Şimdi Ara

Ankara Fen mi İzmir Fen mi Cağaloğlu mu Kadıköy Anadolu mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Antalyada yaşıyorum. İlk tercihim İEL olacak fakat olmayacak gibi çünkü benden önde olan çok kişi var. Puanım 496,74 hangisini 2. Tercihime yazmalıyım? Yatılı imkanları ve eğitim açısından öneriler bekliyorum. Cağaloğlu ve Kadıköy Anadolu mezunları yurtdışına sınavsız gidebiliyor mu? İzmir Fen ve Ankara Fen hakkında neler düşünüyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, ben İEL tutar diye düşünüyorum senin için.Çünkü önündeki kişilerin hepsi oraya gidecek değil ya.Ben de orayı istiyorumonun dışında tercihlerine Kadıköy Anadolu'yu yazabilirsin (illa 2. tercih orayı yaz demiyorum mesela 3 veya 4'e de yazabilirsin).Ablam oradan mezun oldu (yaklaşık 2 yıl önce) ve güzel bir okul.Fakat 2-3 yıl geçti yani şuanki durumunu bilmiyorum ama ben tercihlerime yazıcam orayı ve sonuçta geçmişi olan bir okul.İzmir Fen veya Ankara Fen hakkında bir bilgim yok.Bence yine de İEL'e girebilirsin ama tabi yazacağın diğer yerler de önemli.Yurt sıkıntısı olmasa Kabataş'ı da düşünebilirsin aslında ama yurt sıkıntıları varmış tam olarak bilmiyorum gerçi.Umarım yardımcı olabilmişimdir

• elfinitty E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yardımcı oldun
    Açıkçası bu kadar bende önde olan kişi görmek moralimi bozuyor ve yavaş yavaş ümitsizliğe kapılıyorum ben de İEL olur diye düşünüyordum ama çoğu kişi orayi istediği için ne yapacağımı bilmiyorum. 5 gün sonra yüzdelik dilim gelince aşağı yukarı tahmin edebilirim girip giremeyeceğim hakkında.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.