Şimdi Ara

Ankara - Gigatek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ankara'dayım ve Gigatek denen firmadan bilgisayar almayı düşünüyorum. Fiyatları çok ucuz ama teknik destekleri konusunda bir fikir sahibi değilim. Deneyimi olanlar varsa olumlu - olumsuz eleştirilerini yazarlarsa sevinirim.

• gigateki bilmiyorum ama sana xbilgisayarı tavsiye edebirim
  • xbilgisayar piyasaya göre pahalı satıyor veya benim istediğim parçalar onda pahalıydı.
    Forumlarda okuduğum kadarı ile gigatek in teknik bilgisi ve servisi az
  • xbilgisayar kadar dolandirici baska bir firma yoktur sakin gitmeyin oraya..
    Gigatek evet ucuzdur ama aldiginiz parcalarda bir sorun cikmadigi surece problem olmaz, cikarsa bir problem isiniz yas. Teknik servis diye bir sey yok orada bildigim kadariyla.
    Mavi bilgisayar da pahali satar biraz piyasadan ama parayi haketmesini bilirler. Teknik servis olsun satis sonrasi destek olsun Ankaradaki en iyi bilgisayarci bence.
  • ben parçalarımın çoğunu gigatek ten aldım, ve bir sorun çıkmadığı için teknik destek nasıl bilemeyeceğim. Ancak şu dakikaya kadar benim gözümde Gigatek ankaradaki en iyi satıcı.
  • ben gigatek ten tam olarak 1300$ lık alışveriş yaptım.ve son derece memnunum.adamlar garantili mal satıyor.ve teknik serviside oldukça iyi.tavsiye ederim.
  • Bi ton bilgisayarcı dolaştım herkes nasıl kazıklarım derdine düşmüş ama gigatek bu konuda gerçekten çok farklı. Bu devirde bu kadar dürüst başka bi yer bulamazsın. Ayrıca çok cana yakın insanlar. Eğer bu yazdıklarımı okuyolarsa burdan hepsini öpüyorum :) aldığın bi şeyde sorun çıkarsa hemen değiştiriyolar. Son derece güvenli bi yer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ha olaya teknik servis açısından bakarsanız ankarada mavi bilgisayarın üstüne yok.
  • benim mavi ye güvenim kalmadı
    Arkadaş bit pazarından bir TI4800 aldı.Bizzat gittik kartın nesi var niye bit pazarında falan diye.Bize bundle eksik kartda sorun yok dendi.Garantisi ne kadar diye sorduk 1 sene normal garanti var dediler.Neyse eve geldik kart birgün çalıştı sonra gümm.Neyse götürdükk kartı,1 hafta beklettiler ramlarinde sorun varmış dendi ve parayı iade ettiler binbir zorlukla.Sorun kendi aralarında geçen dialogda.Bu kart aynı hatayı hep yapıyormuş.Tamir edilip tekrar tekrar satılıyor ve garanti süresi 3 aymış eğer 3 ay sonra bozulsaydı kart elimizde patlıyacaktı.
  • yorumlar için sağolun. satış sonrası tavır gerçekten benim için çok önemli. parçalar bozuk felan olabilir, o her yerde olabilir ama önemli olan firmanın bu tip bir durumda takınacağı tavır. şimdi gönül rahatlığı ile gigatekden bilgisayar alabilirim.
  • aldın mı baba bilgisayarı?
  • Ankarada bir dünya bilgisayarcı dolaştım.En uygun fiyatlısı gigatek.Yalnız alacağınız parçaları denemeden almayın.
  • Gigatekten toplam 1500 dolara yakın alışverişim oldu. Ününler ucuz oluyor. Teknik serviste soprunlu diyor herkes ama adamların yapacağı birşey yok. Adamlar tamirci değil satıcı. Bir sorun çıktığında götürürsün gigatek'e onlar da servise yollarlar. Kendi yapacakları birşey yok..

Bu arada benim daha 0 sorun yani 6 aydır..
  • daha bilgisayarı almadım. kasayı başka bir firmadan alacam. gigateki aradım kasa hakkında, kasayı alın burda sizle beraber monte edelim dediler bu da benim hoşuma gitti açıkçası. bazı firmalar ne gerek var canım o kasaya bak bu daha güzel ve daha ucuz şeklinde rezil tavırlar takınabiliyorlar. o yüzden benim de ilk izlenimim iyi. perşembe cuma alacam bilgisayarı. bu arada bir arkadaşım için 500 dolarlık sistem hazırladım. gigatekle diğer firmalar arasında 100 milyon fark oluştu. bu kadar düşük bir sistemde bu kadar oluşuyorsa 1000 dolar ve üstünde gerçekten de inanılmaz avantajlıdır demek oluyor.
  • kasa tercihin ne acaba
  • 400W Vantec Ion PSUlu Titanium Area 51.
  • Gigatek gerçekten ankaradaki en ucuz satan yer. Yalnız eğer alacağın parçaları bilmiyorsan sorun yaşayabilirsin. Ben ekran kartımı oradan almıştım ram hızları normalden düşük çıkmıştı götürdüm iade ettim ama 1 hafta boyunca uğraştım sonuç olarak. Yinede piyasaya göre çok ucuza aldım. Demek istediğim eğer ne alacağını biliyorsan bilgiliysen aldıktan sonra testlerini yapabileceksen çekinme al sorun çıkarsa iade edersin zaten belki biraz uğraştırırlar ama kıllık da yapmazlar yani ama arkadaşların dediği gibide orası bilgisayarcıdan daha çok satıcı. Ciddi bir sorunda onlarında yapabileceği bir şey yok, gerçi kimin varki?
  • istanbulda yasıyorum. isim dustugunden ankaraya gitmistim. gigatekten bi arkadasa modem aldık. ordaki sakallı amca 1 saatte modemi tanıtamadı. ayıp olmasın die karışmadım sora "bırak dayı bırak" diip kurdum driverı. velhasıl kelam adamlar anlamıo bilgisayardan..
  • Dostum VERIBILISIM'i denedin mi hic?
    Bende arkadasim icin zamaninda bi amd islemciyle board almistik. Bir problem cikmamisti. Adamlarin teknik serviside baya iyi. Hatta islemciyi aldigimizda adamlara ya soyle az biraz termal pasta istemistimde. Ucretsiz pasta vermislerdi.
    Saygilar
  • bilgisayarımı ve daha birçok parçamı gigatekten aldım ,şahsen hiçbir sorunla karşılaşmadım
    herkese tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.