Bildirim
Ankara Downhill & Freeride [BOL SS VE VIDEO] (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
2.turda çekildi herkes heralde ben o sıra magazadaydım -
çok güzel, ağzımın suları aktı yemin ediyorum. videoyu izlerken heyecanlanıyor insan. biz de güya mtb sürüyoruz, asfaltın dışına pek az çıktık.
o son iniş, sağda şehir gözükürkenki hani, zeyniler köyünden inen yol mu oluyor? -
-
Arkadaşlar downhill bisikletimi satıyorum ilgilenen olursa. herkese iyi pedallar
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-satilik-rotwild-red-downhill-freeride-bisiklet-213177206/detay/
-
Takip -
-
Hmm :) Berhan bey konuyu biraz güncelleyin isterseniz :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master_revenge -- 15 Mart 2016; 12:58:45 > -
quote:
Orijinalden alıntı: master_revenge
Hmm :) Berhan bey konuyu biraz güncelleyin isterseniz :D
konuyu açalı çok olmuş kona operator bisikletim talihsiz bir şekilde malesef kırıldı ve parçalayıp satmak zorunda kaldım
aslında iyi oldu yeni bisikletim konadan cok daha üst düzey şekilde hazırlandı
@master_revenge abimize ait Mondraker Summun Pro Team
ve benim konadan sonraki bisikletim Giant Glory 2015 Custom
-
Bisikletimin arka göbeğini bugün Ankara Erdoğan bisikletde Hope Pro 2 Evo ile değiştirdim.
Sesi oldukça güzel oldu.
Aynı Göbekten Berhan kardeşim de yeni aldı ben de ondan cesaretle aldım.
Bu videosu :)
https://www.youtube.com/watch?v=A4Olu-smolI
Foto da bırakayım :)
İyi sürüşler.
Bu mesaja eklenen görseller:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master_revenge -- 9 Nisan 2016; 21:10:28 >
-
-
quote:
Hocam şu ön amortisörü nasıl uzatabiliriz? Parça bilgim yok o yüzden açıklayamıyorum tam. 2'li kısım gidona kadar uzanmış. Onu B'twin rockrider 340 veya 500 modeline yapabilir miyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tala Valkov -- 2 Mayıs 2016; 1:26:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tala Valkov
quote:
Hocam şu ön amortisörü nasıl uzatabiliriz? Parça bilgim yok o yüzden açıklayamıyorum tam. 2'li kısım gidona kadar uzanmış. Onu B'twin rockrider 340 veya 500 modeline yapabilir miyim?
Hocam :) Merhaba "Dual Crown" bu maşaların genel ismi.
Teknik olarak arka travel'iniz kaç mm ise maşanız da aynı mesafede çalışan, ya da max 20mm daha fazla olabilir.
Soruyu muhtemelen iyi niyetle özenip sordunuz ama bu maşaların ucuzu 1500-2000 lira zaten :) ve Bu tür Downhill / Freeride kadrolarda çalışmaları için üretiliyorlar.
Kadroların headtube açıları da bu maşalara uygun.
Bir şekilde satın alıp taksanız dahi ilk binişte , bilemediniz 2. binişte alın borusundan kadroyu ikiye bölüp elinize alırsınız. Kafayı gözü yardığınız da size ekstra olur.
Arkada süspansiyonu olmayan hardtail bir bisiklete 120mm üzerinde maşa takmak sakıncalıdır.
Arka traveli 100mm olan bir bisiklete 120mm, Arka traveli 120mm olan bir bisiklete 140mm, arka traveli 140mm olan bir bisiklete 160mm 'den daha uzun çalışma mesafesine sahip maşa takılmaz.
Nasıl standart otomobillere 19"- 20" - 21" araç jantı takılmıyorsa bu da böyledir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master_revenge -- 4 Mayıs 2016; 23:45:41 >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Tala Valkov
quote:
Hocam :) Merhaba "Dual Crown" bu maşaların genel ismi.
Teknik olarak arka travel'iniz kaç mm ise maşanız da aynı mesafede çalışan, ya da max 20mm daha fazla olabilir.
Soruyu muhtemelen iyi niyetle özenip sordunuz ama bu maşaların ucuzu 1500-2000 lira zaten :) ve Bu tür Downhill / Freeride kadrolarda çalışmaları için üretiliyorlar.
Kadroların headtube açıları da bu maşalara uygun.
Bir şekilde satın alıp taksanız dahi ilk binişte , bilemediniz 2. binişte alın borusundan kadroyu ikiye bölüp elinize alırsınız. Kafayı gözü yardığınız da size ekstra olur.
Arkada süspansiyonu olmayan hardtail bir bisiklete 120mm üzerinde maşa takmak sakıncalıdır.
Arka traveli 100mm olan bir bisiklete 120mm, Arka traveli 120mm olan bir bisiklete 140mm, arka traveli 140mm olan bir bisiklete 160mm 'den daha uzun çalışma mesafesine sahip maşa takılmaz.
Nasıl standart otomobillere 19"- 20" - 21" araç jantı takılmıyorsa bu da böyledir.
Açıklamanız için teşekkür ederim. Benlik değilmiş. Bunu anladım.
-
-
Bu hafta beraberiz ozaman -
Cumartesi beklerim :) :)
Bu da Salı Günü inişimden bir video.
Zamanla daha iyi çekimler olacak sanırım Xioami için bir ara parça ekleyip deneyeceğim Cumartesi. Sona yaslanmasına rağmen gene de açısı aşağı bakıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master_revenge -- 1 Haziran 2016; 13:21:51 >
-
Son mesajdan sonraki Cumartesi yani 04 Haziran 2016'da düşüp kolumu kırdım
ilk gün omuz kırığı demişlerdi hastanede, ama ödem biraz dağılıp 3D tomografiden net görüntü çıkınca humerus kemiğimin ucunda 2 ayrı kırık saptandı.
Basit ve yavaş bir düşüştü ancak şanssızlık ve uzun süredir streching yapmamanın zararı sonucunda böyle bir durum oluştu :)
https://vimeo.com/169373082
Almak isteyen olursa da ciddi zararına bisikletim satılık, Kredi kartlarına 9 Taksitle alma imkanı da veriyorum
Nasılsa 1 sene kadar binemeyeceğim. Evde yatmasındansa birisi ucuza alıp binsin.
https://www.sahibinden.com/303477872
Görüşmek üzere
-
Geçmiş olsun hocam umarım sağlığınıza kavuştunuz nasılsınız
Bende ankaradayim ve downhill yapmak istiyorum
Bildiğiniz yerler neler?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X