Arkadaşlar İstanbul üniversitesi elektrik elektronik müh mi yoksa anadolu üniversitesi elektrik elektronik mühendisliği mi ? Anadolu ünüversitesi %100 ingilizce eğitim verirken, İstanbul üniversitesi %30 ing eğitim vermekte bende bir mühendise ing eğitimin şart oldugunu bildiğim için ing okumak isterim fakat biri istanbul biri eskişehir yani sanayiden tut bana katacagı değerlere kadar cok fark var kararsızım siz ne düşünüyorsunuz Şimdiden yardımcı olan olmayan herkese teşekkür ederim.
_Vengeance_
kullanıcısına yanıt
Yurtdışında çalışmak isityorsan full ingilizce eğitimi iyi olur anadolu üniversitesi derim. Yok ben yurtdışı düşünmüyorum türkiyede çalışcam diyorsan full ingilizce eğitimi önermem kendini yıpratırsın ayrıca sonradan gene yurtdışı düşünürsen sonradan dil eğitim alabilirsin. Öğrenci şartları açısından eskişehir tam bir mütevazi şehir istanbula bakarak. Üniversitede genelde açıköğretimdekilermi olumyomuş ne açıköğretim üniversitesi diye anılıyormuş ben öyle duydum yanlış bilgilendirmiyim genede sen araştır o açıdanda iyi değil diye duydum.