Şimdi Ara

Ankara Esenboğa yolunda galiba radara yakalandım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babamı havalimanına bıraktım neyse dönüşte çubuk kavşağını geçtim. Akyurt körüsünün az ilerisine baktım çevirme yapıyorlar. Bana dur yapıyordu. Yavaşladım baktım arkadamdaki x5'e yapıyormuş Sonra Başladım 110-120-130-140 derken saraya yaklaşırken baktım polis arabası duruyordu son anda gördüm en fazla 110'a inebildim ne fayda büyük ihtimal farketti galiba sorgulatacağım yer varmı :(

Araba - Audi a7
    Ehliyetim var.

• burda da yakalandın
  • gecen ferrariyle turluyorum
  • Esenboğa yolu ankarada radara yakalanma potansiyeli en yüksek yollardan birisi. Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLorean DMC-12

burda da yakalandın

ceza gelmişmi diye Sorgulatacağım yer var mı?
  • Audi a7 olunca ne degisiyor ?

Edit: sorgulamayi 10 gun icinde tahakkuk ettikten sonra, e-devletten plaka ve tescil tarihiyle bakilabilir. Ustteki soruma cevap bekliyorum onlar radara gorunmuyorsa bizde alalim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pi10 -- 12 Şubat 2014; 22:09:47 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pi10

Audi a7 olunca ne degisiyor ?

"Araban ne ?" , "Hangi Araba ki o 140 hız yaptın ?" , gibi sorulara engel olsun diye... Yoksa herhangi bir niyetim yok. Ehliyette aynı şekilde..
  • Motorlu taşıtlar vergisi diye gir ordan çıkıyor cezalar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ex3m

quote:

"Araban ne ?" , "Hangi Araba ki o 140 hız yaptın ?" , gibi sorulara engel olsun diye... Yoksa herhangi bir niyetim yok. Ehliyette aynı şekilde..

Mesajimi editledim sormak istediklerin varsa sor.

• quote:

Edit: sorgulamayi 10 gun icinde tahakkuk ettikten sonra, e-devletten plaka ve tescil tarihiyle bakilabilir. Ustteki soruma cevap bekliyorum onlar radara gorunmuyorsa bizde alalim.

Araç Tescil tarihi ile bilgim yok. Sorgulatacağım sayfayı buldumda. Yarın editlerim ama.
  • quote:

quote:

Araç Tescil tarihi ile bilgim yok. Sorgulatacağım sayfayı buldumda. Yarın editlerim ama.

Ruhsatta yazar. Ordan bakabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

Ruhsatta yazar. Ordan bakabilirsiniz.

Ruhsat arabada :) Yarını bekleyecem

• quote:

Babamı havalimanına bıraktım neyse dönüşte çubuk kavşağını geçtim. Akyurt körüsünün az ilerisine baktım çevirme yapıyorlar. Bana dur yapıyordu. Yavaşladım baktım arkadamdaki x5'e yapıyormuş Sonra Başladım 110-120-130-140 derken saraya yaklaşırken baktım polis arabası duruyordu son anda gördüm en fazla 110'a inebildim ne fayda büyük ihtimal farketti galiba sorgulatacağım yer varmı :(

Araba - Audi a7
    Ehliyetim var.

Yakalandıysan 315 lira hayırlı olsun. Geçmişim var oralarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç ev devletle motorlu taşıtlar vergisiyle uğraşma. bende radara girmiştim ama senin gibi yavaşladım belki gelmez diye düşünürken sürekli bu sitelerden sorgulattım aradan 1 ay geçti, aha dedim yırttık ama ceza adresşme gelince 300 küsür lira kendime geldim....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.