Şimdi Ara

MSI Pro B650M-A Wifi + Ryzen 5 7600

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
3
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #AMD AMD #MSI Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 MSI Pro B650M-A Wifi + Ryzen 5 7600

Hepsiburada'dan alınma anakart. 22.02.2024 faturalı, kutulu, her şeyi tam ve eksiksiz.

N11'den alınma işlemci. Tray işlemci olarak geçen sadece işlemci olan sürüm. Aynı tarihte alındı, faturalı. Zaten bu işlemciyi stok soğutucu ile kullanmak mantıklı olmaz, ben Noctua kule tipi ile sorunsuz kullanmaktayım.

Parça satış düşünmüyorum, anakart+cpu olarak satışta.

İstediğim fiyat 9800 TL.

Fotoğraf atamıyorum zira sistemde takılı. Kendi görüntü birimi gayet yeterli. Benim gibi 10 yıllık oyunları oynuyorsanız yeterli gelecektir vga. En azından idare ediyor.

Takas düşünmüyorum. Yineliyorum, takas düşünmüyorum.

Tekrar ediyorum her türlü görüş ve eleştiriye açıktır ilanım, tüm ilanlarım gibi. Yeter ki ilanda yazılan şeyler üzerinden gereksiz bildirimlere maruz kalmayalım.

İzmir'de elden teslim alabilirsiniz, şehir dışı önce eft sonra ürün kargoya verilir ve kargo alıcıya aittir. Yurtiçi, MNG, PTT ile gönderim sağlayabilirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 9800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 21 Şubat 2027 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm atıldı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.