Şimdi Ara

İstanbul Bilişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İstanbul bilişimden EFT metodu ile ürün aldım, aynı gün spariş hazırlanmadan yanlış ürün olduğu için iptal ettim.. Üzerinden 1 ay geçmesine rağmen bedeli banka hesabına iade etmediler..

Tüketici hakları hakem heyetine başvurdum, CIMER'e kayıt açtım ama hiçbir şey olmuyor.. Bu noktadan sonra savcılığa mı gitmem gerekiyor.. Çok mağdur durumdayım..

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..

Saygılarımla...

• Geçmiş olsun.

Tüketici hakem heyeti kararının çıkmasını bekleyin isterseniz. Çıkan karar ile icra takibi başlatabilirsiniz.

Diğer taraftan bu hizmeti almadığınızı belirtip havale yapılan bankadan para tutarı geri istenebilir.

Ayrıca savcılığa suç duyurusunda da bulunun. Sitenin erişime kapatılmasını isteyin.
  • 40 bini gecik şikayet var bu site hakkında.
    www.sikayetvar.com
    İstanbul Bilişim - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/istanbul-bilisim

• Umarım halledersiniz sorunu ben şikayetlerden ötürü hiç girmedim bile o siteye
  • Yani gerçekten çok ilginç bir durum..
    Bunca şikayet ve soruna rağmen bu site nasıl hâlâ açık durumda ve Google'da ürün aratınca en önde çıkabiliyor..
    Gerçekten şaşılacak bir durum ama bu ülkede çok da şey yapmamak lazım herhalde.. 🤔
  • Hocam çok geçmiş olsun. Keşke satın almadan biraz araştırsaydınız siteyi.

Firma konkordato ilan etmiş bu arada. İnşallah paranızı kurtarabilirsiniz.

teknoloji haberleri - shiftdelete.net
    İstanbul Bilişim konkordato ilan etti - ShiftDelete.Net
    https://shiftdelete.net/istanbul-bilisim-konkordato-ilan-etti?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 23 Temmuz 2020; 16:53:22 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.