Şimdi Ara

Ankara Gazi Anadolu Lisesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
18.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba ben bu okula gideceğim acaba okul hakkında genel bilgiler verebilir misiniz? (ortam öğretmenler vs.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara Gazi Anadolu Lisesi: Detaylı Bir İnceleme

Ankara'nın en prestijli eğitim kurumlarından biri olan Gazi Anadolu Lisesi, öğrencilerine üstün bir eğitim deneyimi sunmaktadır. 1963 yılında kurulan lise, Altındağ ilçesinde yer almaktadır.

Öğrenci Yorumları

Gazi Anadolu Lisesi'nin öğrenci yorumları genel olarak olumludur. Öğrenciler, okulun akademik başarısını, nitelikli öğretmen kadrosunu ve modern tesislerini övmektedir. Ayrıca okulun sosyal ve kültürel faaliyetlerinin zenginliği de öğrencilerin takdirini kazanmaktadır.

Akademik Başarı

Gazi Anadolu Lisesi, Ankara'nın en yüksek akademik başarı oranlarına sahip liselerinden biridir. Öğrenciler, üniversite sınavlarında sürekli olarak üstün performans göstermektedir. Okulun deneyimli öğretmen kadrosu, öğrencilere zorlu bir müfredatı etkili bir şekilde öğretmektedir.

Öğretmen Kadrosu

Gazi Anadolu Lisesi'nin öğretmenleri, alanlarında uzman ve deneyimli eğitimcilerdir. Öğrencilere bireysel ilgi gösteren öğretmenler, onları akademik ve kişisel gelişimlerinde desteklemektedir.

Tesisler

Gazi Anadolu Lisesi, modern ve eksiksiz tesislere sahiptir. Okulda son teknoloji laboratuvarları, geniş bir kütüphane, bilgisayar odaları ve spor tesisleri bulunmaktadır. Bu tesisler, öğrencilerin öğrenme deneyimini zenginleştirmektedir.

Sosyal ve Kültürel Faaliyetler

Gazi Anadolu Lisesi, öğrencilerine çok çeşitli sosyal ve kültürel faaliyetler sunmaktadır. Okulda kulüpler, spor takımları ve topluluk grupları bulunmaktadır. Bu faaliyetler, öğrencilerin sosyal becerilerini geliştirmelerine ve ilgi alanlarını keşfetmelerine yardımcı olmaktadır.

Sonuç

Ankara Gazi Anadolu Lisesi, öğrencilerine mükemmel bir eğitim deneyimi sunan seçkin bir kurumdur. Üstün akademik başarıları, nitelikli öğretmen kadrosu, modern tesisleri ve zengin sosyal ve kültürel faaliyetleriyle Gazi Anadolu Lisesi, Ankara'nın en iyi liselerinden biri olmayı hak etmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İt cakal yuvası diyebilirim. Bulundugu ortam dolayısıyla. Eski kız arkadaşım bu okuldan mezun. Yani bi kız için zor orda okumak. Bi erkek içinse tavsiye edilmez. Başta kendi ögrencileri olmak üzere cevresinde o kadar çok pis insan var ki. Neyse gidince anlarsın zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mc_Leopard

İt cakal yuvası diyebilirim. Bulundugu ortam dolayısıyla. Eski kız arkadaşım bu okuldan mezun. Yani bi kız için zor orda okumak. Bi erkek içinse tavsiye edilmez. Başta kendi ögrencileri olmak üzere cevresinde o kadar çok pis insan var ki. Neyse gidince anlarsın zaten

Hocam ciddi misiniz eskiden öyle olduğunu ben de duymuştum ama çok değil iki sene önce orada okuyan bir ağabey vardı iyi olduğunu söylüyordu acaba başka gaziyle mi karıştırdınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: hantırtuvan

quote:

İt cakal yuvası diyebilirim. Bulundugu ortam dolayısıyla. Eski kız arkadaşım bu okuldan mezun. Yani bi kız için zor orda okumak. Bi erkek içinse tavsiye edilmez. Başta kendi ögrencileri olmak üzere cevresinde o kadar çok pis insan var ki. Neyse gidince anlarsın zaten

Hocam ciddi misiniz eskiden öyle olduğunu ben de duymuştum ama çok değil iki sene önce orada okuyan bir ağabey vardı iyi olduğunu söylüyordu acaba başka gaziyle mi karıştırdınız?

Merak edip bir iki araştırma yaptım. Galiba Mc_Leopard nickli arkadaşımız haklı. Bir kere okulun konumu gerçekten kötü bir yerde. Bununla birlikte öğretmen ve öğrencilerinin çok faşist olduğunu okudum. Okulun pansiyonun arkasında sigara içildiği (burada bunu önemsememezlik yapmayın sigara içen yarın öbür gün uyusturcu da alır) öğretmenlerinin çok kompleksli olduğunu okudum. İnternet aleminde yazana ne kadar güvenirsiniz bilmem fakat yazanlar bu yönde. Umarım yazanlar gerçek dışıdır. Yaşıtım olan bir kardeşim böyle bir yere gitmesini istemem şahsen.

