2400 küsür senin de oyle bir seydi sanırım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ankara’da yurt önerileri (2. sayfa)
-
-
Evet öyle Ankara dışından yazacaksınız herhalde yüz yüze açıklaması ile ben biraz yurt telaşına düştüm açıkçası
-
İlk defa buyuk şehire gidecegim aynen oyle yurt isi biraz terletti 😃iyi bir yurt bulunur insallah barinma baya onemli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapma knk ankara ing i yaz bence ilerde usmle falan düşünüyorsan.Tıpı ing görmek çok farklı bi olay.Sen zaten kesin geçersin hazırlığı çok zor olmuyor genelde devlet tıplarda bu sınav.Kontenjan olarak da 320 ye 50 falandı sanırım bu bakımdan da rahat olur sen bilirsin tabii ama tercihlerin bitmesine çok az zaman kala bi kararını gözden geçir bence.Hayırlı olsun bu arada ing türk ikisinde de çok iyi bi hekim olursun sen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonard07 -- 20 Ağustos 2021; 0:23:37 >
Şöyle mesela ing’in tavan sıralaması 1600 civarı Türkçenin tavanı 1400 civarı Bunun dışında Türkçe’de 320 civarı kişi oluyor çok kişiyle tanışıp networkunu geliştirebilirsin vs bir sürü avantajı var hem İngilizce hem de Türkçe sen erasmusa gidiliyormuş hatta Türkçeden gidenler sayıca daha fazlaymış.Bu arada sağ ol eminim sen de mükemmel bir Meslektaş olursun.
-
Konuya up
-
Upsss
-
Eyw knk
Upsssss
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkblodyshadow -- 21 Ağustos 2021; 0:51:25 > -
Takip
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nereyi yazdın knk
-
Acıbadem hütf ing yeditepe ankara ing diye gidiyor knk sen naaptın
KYK çıkmazsa diye takip
-
O zaman Hacettepe hayırlı olsun knk Ben de Ankara Türkçe yazdım hayırlısı gezdin mi onları Hacettepe ve Ankara yan yana
-
Hayırlı olsun sana da yok gezmedim hiçbirini:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X