Şimdi Ara

Ankara'da Uydunet Devir - Modem ve ilk ay faturası hediyeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, yurda çıkmam sebebiyle Uydunet aboneliğimi devir etmek istiyorum. Modem hediye kampanyası sebebiyle taahhütüm devam etmektedir, ilk 2 ayın faturasını ödedim, bu durum gelişti sonrasında.

Modem Netmaster CBW-700V kablosuz modem, kesinlikle hiçbir problemi yok tertemiz.
    Bunun yanında benden devir alacak arkadaşın ilk fatura ücretini de veriyorum 40 TL şeklinde.

1 Mbit sınırsız tarifedir, Kablolu tv de standart olan.
    İnternet: 29 TL
    Kablolu Tv: 9 TL ödemekteyim.

Ankaradan Uydunet kullanmak isteyen arkadaşların işini görecektir diye düşünüyorum, bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Bana özel mesajdan ulaşabilirsiniz, teşekkürler.

• ben de istanbul'da veya gaziantep'te devretmek istiyorum, uydunet 10 mbps +tele dünya hd kutu 78 tl. 18 ay kaldı taahhüt kasım ayı faturası ödenecektir. 6 ay sonra kurulum taksitleri de bitiyor o zaman ödemesi 68 tl olacak. teşekkürler.
  • Merhabalar,
    Ankara'da yaşıyorum.Taşınmam ve taşındığım yerde TURKSAT hizmeti verilmemesi sebebiyle;
    "Yarım düzine fırsat" kampanyasından yararlanarak eylül 2011'de satın aldığım sınırsız uydunet + teledünya hd (kablo tv) üyeliğimi devretmek istiyorum.Aylık ücreti 40 tl'dir ve sabittir. İnternet sınırsız 1 Mbs'dir ve istenirse hız yükseltilebilmektedir. Teledünya HD kablo tv mevcuttur. Nat Geo HD, Nat Geo Wild HD, EUROSPORT HD, BBC HD kanalları ücrete dahildir Nakil yaptığım kişiye 4 portlu kablosuz modem ve HD Uydu alıcısını ücretsiz vereceğim.Nakil için ücret talep edilmemektedir. Taahhüt 2013 eylülde yani 10 ay sonra sona ermektedir.Hizmetin bu ayki faturasını ödedim.
  • Ben de kabonet ve kablolu tv bağatmak istiyorum. Devir alabilirim. Ne yapmamız lazım ?
  • Ben de Ankara'dayım. Eve kablolu TV ve kablonet bağlatmak istiyorum. Sanırım devir daha mantıklı. Devretmek isteyenler pm den yazabilirer..
  • Haa devretmediysen alabilirim.
  • ben devredebilirim hocam pm attım
  • aboneliğim vedevri adlı üyeye devredilmiştir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.