kapısı konpilesi yada warsa çıkmasını bula bileceyim biyer warmı bulamadım biyerde