Şimdi Ara

ANKARA DİREKSİYON KUTUSU TAMİRİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
4
Favori
102.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aracımı aldığımdan beri çeşitli sıkıntılarım oldu.Aslında sıkıntılar demeyelim çözülemeyen bir ses olayı vardı ve üretilen bir çok çözüm arasında direksiyon kutusu' da vardı.1.5 sene geçmiş olmasına rağmen tam anlamıyla çözülemeyen sorunum için sürekli bilgiler araştırmakta görüştüğüm kişiler ya da ustalardan bilgiler almaktayım.Bir keresin de direksiyon kutusu diye ortaya atılınca bende internet üzerinde yaptığım araştırmalar doğrultusun da ve tanıdığım çok iyi bir ustanın komşusu olması nedeniyle Ankara Şaşmaz' da tornacı menderes' e götürdüm.Ben aracım oldu diye seviniyordum en azından sorun devam ediyor olsa' da direksiyon kutusu da elden geçti diyerek kendimi teselli edip sorunu başka yerlerde aramaya devam ediyordum.Sonra çok iyi bir renault ustası buldum ve onunla çalışmaya başladım aracın tüm eksiklerini ( sağ alt tabla,rotil vs ) gibi ses yapacak bozuk parçaları kontrol ederek değişmesi gerekenleri değiştir.Araca 1.5 sene içinde yapılan her işlem bişeyleri daha güzelleştiriyordu fakat yine' de tam olarak sorunu bulamıyorduk.En son bu renault ustası aracın direksiyon kutusunun tam olarak tamir edilemediğini tekrar elden geçmesi gerektiğini söyledi tabi ben artık araştırmadan bir iş yapmamaya karar verdim.Usta'ma her ne kadar güvensem de geçen gün aracımın başına gelen bir kaza nedeniyle daha büyük genel bir servise gittim.Aracım 2.5 hafta kaporta' da kalıp parça bekledi bu esnada aracın komple gözden geçirilmesini talep ettim.Aracım bittikten sonra teslim alırken sorduğum da bu servis' te aynı şekilde direksiyon kutusu bozuk tamir edilmesi gerekiyor dedi.

Şimdi sorum şu Ankara' da bu işi çok iyi yapabilecek yaptığı iş' e garanti verebilecek bir usta tavsiyesi olan varmı ? Çünkü ustalar söküp takmaya en kötü 100 tl alıyorlar tamiri de 150 den başlıyor 250-350 tl civarında bir parayı sokağa atmak istemiyorum bu yüzden araştırmak zorunda kalıyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara'da Direksiyon Kutusu Tamiri: Kapsamlı Bir Kılavuz

Ankara'da direksiyon kutusu tamiri ihtiyacın mı var? Doğru yere geldin! Bu kapsamlı kılavuzda, Ankara'daki en iyi direksiyon kutusu tamir servislerini, tamir sürecinin ayrıntılarını ve göz önünde bulundurman gereken önemli faktörleri ele alacağız.

Direksiyon Kutusu Tamiri Ankara

Ankara, çeşitli direksiyon kutusu tamir seçeneklerine ev sahipliği yapmaktadır. İster karmaşık bir onarım ister rutin bir bakımla ilgilensen de, ihtiyaçlarını karşılayacak kalifiye teknisyenler bulacaksın.

Direksiyon Kutusu Tamiri Süreci

Direksiyon kutusu tamiri süreci genellikle şu adımları içerir:

• Tespiti: Direksiyon kutusu arızasının nedenini belirlemek için aracının gründüz bir incelemesi.
    • Demontaj: Direksiyon kutusunun araçtan çıkarılması.
    • Sökme: Direksiyon kutusunun parçalarının ayrı ayrı çıkarılması ve incelenmesi.
    • Onarım: Hasarlı veya arızalı parçaların onarımı veya değiştirilmesi.
    • Yeniden Montaj: Direksiyon kutusunun parçalarının yeniden birleştirilmesi.
    • Kurulum: Direksiyon kutusunun araca yeniden takılması.
    • Test: Tamir edilen direksiyon kutusunun düzgün çalışmasını sağlamak için bir test sürüşü.

