Arkadaşlar, yurda çıkmam sebebiyle Uydunet aboneliğimi devir etmek istiyorum. Modemhediye kampanyası sebebiyle taahhütüm devam etmektedir, ilk 2 ayın faturasını ödedim, bu durum gelişti sonrasında.
Modem Netmaster CBW-700V kablosuz modem, kesinlikle hiçbir problemi yok tertemiz. Bunun yanında benden devir alacak arkadaşın ilk fatura ücretini de veriyorum 40 TL şeklinde.
1 Mbit sınırsız tarifedir, Kablolu tv de standart olan. İnternet: 29 TL Kablolu Tv: 9 TL ödemekteyim.
Ankaradan Uydunet kullanmak isteyen arkadaşların işini görecektir diye düşünüyorum, bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Bana özel mesajdan ulaşabilirsiniz, teşekkürler.
ben de istanbul'da veya gaziantep'te devretmek istiyorum, uydunet 10 mbps +tele dünya hd kutu 78 tl. 18 ay kaldı taahhüt kasım ayı faturası ödenecektir. 6 ay sonra kurulum taksitleri de bitiyor o zaman ödemesi 68 tl olacak. teşekkürler.
Merhabalar, Ankara'da yaşıyorum.Taşınmam ve taşındığım yerde TURKSAT hizmeti verilmemesi sebebiyle; "Yarım düzine fırsat" kampanyasından yararlanarak eylül 2011'de satın aldığım sınırsız uydunet + teledünya hd (kablo tv) üyeliğimi devretmek istiyorum.Aylık ücreti 40 tl'dir ve sabittir. İnternet sınırsız 1 Mbs'dir ve istenirse hız yükseltilebilmektedir. Teledünya HD kablo tv mevcuttur. Nat Geo HD, Nat Geo Wild HD, EUROSPORT HD, BBC HD kanalları ücrete dahildir Nakil yaptığım kişiye 4 portlu kablosuz modem ve HD Uydu alıcısını ücretsiz vereceğim.Nakil için ücret talep edilmemektedir. Taahhüt 2013 eylülde yani 10 ay sonra sona ermektedir.Hizmetin bu ayki faturasını ödedim.
Ben de kabonet ve kablolu tv bağatmak istiyorum. Devir alabilirim. Ne yapmamız lazım ?
Ben de Ankara'dayım. Eve kablolu TV ve kablonet bağlatmak istiyorum. Sanırım devir daha mantıklı. Devretmek isteyenler pm den yazabilirer..
Haa devretmediysen alabilirim.
ben devredebilirim hocam pm attım
aboneliğim vedevri adlı üyeye devredilmiştir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme