Şimdi Ara

ANKARA EGO Otobüs B İ L E T' lerinde MÜJDELİ HABER (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
9.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: karasew vasilli

valla melih gökçek hakkında ağzımı açınca ban yiyorum o yüzden kalsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeopol

yaşlılarda otobüslere ücretsiz binebilmek için 100 lira paso ücreti veriyor galiba bunu görmemezlikten geldiniz

ben o parayı 1 ayda veriyorum hemde sadece 90 kez otobüse binerek. günde 90 kere binipte yılda 100 lira vermek kimseye dokunmaz kafanı yorma sen.
  • Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı çalışan EGO ve özel halk otobüsleri ile minibüslerde ulaşım ücretlerinde altı yıl öncesine dönüldü. 8 Mart Pazartesi gününden itibaren otobüslerde tam bilet 90 Kuruş, öğrenci 60 Kuruş, minibüslerde kısa mesafe 90 Kuruş, uzun mesafe ise bir lira oldu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, düzenlediği basın toplantısında, Tüketici Hakları Derneği'nin, 2004 ve 2008 yılında toplu taşıma ücretlerinde indirim amacıyla 9. İdare Mahkemesine açtığı dava sonucu, şehir içi ulaşımı sağlayan otobüs ve minibüslerde altı yıl önce uygulanan ücretin geçerli olması kararı çıktığını belirterek, ''Bu durum belediye için bir kaostur. Bu işin içinden maddi anlamda çıkabilmemiz ve işin mantığını anlamak mümkün değildir'' dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı çalışan EGO ve özel halk otobüsleri ile minibüslerde ulaşım ücretlerinde altı yıl öncesine dönüldü. Tam bilet 90 kuruş olurken, öğrenci bileti 60 kuruşa indi. Karar üzerine transfer uygulaması ise Belediye tarafından kaldırıldı.

8 Mart Pazartesi gününden itibaren otobüslerde tam bilet 90 Kuruş, öğrenci 60 Kuruş, minibüslerde kısa mesafe 90 Kuruş, uzun mesafe ise bir lira oldu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, düzenlediği basın toplantısında, Tüketici Hakları Derneği'nin, 2004 ve 2008 yılında toplu taşıma ücretlerinde indirim amacıyla 9. İdare Mahkemesine açtığı dava sonucu, şehir içi ulaşımı sağlayan otobüs ve minibüslerde altı yıl önce uygulanan ücretin geçerli olması kararı çıktığını belirterek, ''Bu durum belediye için bir kaostur. Bu işin içinden maddi anlamda çıkabilmemiz ve işin mantığını anlamak mümkün değildir'' dedi.

Karar üzerine zararlarının 200 milyon TL'yi bulacağını ifade eden Gökçek, otobüs ve metroda devam eden transfer uygulamasının tedbir amacıyla kaldırıldığını da sözlerine ekledi.

HaBertaraf

• kardan zarar eder anca yalan söylüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: oneMoreCupofCoffee

kardan zarar eder anca yalan söylüyor

zarar'ı defetmektense;
    zarar'ı başkalarının sırtından çıkarıyor.

Buraya koyacak uygun smiley bulamıyorum zaten

birisi hooop demeliydi ve serbest binenlerede hop diyecek birisi aranıyor.

• Pazartesi kart depolamak lazım.
  • akbilin gözünü seveyim ya 85 kuruş mis gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Computeus

Pazartesi kart depolamak lazım.

Kartın ücretinin önemi yok, şu an aldığın kartı pazartesi günü bastığında 90 kuruş düşecek, o zaman aldığın karta zam gelince zamlı fiyatı alacak senden.
  • quote:

Fail !
  • Yaşlıların bedava binmesine karşı değilim zaten işe geliş ve gidiş saatlerinde bedava kart geçerli değil binmek için para ödemeleri lazım, trafiğin yoğun olmadığı otobüslerin boş olduğu saatlerde bedava binebiliyolar ben bunda bi sakınca görmedim. Devlete millete o kadar yıl hizmet etmiş insanlara bunu çok görmeyin.
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: cöldeki kutup ayısı

quote:

Orijinalden alıntı: karasew vasilli

valla melih gökçek hakkında ağzımı açınca ban yiyorum o yüzden kalsın

• yaşlılara ibb dende serbest zaten aslında tüm türkiyede yaşlılara hem bedava hemde bazı ulaşım araçlarında %50 ye varan indirim olması gerek trende var uçakta var ama otobüslerin çoğunda yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E®TAŞ

quote:

Fail !

Kendime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9CA1DA90 -- 3 Mart 2010; 15:38:28 >

• Melih çıkarır bunun acısını, ben korkuyorum valla, o adi herif burnumuzdan getirmesin sonra indirimi...
  • arkadaşlar yapmayın etmeyin okumadınız mı :D

http://www.ankara.bel.tr/Haberler/ego_otobus_02032010.aspx

işte hukukun üstünlüğünün güzel yanı :D
  • çok sevindim ama melih çldıracak
    karar ne zamandan itibaren uygulanacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 3 Mart 2010; 16:50:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkaykck

arkadaşlar yapmayın etmeyin okumadınız mı :D

http://www.ankara.bel.tr/Haberler/ego_otobus_02032010.aspx

işte hukukun üstünlüğünün güzel yanı :D

Arkadaşım sen konunun açılma tarihine baktın mı?

Fail mi diyorsunuz işte ondan.

• Melih geçen çıktığı televizyon programında diyor ki " bunu uygulamasam beni mahkemeye verirler 3 sene cezası var diyor" buradan anlaşılıyor ki elinden gelse mahkeme falan dinlemeyecek... Zaten Ankara büyükşehr borç içinde yüzüyor, sağa sola oy uğruna yapılan yardımları azaltsın, oradan süpvanse etsin ego yu... sonuçta otobüs işi halkın yararına, halk için olan biz hizmet... Belediyeye bir sürü vergi boşa vermiyoruz sonuçta... Ayrıca otobüse parasızda binmiyoruz...

Ankara da yaşayanlar bilir ki, daha 5 - 6 ay önce tüm köprülerin bariyerleri ve ana caddelerin ışıkları, öncekiler kullanılabilir durumdayken değiştirildi, acaba neden??? Kızılay ve bir çok yerde kadlırımlar yenilendi, hemde kocaman en az 150 - 200 kiloluk ya beton yada granit bloklar konuldu, gerek var mıydı bu kadar masrafa?

Ayrıca otobüs ve dolmuşcuların mızıklamalarına hiç katılmıyorum... Bizzat gözümle gördüğüm, komşumuzda olan halk otobüsü ortağı olan kişilerin kaç tane ev aldıklarını (ortak oldukları halde) bilrim... DOlmuşcuların aylık kazançlarının 5 - 6 bin TL den aşağı inmediğini biliyorum... Azıcık kardan zarar edince veryansın etmeyi çok iyi biliyorlar... ama 100 metre için indi bindiye bile utanmadan tam dolmuş parası almayı hak görüyorlar (ben o kadar mesafe için binmem asla ama görüyorum inip binenleri)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.