Şimdi Ara

PS4 Slim 1 TB + V2 + 7 Oyun SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 PS4 Slim 1 TB + V2 + 7 Oyun SATILDI

Model: 2116B

Yazılım: 10.01

Kozmetik: 10/7

Kol: 1 adet orijinal, garantili, faturalı V2

Aksesuar: Yalnızca güç kablosu

Oyun: Kutulu 7 adet

Yukarıda özelliklerini belirttiğim 1 TB PS4 Slim ve 1 adet V2 kol satılıktır. Detaylı fotoğrafları aşağıdadır.

Konsol 2020 yılından beri dolapta öyle yatmaktaydı. Yılbaşında ekran kartım arıza verdiği için yeniden kol alıp kullanmak istedim. Lakin hem iş güç hem de yeni oyunların absürt pahalı olması yüzünden pek oynayamadım. İlk defa yılbaşında benim tarafımdan açılıp temizliği yapılmıştır. Macun Noctua NT-H1 ile yenilenmiştir. Sonrasında yine kendine ancak çekmecede yer bulmuş, paşa paşa yatmaktadır. Konsolun tüm giriş çıkışları sağlamdır, temassızlık, çalışmama gibi bir durumu yoktur. Wifi ve Ethernet sağlamdır. Hiçbir sorunu yoktur. Çalışmasında hiçbir sorun yoktur. Tek tek yazıyorum, tek tek sormayın lütfen. Çalışmayan ya da eksik ne varsa özellikle yazarım.

Konsolun altında bulunun X, O vs simgelerden bir tanesi düşmüştür. Temizlemeden önce vardı ama şimdi yok. Düğme gibi bir şekil, aşağıda fotoğrafını net şekilde çektim.

7 adet oyun orijinaldir, kutuludur, aşağıda fotoğrafları vardır. Spider Man hiç açılmamıştır bile. Seveni olduğum bir karakter değil zira.

Kol 24 aralık 2022 Amazon TR üzerinden alınmıştır. Amazon TR satıcısıdır. Sony Eurasia ürünüdür, 3. taraf ithalatçı değildir. Toplam 3 kere şarj edilmiştir. O kadar sürdü zira yeniden konsol serüvenim.

Burada yazanlar dışında herhangi bir sorunuz varsa PM ile iletişime geçebilirsiniz. Lütfen ilanda yazılı olan soruları sormayın. Geri dönüş yapmıyorum yazan şeyi soranlara. Yukarıdakilerden ve aşağıda fotoğrafta görünenlerden başka bir sorunuz varsa ancak o zaman sorun. Vaktimizi boşa harcamayalım.

Fiyat: Konsol+kol+7 oyun için toplam 6000 TL'dir. Pazarlık isteyenlere 6500 TL olur.

Not: 3. taraf uygulamalar üzerinden asla satış teklif etmeyiniz. Referanslarım yeterli değilse İzmir/Bozyaka civarı tanıdığınız varsa aracıyla, Üçyol Metro durağında elden ya da önce havale sonra kargo şekilde, kargo alıcıya ait olarak gönderilir.

Not2: Bu ilan diğer tüm ilanlarım gibi, her türlü görüş, eleştiri ve yoruma açıktır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 6000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Ürünü Arkadaştan satın aldım, Herşey tam anlamıyla ilanda amlatıldığı gibiydi kendisine tşkler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.