Merhaba, 7 yıl garantili Myway 180 mikron PPF komple kaplama, 3M CS cam filmi 2 kapı ve ön cam şeklinde 55.000 liradır. 3 taksitle ödeme yapabilirsiniz efendim. |
Ankara cam filmi ppf kaplama kampanyası (21. sayfa)
-
-
Güney Kore üretimi efendim. Emr Garage olarak 12 yıldır ithal edip uygulama yapıyoruz. Gerekli kalınlık ölçümü ve malzemenin TPU olduğunu ölçen cihazlarımız mevcut inceleme yaparak karar verebilirsiniz. Stek uygulaması da yapıyoruz. Özelden fiyat alabilirsiniz.
-
Merhaba, yaşanana durum için özür dilerim. 10 yılı aşkındır forumda konularımız mevcut. Burada ben hatalı fiyat versem de bu fiyat iş yerine gelince geçerlidir. Kimseyi mağdur etmedim etmemde. Yaptıracağınız uygulamaları özelden yazarsanız 8000 yerine 1000₺ özür indirimiyle 7000 liraya uygulama yapmak isteriz.
Tekrar özür diler, anlayışınız için teşekkür ederim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: madmax50Merhaba, yaşanana durum için özür dilerim. 10 yılı aşkındır forumda konularımız mevcut. Burada ben hatalı fiyat versem de bu fiyat iş yerine gelince geçerlidir. Kimseyi mağdur etmedim etmemde. Yaptıracağınız uygulamaları özelden yazarsanız 8000 yerine 1000₺ özür indirimiyle 7000 liraya uygulama yapmak isteriz.
Tekrar özür diler, anlayışınız için teşekkür ederim.
buraya yazma sebebim sizden indirim almak vs degil, yanlis anlamissiniz.
sadece bu konunun herhangi bir firsat icermedigini ve oraya gidildiginde farkli bir fiyat politikasi izlendigini belirtmek, insanlari dogru bilgilendirmek…
-
Hocam bende açıklama yaptım. Buradan fiyat alıp farklı fiyat verme gibi bir lüksümüz yok. Çalışan arkadaşlar normal müşteri fiyatı veriyor bazen. Bazen yaşıyoruz bu durumu bende telafi etmek istiyorum.
Fırsat yok deniyor ama piyasada 3m, global cam filmi için en uygun fiyatı biz veriyoruz. 180 mikron tpu malzeme kaplama da yine piyasanın en uygunu ilk mesajda.
Çoğu zaman yazıyorum fırsat yok diyen desin ki şu filme sizden daha uygun fiyat aldım aldığı fiyatın 500 lira altını garanti ediyorum. Çünkü bu forumda verdiğim fiyat Ankarada birçok yeri rahatsız ediyor.
-
Tiggo 8 pro amateras ve 3m cs icin fiyatınız nedir ? -
Merhaba, tiggo 8 7 cam olarak
amateras ceramic 6500
3m cs 7500 liradır.
-
Merhaba Egea Cross Aracıma cam filmi yaptırmak istiyorum ön arka ve bagaj camı olarak 5 parça fiyat verebilir misiniz?
-
Merhaba global 5 yıl garantili 3500, amateras ceramic 20 yıl garantili 5000, 3m cs 10 yıl garantili 6000 liradır
0312 251 22 51 üzerinden randevu alabilirsiniz efendim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X