Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Koşu Bandı alana Kondisyon Bisikleti Hediye Satın Al 29 Ocak 2018 15:45 1 1 Koşu Bandı alana Kondisyon Bisikleti Hediye Arkadaşlar merhaba, evde duracağına birine faydası dokunsun dediğim koşu bandımı satıyorum. Çok ama çok az kullanılmıştır.Altıs sd 5000 modelidir.Yanında yine evde duran Bisikleti de hediye edeceğim.fiyatı uygun tuttum bunu göz önünde bulundurarak mesaj atarsanız sevinirim.Mecidiyeköy veya Eyüp Alibeyköy Yakınlarında alışverişi yapabiliriz. Takas Düşünmüyorum. tel: 05389351435 Alper ARACI Çekinmeden arayabilirsiniz..Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 600 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Xbox One X 1 TB 2 Kol Kutulu Nintendo Switch Diablo Edition Ve Ekstralar Ps vita oled ekran 3.60 sürüm Koşu Bandı alana Kondisyon Bisikleti Hediye