Alla alla ya , bir arada da epey şikayet eden vardı ... O yüzden kapılarının önünden bile geçmiyordum , e bir uğramakta fayda var öyleyse ...
Fiyatları iyi,zaten arızalı parcayı kendileri de tamir etmedilerine göre,degistiriyorlarsa sorun yoktur,biz arkadaslarla bir ara birseyler almıstık,sadece biraz ciddiyet eksikti,onun dısında iyidir!
Nereden alırsanız alın ama denemeden hiçbirşey almayın...
Ben geçen sene mavi bilgisayardan anakart işlemci fan hdd almıştım fiyat olarak gigatekle aynıydı samsundan sprariş verdim 1 gün sonra geldi
Arkadaş da aynı parçalardan gigatekten aldı garantisi dolmaya 1 ay kala anakartı kendi kusurundan(fanın elektrik kablosunu ters takıp kısadevre yapmıştı) yaktı ankaraya götürdü yeni bir soltek anakart verdiler bozulan MSI6378 daha gelmiyormuş ama arkadaşın 1 yıl önce aldığı fiyattan 56$+kdv yi düştüler iyi niyetliydiler
Bugün gittim ve tanıştım Gigatek firmasıyla. Sahibi son derece güvenilir ve iyi niyetli biri izlenimi bıraktı. Fiyatları da rakipsiz. Artık alışverişlerimi ordan yapmayı planlıyorum. Herkese yorumları için teşekkür ederim.
ankarada bilgisayarcı sıkıntısı var; ben o yüzden intirnit alışverişi yapıyoryum...
gigatek in fiyatları iyi de teknik konuda biraz bilgisizler,adam asus t10 kasayı kapatmaya çalışırken yamultuyo du da zor kurtardık elinden
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme