Şimdi Ara

Koşu bandı mı kondisyon bisikleti mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evden çıkmaya üşenen biri için hangisi daha makul?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• her ikisini almak daha makul
  • İkisi de uzun süreli kullanımlarda dizin ve belin aynı noktalarina yük bindirdigi için zararlıdır. Youtube'a no equipment cardio yazarsan bir çok ev egzersizi bulabilirsin. Hem kondisyon hem de kilo vermek için güzel egzersizler var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • r.H kullanıcısına yanıt
    Tensa zangetsuuuuuuu
  • Eliptik bisiklet al ikisinin ortası, hem ayakta olduğu için oturaklı bisikletten daha çok kalori yaktırır
    hem de apartmanda yaşıyorsan koşu bandı gibi alt komşuya ses gitmez. Zamanında ben de çok araştırdım eliptik bisiklette karar kıldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 8 Haziran 2019; 17:3:46 >
  • kanki en iyisini söyleyeim sana kalk ayağa deli gibi dans et. hiçbir yerine fazla yük binmez tüm vücut ısınır vücudun her bölgesi çalışıyor. fitliğimi buna bağlıyorum. her gün günde 2 saat deli gibi dans 1 saat sabah 1 saat akşam göbek falan kalmaz kalsa da umrunda olmaz
  • Şunu diyorsun sanırım

Koşu bandı mı kondisyon bisikleti mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konuya dahil olmayan adam

Şunu diyorsun sanırım

Evet, seleli versiyonu bu ama antrenmanı ayakta yaparsanız daha iyi olur.
  • Eliptik bisiklet derim bende koşu bandı komşular için sıkıntı

• Eliptik bisiklet kesin tavsiyemdir...Evimde var kullanıyorum......Koşu bndı motor sesi ve elektrik tüketimi demek... Gece gündüz kullanılmaz....
  • Ekiptik bisiklet falan iyi değil. Sıkıcı geliyor aralarında en iyisi koşu bandı yalnız alırken 500-600 lira bütçe ayırıp iyi bir koşu ayakkabısı al tabanı iyi yastıklama yapan. Yoksa eklemlere zarar verirsin.

Sana önerim hiç para harcama Leslie Sansone'ın evde egzersizleri var eğlencelidir de hemde baya yoruyor adamı ben zamanın yaparak kilo vermiştim. Youtube a leslie sansone 3 mile walk yaz.
  • Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar

• Koşu bandı al elbise asmak için daha iyi, eliptik bisiklete zor elbise asarsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.