• quote:

Orijinalden alıntı: RageAgainstTheMachine

quote:

quote:

Merak edip bir iki araştırma yaptım. Galiba Mc_Leopard nickli arkadaşımız haklı. Bir kere okulun konumu gerçekten kötü bir yerde. Bununla birlikte öğretmen ve öğrencilerinin çok faşist olduğunu okudum. Okulun pansiyonun arkasında sigara içildiği (burada bunu önemsememezlik yapmayın sigara içen yarın öbür gün uyusturcu da alır) öğretmenlerinin çok kompleksli olduğunu okudum. İnternet aleminde yazana ne kadar güvenirsiniz bilmem fakat yazanlar bu yönde. Umarım yazanlar gerçek dışıdır. Yaşıtım olan bir kardeşim böyle bir yere gitmesini istemem şahsen.

Internette hep öyle yazıyor iel gibi liseler ile ilgili bile var ben ona pek inanmıyorum. Öğrenciler nasıl hep faşist olabilir ki? Genelde atatürk anadoluyu 1-2 puanla kaçıranlar gidiyor. Eski dönemlerde öyle olduğunu ben de duydum çok kavga oluyormuş. Öğretmenler görüşü pek önemli değil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Internette hep öyle yazıyor iel gibi liseler ile ilgili bile var ben ona pek inanmıyorum. Öğrenciler nasıl hep faşist olabilir ki? Genelde atatürk anadoluyu 1-2 puanla kaçıranlar gidiyor. Eski dönemlerde öyle olduğunu ben de duydum çok kavga oluyormuş. Öğretmenler görüşü pek önemli değil.

Umarım dediğin gibidir Ben de pek sorun çıkacağını sanmıyorum şans yanında olsun

• quote:

Sağol dostum senin de. Başlayınca bu konuya yazacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-366E3B2FE -- 25 Ağustos 2012; 22:12:47 >
  • Abi 1 senelik kız arkadaşım o okulda okudu neden bahsediyorsunuz . Kavga gürültü içki sigara . Sevgilim çok temiz düzgün biridir ama Kızın keş arkadaşları vardı düşünün (kız-erkek) . Ve cevresinden dolayı o kadar pis ki yanında bi erkek olmadan bi kız tek başına yolda bile yürüyemiyor. Laf atmaları sarkıntılık etmeleri için sadece kız olması yetiyor. Bakınız itfaye meydanı ve anafartalar caddesi. bilirsiniz ne kadar pisliktir. Ayrıca hemen üstünde anafartalar ticarette kuzenim okudu. Kısacası Allah sabır versin. Kız arkadaşınız-kardeşiniz bu okuldaysa delirmememek elde değil
  • quote:

Abi 1 senelik kız arkadaşım o okulda okudu neden bahsediyorsunuz . Kavga gürültü içki sigara . Sevgilim çok temiz düzgün biridir ama Kızın keş arkadaşları vardı düşünün (kız-erkek) . Ve cevresinden dolayı o kadar pis ki yanında bi erkek olmadan bi kız tek başına yolda bile yürüyemiyor. Laf atmaları sarkıntılık etmeleri için sadece kız olması yetiyor. Bakınız itfaye meydanı ve anafartalar caddesi. bilirsiniz ne kadar pisliktir. Ayrıca hemen üstünde anafartalar ticarette kuzenim okudu. Kısacası Allah sabır versin. Kız arkadaşınız-kardeşiniz bu okuldaysa delirmememek elde değil

Okulları karıştırıyosun sen.
    2009 mezunuyum. Güzel okuldur. Tadını çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: All Apologies

quote:

Abi 1 senelik kız arkadaşım o okulda okudu neden bahsediyorsunuz . Kavga gürültü içki sigara . Sevgilim çok temiz düzgün biridir ama Kızın keş arkadaşları vardı düşünün (kız-erkek) . Ve cevresinden dolayı o kadar pis ki yanında bi erkek olmadan bi kız tek başına yolda bile yürüyemiyor. Laf atmaları sarkıntılık etmeleri için sadece kız olması yetiyor. Bakınız itfaye meydanı ve anafartalar caddesi. bilirsiniz ne kadar pisliktir. Ayrıca hemen üstünde anafartalar ticarette kuzenim okudu. Kısacası Allah sabır versin. Kız arkadaşınız-kardeşiniz bu okuldaysa delirmememek elde değil

Ben ulusdakini biliyorum hocam. Ondan bahsediyorum.

