Şimdi Ara

Ankara'dan ıhtıyaçı olana kutu kola, meyve suyu, çıkolata vs.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Demetevler cıvarı gelıp alabılecek, coca cola kutu kolalar yaklasık 15 tane kadar, 12 tane cappy-meysu kutu meyve suyu, çubuk krakerler, ülker çıkolatalar var arkadaşlar elımde,

not: muhtemelen çok fazla mesaj geleceğinden zengin arkadaşlar iş olsun dıye mesaj atmasın lütfenAnkara'dan ıhtıyaçı olana kutu kola, meyve suyu, çıkolata vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castiel -- 20 Aralık 2016; 9:59:48 >

• Hocam Antalyaya yollasanıza öğrenciyiz
  • Kardeşim de istanbul cevıkteydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skins

Kardeşim de istanbul cevıkteydı

Geçen günkü saldırı bizi derinden sarstı, muhtemelen bir saldırıda ankara çeviğe olacak, Allah yardımcımız olsun
  • çık sokağa çocuklara dağıt hocam
  • Hocam çarşamba alabilirim ankarada öğrenciyim
  • krakerleri kargoyla alabilirim kargo benden. Ne didin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Castiel kullanıcısına yanıt
    Allah korusun hocam dikkat edin.
  • ölücüler gelir dikkat et
  • quote:

Orijinalden alıntı: questioner

Allah korusun hocam dikkat edin.

Allah hepımızı bu kanıbozuklardan korusun hocam, ıyı dıleklerınız ıçın tşk ederım
  • Kardeşiniz olay olduğunda olay yerindemiydi?
    Bu arada allah yardımcınız olsun arkadaşlar
  • Hocam mahalledeki küçük çocuklara dağılabilirsiniz. Sakın suriyelilere vermeyin. Yoksa vatandaş olarak hakkımı helal etmem.
  • Sokakta kalan evsiz insanlara dağıtabilrsiniz mesela suri ler hariç
  • Arkadaşlar sabah 6 da evden çıkıyorum kımı zaman sabah 5 de eve dönuyorum yanı etrafta bu kişileri göremıyorum, metro çevresınde görduklerıme verıyorum

bende ıstıyorum fakat bulamıyorum buraya dahı yazıyorum lakın gelıp alacak bır öğrencı arkadaş bulamadım,

sokakta ver dıyen arkadaşlar şu zamanda sivilken bırısıne yaklasıp alırmısn demek pek tekın değil, kimliği gösterıp vermeye kalkıncada sorun oluşuyor denedım bunları
  • Şehit düştü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Circassian IV

çık sokağa çocuklara dağıt hocam

Sokakta çocuk mu kaldı be hocam, herkesin elinde bilgisayar tablet.. [KAMU SPOTU]
  • yenimahalledeyim kardeş şu an bile evde abur cubur yok kaçıncı caddedesin gelip alayım biraz.
  • Polis misiniz? Nerden geliyor bu kumanyalar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asami Zdrenka

Hocam mahalledeki küçük çocuklara dağılabilirsiniz. Sakın suriyelilere vermeyin. Yoksa vatandaş olarak hakkımı helal etmem.

içimi parçaladın bu nasıl bir iş
  • Castiel kullanıcısına yanıt
    Allahım sizi korusun, kardeşlerimizin kanını yerde komayın. Acımadan sıkın vurun her türlü yanınızdayız yeterki sizin kılınıza zarar gelmesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.