Şimdi Ara

Sony Playstation 4 500 GB Mat Kasa V9.0 CUH1216A

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
2
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Sony Playstation 4 500 GB Mat Kasa V9.0 CUH1216A

Merhabalar;

Sony PS 4 Cihazım Satılıktır. Mat Kasa 500 Gb dır. Yanında Oyun vermiyorum. PSN Plus hesabımdan oyun oynadığım için DVD almadım.

Yanında 1 adet kol veriyorum. HDMI kablosu göndermiyorum. Power Kablosu ile beraber verilecektir.

Kullanım geçmişi;

PS4 slim cihazım varken bu ürünü 2.el olarak aldım. PS4 'ü RDR2 oynamak için aldım. Online oynamak için cihazı devamlı güncellemek gerekiyordu. Slim kırılabilecek versiyona yakın olduğu için güncellemek istemediğim için bu cihazı aldım ve online oyunları bu cihazla oynadım. Cihazı aldığımda 0 kondisyonuna yakındı. Bendeyken de pek oynayamadım çalışma temposu ve evlilik sebebiyle. Cihaz Versiyon 9.0 dır. Kırılmaya uygundur. Ben bu işlemi yaptırtmadım. Slim cihaz da aynı şekilde kullanılmadan yatıyor. Zaten RDR2 bilgisayara çıkmıştı Ps4 ü aldıktan 1 ay sonra. PC ye de aldım orada oynamıştım. Özetle çok kullanılmamış, Yorulmamış cihazdır. Futboldan pek anlamadığım için PES FİFA vb oyunları da hiç oynamadım. Aldığım zaman PES 2017 dvd si vardı. bulabilirsem onuda vereceğim.

Isınma,fan problemi, mavi ışık kırmızı ışık vb bir problemi yoktur.

Ankara Bilkent Üniversitesinde elden teslim ederim. Deneyebilirsiniz. Veya Cebeci de denemeden teslim ederim.

Referanslarıma bakarak önce havale sonra kargo şeklinde de alışveriş yapabiliriz.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Fiyat : 5000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.