Şimdi Ara

ANKARA'DA YAŞAYANLAR LÜTFEN BAKAR MISINIZ ? ** KAYIP BİR GENÇ ARANIYOR **

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • '' HERKES ALLAH AŞKINA ELİNDEN GELDİĞİ KADAR BANA YARDIMCI OLSUN..ÇOK SEVDİĞİM DEĞERLİ ARKADAŞIM ÖZER ŞAHİN TEĞMENLİK SINAVI İÇİN GİTTİĞİ ANKARADAN DAHA DÖNMEDİ AKİBETİNİ MERAK EDİYORUM EN SON ALDIĞIM DUYUMA GÖRE ERGENEKON ZANLISI OLARAK HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILMIŞ ALLAH İÇİN GÖRENLERİN BENİ ARAMASI RİCA OLUNUR...ALLAH ÖZER KARDEŞİMİ KORUSUN:(( ''

Beyler, bayanlar bu çocuk benim yıllar önce eski mahalleden futbol oynadığım gariban bir çocuktu. Az önce facebookta arkadaşın yazdığı bu yazıları görünce şok oldum. Ankara'da gören, bilen, tanıyan varsa en yakın karakola bildirmesi rica olunur. Ailesi çok perişanmış. Yazan çocuğun msni kapalı olay hakkında pek bilgim yok. Öğrendikçe bildiririm sizlere. Adana'da yaşıyor ve adı ÖZER ŞAHİN bayağıdır görmüyorum ama boyu 1.75 - 1. 85 ortalarında resimlerde belli olduğu gibi zayıf uzun boylu bir çocuk. Allah yardımcısı olsun...

Buda resimleri... ( Sağdaki yeşil t-shirtlü)

Olayın ciddiyetine inanmayan arkadaşlar için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arif44 -- 10 Eylül 2009; 2:26:58 >

• Görmedim
  • Soruşturma başlatılmışsa adliye gerekli bilgiyi ailesine hemen verir. Çocuk tam olarak kaç yaşında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eaststreetz

Soruşturma başlatılmışsa adliye gerekli bilgiyi ailesine hemen verir. Çocuk tam olarak kaç yaşında?

91 doğumlu sanırım 18-19 yaşlarında...
  • dalğa geçmiyorsun dimi

silivriye bakmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

dalğa geçmiyorsun dimi

silivriye bakmak lazım

Hayır kesinlikle... Ciddiyim konu ters biyerde haklısın ama cidden olay doğru. Benim anlamadığım bunun ergenekonla ne alakası var. Ahmet yani facebookta yazan çocuk msnde online olsa nerden duyduklarını soracam
  • bu çocuk kimki ergenekon zanlısı olsun ya güldürme beni buradaki insanları bu kadar safmı sanıyosun yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.kvncymn

bu çocuk kimki ergenekon zanlısı olsun ya güldürme beni buradaki insanları bu kadar safmı sanıyosun yazık

Bak koçum konuyu baltalama yaşım 20 sizin gibi çocuk olsam oynarım böyle bir oyun ama milletin değerleriyle oynayıp dalga geçecek ne zamanım var nede beynim kuş beyni. Olay ciddi diyorum !
  • Savcı facedeki arkadaşını mı aramış biz bunu aldık diye?
  • Tutuklanmış olma ihtimali çok düşük, saçma denebilir. Zira öyle bir şey olsa o yaşlarda bir çocuğun ilk önce ailesini ararlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eaststreetz

Tutuklanmış olma ihtimali çok düşük, saçma denebilir. Zira öyle bir şey olsa o yaşlarda bir çocuğun ilk önce ailesini ararlar.

Evet mantıklı hali bu olayın ama inanın bende pek birşey bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.