PROGRAMLAMANIN TEMELLERİ Giriş-IDE-Değişken-VeriTipi-Hata-Algoritma Programlamaya Giriş ve .Net Platformu Microsoft Visual Studio Arayüzü Visual C# .Net ile Windows Tabanlı Programlama Değişkenler ve Veri Tipleri Hatalar ve Hataların Giderilmesi Algoritma Operatör- Karar Yapıları Operatörler ve Karar Yapıları Döngü -Dizi - Metot -String,Math ve DateTime Metodları Döngüler Diziler Metotlar String , Math , DateTime Metotları
VERİTABANI YÖNETİMİ VE PROGRAMLAMA Veritabanı Temelleri -VT oluşturmak-Tablo Veri Nedir? Veritabanı Nedir? SQL Server`a Giriş Veritabanı Oluşturmak Tablo Oluşturmak ve Normalizasyon VeriTabanı Programlama T-SQL Key - Constraint İndeks Yapıları View Script ve Batch Stored Procedure ve Fonksiyonlar Transaction Trigger Güvenlik Yönetim
WEB PROGRAMLAMA (ASP.NET) Client Side Programlama - Server Side Programlama Clientside Programming Serverside Programming OOP Giriş Nesne Yönelimli Programlamaya Giriş ADO.NET ADO.NET İleri Web Programlama - Ajax - Monitoring,Trace,Deployment ve Cache,IIS Configuration Advanced Web Programming Ajax 4 Monitoring,Trace,Deployment ve Cache,IIS Configuration
İLERİ .NET UYGULAMALARI C# ile İleri Windows Programlama Windows Forms İletişim Kutuları Sürükle Bırak Çizimler Printing Bileşenler Type .NET Framework - OOP OOP Collections Interfaces Exceptions Threading Reflection System.IO ve Stream ve Serilization Windows Services ve Event Log Deployment Dağıtık Uygulamalar ve Mobil Teknolojiler -LINQ XML Web Servisleri .NET Remoting LINQ 4
PROJE ANALİZİ, TASARIMI VE YÖNETİMİ Proje Tasarımı , Planlaması ve Yönetimi UML -MSF - Tasarım ve Proje Yönetimi Uygulamalı Proje çalışması Proje Toplam 240 Saat
KATILIMCILARA KAYNAK (KİTAP, DERS NOTLARI, EĞİTİM DVD LERİ) VEKTÖREL BİLİŞİM TARAFINDAN ÜCRETSİZ VERİLECEKTİR.
"EĞİTİME KATILACAK KİŞİNİN BİLGİ VE BECERİSİ TARAFIMIZCA DEĞERLENDİRİLDİKTEN SONRA KESİN KAYDI YAPILIR."
SERTİFİKALAR
Derslere % 70 devam eden tüm öğrencilerimize "KATILIM BELGESİ" veriyoruz. Derslere %85 devam eden ve sınavlarda %70 başarı gösteren tüm öğrencilerimize "BAŞARI BELGESİ" veriyoruz. Derslere % 90 devam eden ve sınavlarda %85 başarı gösteren öğrencilerimize "ÜSTÜN BAŞARI BELGESİ" veriyoruz. Derslere %70 devam eden tüm öğrencilerimizi M.E.B. ONAYLI "YAZILIM PROGRAMCILIK" sınavına katılımı sağlanır. ULUSLARARASI SERTİFİKALAR
MICROSOFT CERTIFIED PROFESSIONAL DEVELOPER
MCPD Windows Developer MCPD Web Developer MCPD Enterprise Applications Developer
İŞ OLANAKLARI
Şirketlerin yazılım geliştirme departmanları. Microsoft iş ortakları. Kendi işini kurmak. Freelance (Serbest).
ALINABİLECEK ÜNVANLAR .NET Yazılım Uzmanı MSSQL Veritabanı Uzmanı Proje Yöneticisi Teknik Danışman Yazılım Uzmanlığı Eğitimi /Kursu na Katılacak Adayların Kesin Kayıt İçin Ankara daki Eğitim Merkezimize Başvurmaları Gerkmektedir. İnternet Üzerinden Yapılan Başvurular Ön Kayıt Niteliği Taşıdığından, Vektörel Bilişim'in bu kayıtları kesin kayıt olarak değerlendirmez. Kurumumuz Microsoft Yetkili Eğitim Merkezidir.