Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Ps vita oled ekran 3.60 sürüm Satın Al 6 Mayıs 2018 16:47 1 1 Ps vita oled ekran 3.60 sürüm Yakın zamanda aldığım, fakat oynamaya fırsatım olmadığı için ps vitamı stıyorum. herhangi bir sorunu yoktur, referanslarıma bakıp benim hakkımda bilgi edinebilrisiniz.resimler de görüldüğü gibi herhangi bir çizik vuruk vs yoktur. 3.60 versiyonu olduğundan içine oyun yükleyerek oynayabilirsiniz.istediğim fiyat 450 tl pazarlıksız son fiyattır. İstanbul içi elden teslim. içinde orjinal 16 gb gb sony hafıza kartı bulunmaktadırTel Numaram: 05389351435 istediğiniz zaman arayabilirsiniz, forumda olduğumda mesajınıza hemen cevap verebilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 450 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Xbox One X 1 TB 2 Kol Kutulu Nintendo Switch Diablo Edition Ve Ekstralar Ps vita oled ekran 3.60 sürüm Koşu Bandı alana Kondisyon Bisikleti Hediye