Şimdi Ara

Ankara Gazi Anadolu Lisesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
18.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler bilgilenmek isteyenler alın size bilgi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2014 mezunuyum meslek lisesi bile daha cazip öyle söyliyim sana. ilk 7 binden aldığı adamları 60 binden çıkarıyor lol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neversurrender25

2014 mezunuyum meslek lisesi bile daha cazip öyle söyliyim sana. ilk 7 binden aldığı adamları 60 binden çıkarıyor lol

Sirf bu arkadasa cevap yazmak icin uye oldum. Bu okuldan mezunum. Ilk 7 binden aldigini 60 binden cikariyormus. Kulliyen yalandir. Sadece sinifim universite sinavinde ilk binden 4 kisi cikardi. Ben de bu okulda edindigim arkadaslarimin tesvigi ve yardimiyla ilk 5 bin e girmeyi basardim. Simdi sen okuzsen bu konuda yapilabilecek bir sey yok. Belki de dedigin gibi meslek lisesine gitsen daha yararli bir vatandas olabilirdin. Yanlis yonledirmeye gerek yok insanlari. Ogretmen kalitesi hakkinda konuscak olursam her okulda oldugu gibi iyi ve kotu hocalar mevcut. Ben sahsen her hocayla tartisma yasamisimdir , ama gunumuzde okullari basarili yapanlar sadece ogretmenler degildir. Onemli olan yaninizda ne kadar guzel insan oldugudur. Birbirinizi bir adim daha oteye goturmek icin can atan arkadaslarinizin olmasi lazim. Bu okulda yeterince guzel insan oluyor her sene. Ben kefilim bu okula Keyfinize bakin

• Ben şu anda okuyorum 9 bitti 10 olucam inşallah ortam vs güzel siz yukarıdaki yorumlara pek kulak asmayın bikaç kıl hoca var doğru ama zaten bu sene rotasyon olucak öğretmenler değişicek büyük oranda ama öğrenci kalitesi falan iyidir 7 binden girip kaç binden çıkacağınız tamamen gayretinize bağlıdır.
  • drizztdos D kullanıcısına yanıt
    Ben değilim. Hoş 2 hafta kaldım gazide sonra aaale geçtim. Eğer puanınız yetiyosa kesinlikle aaal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.