valla ben alfa ankara bayisini 1 yıldır beklyordum giulietta qv alacaktım.ama hem zam yaptılar hemde opsiyonları çok arrtırdılar fiyat olarak.ben mazda rx-8 almaya karar verdim hepsi içinde herşey dahil 84 milyar kırmızı yada beyazını alacağım.alfadan soğudum artık.
Ses Soluk ? Gelişme ?
2011 sonuna kadar kesin açılıyormuş.
Gelişmeleri ben de takip ediyorum ama çok amatörler, bu gidişle 2011 sonuna kadar açılsa bile işin oturması vs epey bir zaman alacaktır.
Ekim ayında fiyatlar makul bir seviyeye gelir umarım. Yoksa koskoca ankarada servisi/bayisi olmayan bir araca tonla para dökmem pek mantıklı olmayacak benim açımdan.
ekim ayında giuliettalar ucuzlarmı acaba,euroyu 2300 lere çekerlermi.
bencede fiyatta indirime yada euro kurunda indirime kaçmaları gerek çünkü ilk çıktıgında satılan fiyat ile şuanki fiyat arasında ortalama olarak 15 milyar fark var buda gerçekten ciddi bir rakam..
alfa bayisi bi terslik olmazsa 15 ekim ctsi günü eskişehir yoluna açılacak, açılışa özel fiyatlar olacağını söyledi çalısan arkdaş.
az önce 1.4 170bg distinctive+spor paket olan versiyonu ile test sürüşü yaptım, araç gerçekten çok hoş geldi bana :)
Ben 8 Ekim diye tarih aldım ama ? Bakalım hayırlısı.
arkadaşlar bu haberleri kimden alıyorsunuz.ben soruyorum herhangi bilgilernn olmadığını söylüyorlar.yıl sonunda açılacak vb laflar ediyorlar.eğer dediğinz doğruysa benim için güzel bir haber.eskişehiryoluna yakınız neresinde açılacak opanın olduğu yeremi.
test sürüşü için araç var mı yeni açılacak yerde?
hele bir açılsın alfa romeo bayisi test sürüşü önemli değil 1 senedir bekliyorum açılacakmı diye.
Ankara'da Giulietta inceleyebileceğim bir yer var mı? İllaki test sürüşü olsun demiyorum zaten, incelesem kafi.
pazartesi açılacak çok büyük ihtimal. Kaynak sağlam... Hayırlı olsun. 2.45 kur ile ne kadar hayırlı olur orası başka ...
Benim kaynak da sağlam dı..Önce 5 Eylül dedi , sonra 5 Ekim...P.tesi çok iyimser bir zaman..Fakat tam hazır olmadan bir kısım hizmet vermeye başlayacak diye biliyorum. Bünyede Alfa, Lancia ve Chrysler 3 firma olacak.
euro 2.30 yapsalardı ilk gününde 2 araba satış garantisi vardı
euro 2.45 se opsiyonlu alacaktım şuanda zor gibi almam uucuzlamasını bekleyeceğim yada başka modellere bakarım artık.volvo olabilr yada mazda6 yada scirocco.
Volvo c30 var guzel bir alternatif ama 2 kapi olmasi kotu fakat 1-2 seneye gelecekmis 5 kapili modeli
Acildi mi acaba Ankara bayii??
hayır daha açılmadı oyalıyıp duruyorlar,guletta qv alacağım ama param yeterse subaru sti alacağım.yıl sonuna kadar kesin açılacakmış.