Önemli Faktörler

Ankara'da direksiyon kutusu tamiri için bir servis seçerken dikkate alman gereken birkaç önemli faktör vardır:

• Deneyim: Servisin direksiyon kutusu tamirindeki deneyim düzeyi.
    • Kaliteli Parçalar: Servisin yüksek kaliteli yedek parçalar kullanıp kullanmadığı.
    • Garanti: Servisin sunduğu onarım garantisi.
    • Müşteri Yorumları: Diğer müşterilerin servisle ilgili deneyimlerine göz at.

Ankara'da direksiyon kutusu tamiri ile ilgili daha fazla bilgi için "ankara direksiyon tamiri", "direksiyon kutusu tamiri ankara", "direksiyon kutusu tamiri", "sasmaz direksiyon resimleri", "direksiyon tamiri ankara" ve "çözüm direksiyon yorumları" anahtar kelimelerini kullanarak çevrimiçi arama yapabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Direksiyon kutusunu tamir eden yerler zaten belli yerler. Her tornacının yapacağı ya da uğraşacağı iş değil. Yapan da garantili yapıyor. İşlem yaptırmadan önce tekrar garanti pazarlığı yaparsanız sorun çıkmaz. Ben geçen yıl ivedik 88 de bir yere yaptırdım 150 TL. ye. Sorunsuz kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *President*

Direksiyon kutusunu tamir eden yerler zaten belli yerler. Her tornacının yapacağı ya da uğraşacağı iş değil. Yapan da garantili yapıyor. İşlem yaptırmadan önce tekrar garanti pazarlığı yaparsanız sorun çıkmaz. Ben geçen yıl ivedik 88 de bir yere yaptırdım 150 TL. ye. Sorunsuz kullanıyorum.
    AHMET OLGUN --- ÇAĞSAN ÖZEL SERVİS
    TEL:0535 279 13 13
    TEL2:0312 278 44 36
    1.cad 2571.sok no.31 ŞAŞMAZ

Operatör bir Ustadır.BİR DANIŞIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayhan1923

Alıntıları Göster
    Benim de 93 model Toyota Corolla arabamda direksiyon'da boşluk var. Aldığımda vardı yaptırmıştım 2 sene sonra tekrarladı. Bu tamir tekrar yapılır mı yoksa çıkma kutu ile değiştirmek mi daha iyi olur ? Bu konuda Ankara'da güvenilir yerler tavsiye edebilir misiniz? Mümkünse ivedik organize sanayi'de olursa iyi olur çünkü, bana daha yakın. Olmazsa başka yer de olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: kesdi

Benim de 93 model Toyota Corolla arabamda direksiyon'da boşluk var. Aldığımda vardı yaptırmıştım 2 sene sonra tekrarladı. Bu tamir tekrar yapılır mı yoksa çıkma kutu ile değiştirmek mi daha iyi olur ? Bu konuda Ankara'da güvenilir yerler tavsiye edebilir misiniz? Mümkünse ivedik organize sanayi'de olursa iyi olur çünkü, bana daha yakın. Olmazsa başka yer de olabilir.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar benimde 405 mi 16 aracım hidrolik olmasına rağmen direksiyon ilk çalıştırmada çok sert. Servo direksiyon. İlk çalıştırmada geri geri filan çıkacaksam canım çıkıyor. Tavsiyeniz nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: 43HY34

Arkadaşlar benimde 405 mi 16 aracım hidrolik olmasına rağmen direksiyon ilk çalıştırmada çok sert. Servo direksiyon. İlk çalıştırmada geri geri filan çıkacaksam canım çıkıyor. Tavsiyeniz nedir?

Alıntıları Göster
    ankara ivedik org sanayi 30. cadde 539/43 direksiyon tamiri yapılır uygun fiyata..

