Şimdi Ara

Koşu bandı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. koşu bandı almayı düşünüyorum aklımda bi kaç model var:

Dunlop Star New 2.5 Hp-1.349 TL

ULTIMA DC-4000 - 1.119 TL
    http://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/ultima-dc-4000-masajli-otomatik-egimli-kosu-bandi-delux-kapi-barfiks-mekik-aleti-seti-hediyeli-278857954

ULTIMA AC-3500-1.299 TL[link=]http://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/ultima-ac-3500-masajli-motorlu-kosu-bandi-gym-kondisyon-bisikleti-hediyeli-269563668?rcp_action=rcpProductClicked

bu ürünler arasında önerebileceğiniz var mı ya da bunların dışında? bu konularda öyle çok mükemmel bilgi sahibi değilim. tavsiyelerinzi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xellym -- 5 Mayıs 2017; 13:44:20 >

• koşu bandında

tunturi markasından şaşma !
  • Bana göre koşu bandı çok gereksiz. Her yer koşmak için. Sahil kısmında isen sahilde, ormanda, bazı parklarda koşu parkuru var. Yani açık alanlarda koşmak her zaman iyidir.

Vaktim yok diyorsan bilemem. Ama vaktin olduğu halde koşu bandı alman bana göre gereksiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 5 Mayıs 2017; 11:17:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Hocam açıkçası pek vakit bulamıyorum. Bulunduğum yer itibariyle ben dışarıda koşabilecek olsam da akşam işten gelince evde eşimle yürümek bizim için daha rahat olacak diye düşünüyorum. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xellym

Hocam açıkçası pek vakit bulamıyorum. Bulunduğum yer itibariyle ben dışarıda koşabilecek olsam da akşam işten gelince evde eşimle yürümek bizim için daha rahat olacak diye düşünüyorum. teşekkürler.

O zaman başka tabii hocam. Ben evde havasız olur diye dedim ama eşiniz varsa işler değişir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koşu bandında koşulmaz,hızlı tempo yürünür,ayrıca çok ses çıkarır,apartman için uygun değil ,,, sokakta da hızlı tempo yürürsün, koşu bandı pişmanlıktır
  • royal_flush_ kullanıcısına yanıt
    amortisörlüler falan varmış bunlarda da öyle yazıyor. koşan arkadaşlardan memnun olanları gördüm tabi kullanmayanları da. tavsiyeniz için tşk.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yürüyüş bandı tavsiye
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.