• quote:

quote:

quote:

Başarılı olan Söğütözü'ndeki,karıştırmışsın

Ayrıntılı bilgiyi diğer mesajda yazıyorum ordan devam et(konuyu açan arkadaş)

• quote:

quote:

quote:

http://www.haritamap.com/yer/150557/altindag-gazi-anadolu-lisesi.html

Ankarada 2 tane gazi anadolu varmış işe bak

• quote:

Hocam puanı çok yüksek nasıl öyle olur?

• quote:

quote:

Sağolun hocam içimi rahatlattınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-366E3B2FE -- 25 Ağustos 2012; 22:13:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: --FOSSA--

Ayrıntılı bilgiyi diğer mesajda yazıyorum ordan devam et(konuyu açan arkadaş)

Hocam ayrıntılı bilgiyi verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-366E3B2FE -- 25 Ağustos 2012; 22:18:41 >
  • Öncelikle şunu söyliyim bu yazacaklarım kendi okulum olan Söğütözü'ndeki Gazi Anadolu Lisesi içindir.Diğeri hakkında bi bilgim yok.

Öğrenci Profili:
    Başarı olarak Ankara'nın en başarılı 3. lisesi olmasından dolayı çevrendeki insanların çoğu (bunu lise sona gelince daha iyi anlayacaksın) hedefi olan ve çalışan insanlar olacak,bu senin de kendini geliştirmende önemli bi etken olacaktır.Ortam olarak umduğunu bulursun çünkü her telden anlaşabileceğin adam vardır(çalışkan,haylaz,tembel ...)
    Sosyal Aktivite
    Futbol,kız futbol,basketbol,tenis,masa tenisi,voleybol,plaj voleybolu(okulda sahası var) gibi sporlar ön plandadır hepsinin turnuvası yapılır bu yıl plaj voleybolunda profosyonel turnuva yapıldı geleneksel hale gelirse önemli bir aktivite olabilir.Spor dışında münazara anlamında başarılı bi okuldur münazara yarışması da düzenlenir.Genellikle konferanslar bol olur ama bu konferanslara gitmek için sınıfınızın seçilmesi lazım yanı 10 tane konferans varsa 4-5 ine anca gidebilirsin.Başarılı bi okul olduğu için üniversiteler bol bol tanıtım için gelir(boğaziçi,odtü,bilkent,koç,itü ...).Şenlikler düzenli yapılır fakat yasak gelmesi yüzünden bu yıl sadece kendi aramızda bişeyler yapabildik son 2 senede Murat Boz,Atiye,Cem Adrian gibi bilinen sanatçılar geldi.Bunların dışında pek fazla aktivite olmaz zaten lisedesin ne olacak ki başka
    Hocalar
    Faşits maşits bunlara inanma hiç bi hoca derste siyaset yapmaz,geçmiş yılları bilemem ama son yıllarda bu böyledir.Sadece bi kaç hocanın siyasi geçmişi vardır ama asla bu siyasi geçmişlerini kullandıklarını görmedim,duymadım zaten sevilen hocalardır bunlar.Ders anlamında özellikle türkçe derslerinde(edebiyat,dil ve anlatım) öğrencileri biraz zorlarlar,sayısal öğrenciler için bu biraz bunaltıcı bişey ama zaten kopya filan 5 düşürebiliyosun.Sayısal derslerde genel olarak normaldir hocalar, tabi içlerinde çok iyisi de çok kötüsü de mevcuttur.
    Çevre
    Okul bahçe ve alan anlamında oldukça zengindir.Özellikle ağaçların bulunduğu yer bahar aylarında cıvıl cıvıldır.Kapalı spor salonunun yanında büyük bi toprak saha , 6 tane pota , 1 tane voleybol,1 tane de tenis sahası(file takılırsa-beton),1 tane plaj voleybolu sahası vardır.
    Ulaşım
    Okulda dersane için zaten ücretsiz ve ücretli olmak üzere kızılay servisleri vardır(okul çıkışı).Normal olarak da okulun önündeki duraktan kızılay otobüsleri geçer,köprüyü geçtikten sonraki duraktan da bahçeli ve sıhhıye otobüsleri geçer zaten bahçeliye yürüyerek 15 koşarak 8-9 dk .Gezme anlamında Kentpark'a taksi en fazla 10 tl yazar,Armada'ya da yürüyerek 10 dk.
    Genel Olarak
    Gönül rahatlığıyla gelebilirsin,her anlamda ortalamanın üzerinde bi okuldur

Akşam mobilden görünce pc ye geçip geniş bi şekilde bilgilendireyim dedim sınav döneminin başlamasından dolayı pc ye fazla giremeyeceğim fakat yine de sorun olursa özelden ulaş bana
    (ayrıca okulda kız-erkek pansiyonları da mevcuttur)

• quote:

Orijinalden alıntı: --FOSSA--

Öncelikle şunu söyliyim bu yazacaklarım kendi okulum olan Söğütözü'ndeki Gazi Anadolu Lisesi içindir.Diğeri hakkında bi bilgim yok.