NAKİŞ TORNA

Şener YAZICI iletişim 0.533.742.22.73

Murat ŞİMŞEK iletişim 0.536.736.60.44

Benn 25 yıldır bu isi yapıyorum dıreksıyon tamırı freze dısk tornasıdır fakat bu ısı tam anlamıyla yamak ıcın ustalık ıstyen bı ıstır tecrube ısteyen bı ıstır bazıları yapıyo 300.400 tl pra verıyo bıdaha preblem oluyo en saglıklısı bı kere yapıp tam yapmaktır ısın en dogrusu arayan olursa bılgı verılır gorusulur ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazici06 -- 12 Temmuz 2014; 15:15:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kayhan1923

kendisine aracımı direksiyon kutusu nedeni ile götürdüm. yapıldıktan 1,5-2 ay sonra yine damlatmaya başladı.
    kendisiyle konuştuk. garantisi olduğunu 6 ay boyunca söyledi. tekrar gittik yanına tekrar yapıldı.
    eve geldik yine yağ damlatıyor. ve en kötüsü 1 kaç gün sonra motorun silkelemesi arttı ve ayagınızı debriyajdan çektiğinizde
    lak lak sesi gelmeye başladı. başka bir ustaya gittik. motor takozunun deforme olabileceğini düşündüğümü
    söyledim. usta baktı ve motor takozu vidasının olmadığını söyledi. demek ki adam gibi takılmamış.
    hala arabam yağ damlatıyor. 400 lira para verdim şu anda başka bir arızası olmadığı için şükrediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara anakart tamiri
    2 ay önce açıldı
    Xbox kol tamiri izmir
    3 yıl önce açıldı
    Ankara'da Kulaklık Tamiri
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ivedikte uygun fiyatlar alabilirsin ustalardan
  • ankara ivedik org sanayi 30. cadde 539/43 direksiyon tamiri yapılır uygun fiyata..

NAKİŞ TORNA

Benn 25 yıldır bu isi yapıyorum dıreksıyon tamırı freze dısk tornasıdır fakat bu ısı tam anlamıyla yamak ıcın ustalık ıstyen bı ıstır tecrube ısteyen bı ıstır bazıları yapıyo 300.400 tl pra verıyo bıdaha preblem oluyo en saglıklısı bı kere yapıp tam yapmaktır ısın en dogrusu arayan olursa bılgı verılır gorusulur ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazici06

ankara ivedik org sanayi 30. cadde 539/43 direksiyon tamiri yapılır uygun fiyata..

NAKİŞ TORNA

Allah bakım dışında sanayiye düşürmesin arkadaşlar konuyu açan benim aracımın sorunu halen bulunamadı öyle biniyorum hatta ustalara para yedirmemek için sorunda kafama çok takılmasın diye motor aldım ona biniyorum ne ceza yiyorum ne yakıt harcıyorum ne vergi veriyorum ne sanayide ustalar ile muhattap oluyorum kafam artık rahat yok direksiyon kutusuymuş yok rotmuş rotilmiş arabam garajda lazım olursa ayda yılda bi çıkarıyorum ocaktan beride motora biniyorum arabayı 1 şubat 2011 de aldım 1 şubat 2014 e kadar 45 bin km yaptım 1 şubat 2014 ve 1 ağustos diyelim bu 6 ayda bir tanesi ankara dışı ( abant git gel 400 km ) olmak üzere toplam yaptığım km 1.600 motorla 4500 sizde alın bi scooter kafanız rahat etsin yarın bakıma gidicem yetkili servise 90 tl vergisini yatırıcam 51 tl ustaların yiyeceği parayıda motorun aksesuarına modifiyesine harcıyorum neşem geliyo sanayide dolaşmaktansa

• PamirSAROS kullanıcısına yanıt
    SEFAKÖYDE TAMER USTA DİREKSİYON YAĞ KAÇAKLARINI DİREKSİYON TİTREMELERİNİN ELEKTONİK EPS LERİNİ DİREKSİYON SES GÜRÜLTÜLERİNİ DİREKSİYON AGIRLAŞMASINI VE FABRİKASYON DİREKSİYON AGIRLIĞINI BİLE YUMUŞATMA GARANTİSİ SERVİSİMİZDE ARAÇLARINIZIN ARIZASI YAG BASINÇ ORANLARI DİREKSİYONUNUZUN NE DERECEDE EMNİYETLİ OLUP OLMADIGI UZMAN EKİPLERİMİZCE KONTROL EDİLMEKTEDİR 0 539 255 09 71
  • Konuyu hortlatacagim ama yukarda telefonunu yazan Şener Ustayla ( Nakis torna ) bugun telefonda konustum. Yonlendirdigi yere ariza tespit icin gittim. Sagolsun Şener usta cok yardimci oldu, telefondan yonlendirdi ilgilendi. Kendisine teşekür ettim ama burada da yazmis olayim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABCdiküçgeni

