Şimdi Ara

Ankara'da yeni açılacak üniversite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün konuşulurken aklıma geldi Ankaraya yeni açılan altın koza üniversitesi var.
    Her ne kadar öğrenci alımlarını bu sene yapacak olsada acaba kaç puan-sıralama ile aldığını, ücretinin ne kadar olduğunu bilen var mı acaba?
    Bir de ben aslında rts (radyo televizyon sinema) düşünüyorum, bu üniversitede Film tasarımı diye bölüm var.Birbirleri ile ne kadar yakın bölümlerdir açıklayabilecek birini arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruperius -- 1 Mart 2013; 19:35:13 >

• daha yapamadılar üni'yi bence bu yıla yetişmez
  • Myhendislik fakultesi acilacakmi acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendi internet sitesinde yazıyor üniversitenin ama bildiğim kadarıyla mühendislik yok bu sene.Gerçi bende bölümü bu sene açılacak gösterdiği için sordum
  • Rus dili olacak mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ne yapacaksınız böyle yerleri? bir sürü üniversite var. %50 bursla daha ucuza okuyabilirsiniz.
  • Ben kendi okuyacağım alana yönelik olarak sordum hocam, rts okuyacağımdan güzel sanatlarla ilgili bir üniversite olduğu için sordum.
    Ha ayrıca sitesine girip incelediniz mi bilmem ama kampüs olarakta çok iyi gözüküyor.
    Belirtmem gerek ayrıca üniversitenin adı ipek olarak değişmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruperius

Ben kendi okuyacağım alana yönelik olarak sordum hocam, rts okuyacağımdan güzel sanatlarla ilgili bir üniversite olduğu için sordum.
    Ha ayrıca sitesine girip incelediniz mi bilmem ama kampüs olarakta çok iyi gözüküyor.

Kampüsünü her gün görüyorum hala inşaat halinde. Gelecek yıla zor yetişir gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalculha

quote:

Ben kendi okuyacağım alana yönelik olarak sordum hocam, rts okuyacağımdan güzel sanatlarla ilgili bir üniversite olduğu için sordum.

Kampüsünü her gün görüyorum hala inşaat halinde. Gelecek yıla zor yetişir gibi duruyor.

Ben yanında okuyorum her gün,seneye açılacak.
  • quote:

Geçen gün konuşulurken aklıma geldi Ankaraya yeni açılan altın koza üniversitesi var.
    Her ne kadar öğrenci alımlarını bu sene yapacak olsada acaba kaç puan-sıralama ile aldığını, ücretinin ne kadar olduğunu bilen var mı acaba?
    Bir de ben aslında rts (radyo televizyon sinema) düşünüyorum, bu üniversitede Film tasarımı diye bölüm var.Birbirleri ile ne kadar yakın bölümlerdir açıklayabilecek birini arıyorum.

ÜCRETLER
    İpek Üniversitesi’nin 2013-2014 akademik yılı için eğitim ücreti KDV dâhil 25.000 TL’dir.

* Öğrenciler yukarıda belirtilen burslardan sadece birinden yararlanabilirler.
    ** Yurt ve burslar, yılda 9 ay için geçerlidir.
    *** Ücretler yıllık TÜFE oranında artırılır.

İNSAN ve TOPLUM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
    İngiliz Dili ve Edebiyatı
    Tarih
    Türk Dili ve Edebiyatı
    İŞLETME ve YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
    İktisat
    İşletme

SANAT ve TASARIM FAKÜLTESİ
    Endüstri Ürünleri Tasarımı
    Görsel İletişim Tasarımı
    Tekstil ve Moda Tasarımı

SİNEMA SANATLARI FAKÜLTESİ
    Animasyon
    Film Tasarımı

SİYASAL BİLGİLER FAKÜLTESİ
    Siyaset Bilimi
    Uluslararası İlişkiler

HUKUK FAKÜLTESİ

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.