Öğrenci Profili:
    Başarı olarak Ankara'nın en başarılı 3. lisesi olmasından dolayı çevrendeki insanların çoğu (bunu lise sona gelince daha iyi anlayacaksın) hedefi olan ve çalışan insanlar olacak,bu senin de kendini geliştirmende önemli bi etken olacaktır.Ortam olarak umduğunu bulursun çünkü her telden anlaşabileceğin adam vardır(çalışkan,haylaz,tembel ...)
    Sosyal Aktivite
    Futbol,kız futbol,basketbol,tenis,masa tenisi,voleybol,plaj voleybolu(okulda sahası var) gibi sporlar ön plandadır hepsinin turnuvası yapılır bu yıl plaj voleybolunda profosyonel turnuva yapıldı geleneksel hale gelirse önemli bir aktivite olabilir.Spor dışında münazara anlamında başarılı bi okuldur münazara yarışması da düzenlenir.Genellikle konferanslar bol olur ama bu konferanslara gitmek için sınıfınızın seçilmesi lazım yanı 10 tane konferans varsa 4-5 ine anca gidebilirsin.Başarılı bi okul olduğu için üniversiteler bol bol tanıtım için gelir(boğaziçi,odtü,bilkent,koç,itü ...).Şenlikler düzenli yapılır fakat yasak gelmesi yüzünden bu yıl sadece kendi aramızda bişeyler yapabildik son 2 senede Murat Boz,Atiye,Cem Adrian gibi bilinen sanatçılar geldi.Bunların dışında pek fazla aktivite olmaz zaten lisedesin ne olacak ki başka
    Hocalar
    Faşits maşits bunlara inanma hiç bi hoca derste siyaset yapmaz,geçmiş yılları bilemem ama son yıllarda bu böyledir.Sadece bi kaç hocanın siyasi geçmişi vardır ama asla bu siyasi geçmişlerini kullandıklarını görmedim,duymadım zaten sevilen hocalardır bunlar.Ders anlamında özellikle türkçe derslerinde(edebiyat,dil ve anlatım) öğrencileri biraz zorlarlar,sayısal öğrenciler için bu biraz bunaltıcı bişey ama zaten kopya filan 5 düşürebiliyosun.Sayısal derslerde genel olarak normaldir hocalar, tabi içlerinde çok iyisi de çok kötüsü de mevcuttur.
    Çevre
    Okul bahçe ve alan anlamında oldukça zengindir.Özellikle ağaçların bulunduğu yer bahar aylarında cıvıl cıvıldır.Kapalı spor salonunun yanında büyük bi toprak saha , 6 tane pota , 1 tane voleybol,1 tane de tenis sahası(file takılırsa-beton),1 tane plaj voleybolu sahası vardır.
    Ulaşım
    Okulda dersane için zaten ücretsiz ve ücretli olmak üzere kızılay servisleri vardır(okul çıkışı).Normal olarak da okulun önündeki duraktan kızılay otobüsleri geçer,köprüyü geçtikten sonraki duraktan da bahçeli ve sıhhıye otobüsleri geçer zaten bahçeliye yürüyerek 15 koşarak 8-9 dk .Gezme anlamında Kentpark'a taksi en fazla 10 tl yazar,Armada'ya da yürüyerek 10 dk.
    Genel Olarak
    Gönül rahatlığıyla gelebilirsin,her anlamda ortalamanın üzerinde bi okuldur

Akşam mobilden görünce pc ye geçip geniş bi şekilde bilgilendireyim dedim sınav döneminin başlamasından dolayı pc ye fazla giremeyeceğim fakat yine de sorun olursa özelden ulaş bana
    (ayrıca okulda kız-erkek pansiyonları da mevcuttur)

Hocam size ne kadar teşekkür etsem az. Bu arada kaçıncı sınıfsınız?

• quote:

quote:

Ben de şaşırmıştım zaten Tabanı bu kadar yüksek olan bir okulun böyle spekülasyonlarla anılması pek sık rastlanır bir şey değil senin için şimdiden hayırlı olsun

• quote:

quote:

quote:

Ben de şaşırmıştım zaten Tabanı bu kadar yüksek olan bir okulun böyle spekülasyonlarla anılması pek sık rastlanır bir şey değil senin için şimdiden hayırlı olsun

Teşekkür ederim.

• Kardeş ne oldu gittin mi oraya ve gittiysen nası güzel mi tavsiye eder misin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.