Konuyu hortlatacagim ama yukarda telefonunu yazan Şener Ustayla ( Nakis torna ) bugun telefonda konustum. Yonlendirdigi yere ariza tespit icin gittim. Sagolsun Şener usta cok yardimci oldu, telefondan yonlendirdi ilgilendi. Kendisine teşekür ettim ama burada da yazmis olayim.
    birkaçgün önce buradan adres alıp nakiş tornaya dreksiyon kutusunu tamir ettirdim. saolsun çok özenerek yaptı, gayette güzel oldu. ekstra çıkan arızalarada fiyat ağızdan çıktı bikere diyerek teklif etmeme rağmen fazladan para almadı. gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz arkadaşlar
  • AYKIRISER A kullanıcısına yanıt
    hocam hayırlı akşamlar zaman baya geçmiş ama sizin araçtaki direksiyon sorunu neydi tamirden sonraki durumu nedir merak ettim.nasipse bende önümüzdeki ay Ankara ya geleceğim direksiyonda bir kaç sıkıntı var yaptırmak istiyorum ustanızı tavsiye edermisiniz birde ücret ne kadar ödediniz?şimdiden teşekkürler iyi akşamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesut026

hocam hayırlı akşamlar zaman baya geçmiş ama sizin araçtaki direksiyon sorunu neydi tamirden sonraki durumu nedir merak ettim.nasipse bende önümüzdeki ay Ankara ya geleceğim direksiyonda bir kaç sıkıntı var yaptırmak istiyorum ustanızı tavsiye edermisiniz birde ücret ne kadar ödediniz?şimdiden teşekkürler iyi akşamlar.
    direksiyon kutusu tamiri ankarada şaşmaz oto sanayisinde lokman torna tavsiye edilir.

http://www.lokmantorna.com/
  • PamirSAROS kullanıcısına yanıt
    drıeksıyon kutusu arızalı olan arac laguna mıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unbelievable7

drıeksıyon kutusu arızalı olan arac laguna mıydı
    Lokman Torna.direksiyon kutusu tamiri

Adres: Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi 10 (2538). Sokak No:54 Şaşmaz/Ankara

Tel: 0312 278 2953 7/24: 0543 937 5184
  • Merhaba arkadaslar 206 peugeotum var benimde pover sikintisi vardi resmen otuyodu.... lokman tornaya gittim tavsiye uzerine 140tlye cozduler ben ordayken baska bi musteri geldi uzaktan kulak misafiri oldum kimsenin cozemedigi bi citroenin direksiyon kutusunu yapmislar adam sevincten havalara ucuyodu ..... uzun lafin kisasi direksiyon kutusu..power..aks... tek adres lokman torna

• quote:

Orijinalden alıntı: eng_ank

Merhaba arkadaslar 206 peugeotum var benimde pover sikintisi vardi resmen otuyodu.... lokman tornaya gittim tavsiye uzerine 140tlye cozduler ben ordayken baska bi musteri geldi uzaktan kulak misafiri oldum kimsenin cozemedigi bi citroenin direksiyon kutusunu yapmislar adam sevincten havalara ucuyodu ..... uzun lafin kisasi direksiyon kutusu..power..aks... tek adres lokman torna
    burada öğrendiğim nakış torna'ya gittim.
    Şener Usta ile tanıştım.
    her zaman arabamı götürdüğüm motorcu ustamın "bişeyi yok" dediği direksiyonun arızasını tesbit etti ve tamirini de yaptı.
    araba citroen xsara-2.
    herşey dahil bana 350 TL'ye maloldu.
    +20 TL rot balans.
    helal hoş olsun.

ankara ivedik org sanayi 30. cadde 539/43

NAKIŞ TORNA

Şener YAZICI
    0.533.742.22.73

• Kayseri gelirsen yardimci olurum. Benim calistigim yerhttps://m.facebook.com/Selçuklar-Hidrolik-Direksiyon-ve-Ön-Düzen-452471081534513/?locale2=tr_TR
    Yaptimiz işin 1 yil garantisi vardir

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.