Direksiyon tamiri için gittim. Kutunun değişmesi gerektiğini söylediler. Kendi kutularına işçilikle birlikte 4000₺ fiyat verdiler. Kutuyu kendim götürsem 400₺ işçilik alacaklarıni söylediler. Çıkmacidan kendim direksiyon kutusu buldum. 2000₺ ye. Kutuyu almadan cikmaci kontrol etti ve sağlam olduğunu söyledi. Kutuyu getirdim nakış direksiyona. Kutuyu taktılar ve kutu arızalı dediler. Kutuyu cikmaciya tekrar götürdüm. Kutu gözümün önünde bağladılar ve sağlam olduğunu gördüm. Meğer nakış direksiyondaki vatandaşlar kendi elindeki kutuyu bize kaktirmak icin bir jaki bağlamadan bırakıyorlarmis. Bütün jaklari taktigimizda kutunun sağlam olduğunu gördük. Gitmeden iki kez düşünün. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ANKARA DİREKSİYON KUTUSU TAMİRİ (3. sayfa)
-
-
Direksiyon tamiri için gittim. Kutunun değişmesi gerektiğini söylediler. Kendi kutularına işçilikle birlikte 4000₺ fiyat verdiler. Kutuyu kendim götürsem 400₺ işçilik alacaklarıni söylediler. Çıkmacidan kendim direksiyon kutusu buldum. 2000₺ ye. Kutuyu almadan cikmaci kontrol etti ve sağlam olduğunu söyledi. Kutuyu getirdim nakış direksiyona. Kutuyu taktılar ve kutu arızalı dediler. Kutuyu cikmaciya tekrar götürdüm. Kutu gözümün önünde bağladılar ve sağlam olduğunu gördüm. Meğer nakış direksiyondaki vatandaşlar kendi elindeki kutuyu bize kaktirmak icin bir jaki bağlamadan bırakıyorlarmis. Bütün jaklari taktigimizda kutunun sağlam olduğunu gördük. Gitmeden iki kez düşünün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Direksiyon tamiri için gittim. Kutunun değişmesi gerektiğini söylediler. Kendi kutularına işçilikle birlikte 4000₺ fiyat verdiler. Kutuyu kendim götürsem 400₺ işçilik alacaklarıni söylediler. Çıkmacidan kendim direksiyon kutusu buldum. 2000₺ ye. Kutuyu almadan cikmaci kontrol etti ve sağlam olduğunu söyledi. Kutuyu getirdim nakış direksiyona. Kutuyu taktılar ve kutu arızalı dediler. Kutuyu cikmaciya tekrar götürdüm. Kutu gözümün önünde bağladılar ve sağlam olduğunu gördüm. Meğer nakış direksiyondaki vatandaşlar kendi elindeki kutuyu bize kaktirmak icin bir jaki bağlamadan bırakıyorlarmis. Bütün jaklari taktigimizda kutunun sağlam olduğunu gördük. Gitmeden iki kez düşünün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X