Bir Müşterimizin reklam tanıtım katolog görsel çalışmalarını yapan bir reklam ajansıyız.Fakat müşterimizin web sitesi isteğini gerçekleştiremediğimiz için dışarıdan tasarım yaptırılacaktır.
İstenen özellikler:
Yönetim paneli olan tam güncellenebilir bir site olacak ASP yada PHP farketmez Flash içerikli görsellik kazandırılacak (Tamamı flash olabilir)
Genel firma bilgilerinin bulunduğu hakkımızda, haberler, duyurular, insan kaynakları başvuru formu, iletişim kısmı olacak
Yaklaşık 50 Ürün olan bir ürün galerisi (ürün hakkında teknik bilgilerde yer alacak)
Firmanın kataloğunu pdf formatta site üzerinden indirme olacak
Yine var olan katalog site üzerinde önizlenebilecek (otomatik dönen sayfalar)
Firma tekstil firmasıdır. Çok büyük bir firma değildir bunu dikkate alarak fiyatlandırma yapınız.
Tasarımcının hızlı çözüme ulaşabilmek adına Ankara'da olması tercih sebebidir. Bu konu ile ilgili fiyat tekliflerinizi ve referanslarınızı iletmenizi rica ederim
Sizde emlakçı gibi para alacaksınız...
flashlı yönetilebilir site olmaz
flash ile yönetilebilen bir site olur oturup actioncsript ile yönetim paneli yazılırsa neden olmasın fiyatıda ona göre olur tabiki...
flash ile yönetilebilen bir site olur oturup actioncsript ile yönetim paneli yazılırsa neden olmasın fiyatıda ona göre olur tabiki...