Randevu almamış mıydınız acaba < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ankara cam filmi ppf kaplama kampanyası (18. sayfa)
-
-
Aldım tabi ki. Kastamonu'dan geldim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Özelden yazıyorum efendim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Emr GarageyoutubeVolvo xc90 ppf tpu şeffaf araç kaplamahttps://www.youtube.com/shorts/N6-3hm-5nHI?feature=share
-
Ön cam cam filmi muayenede veya çevirmede sorun olur mu?
-
Ön cam filmi muayenede her durumda hafif kusur geçer. İçerisi görünmeyecek biçimde koyu filmlerde trafik cevirmelerinde uyarı veriliyor ceza kesilmiyor.
Merhaba, mg zs aracıma kaput ppf ve cam filmi düşünüyorum. kaliteli olmak üzere Fiyat verebilir misiniz
Merhaba myway marka 7 yıl garantili 180 MİKRON Tpu ppf kaput 5000 liradır. Amateras Ceramic cam filmi 4000 liradır. Global 5 yıl garantili 2000 liradır. Amateras tavsiye ederim
Ankara için ppf kaplamacı lazım:) Mat renk araç kaplanacak fiyat performans bir film markası kullanılsın iyi usta olsun istiyorum.
Gopwash be erydetailing arasında kaldım. Bilen duyan var mıdır?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Emr garage olarak 0312 251 22 51 üzerinden ppf kaplama hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz
Selamlar, cherry tiggo 7 pro aracım için cam filmi için teklif ve bilgi almak; aksilik olmazsa randevu oluşturmak istiyorum, özelden dönüş yapabilir misiniz?
-
Selamlar volvo v40 aracıma cam filmi taktırma istiyorum fiyatlar nelerdir taksit imkanı mevcut mudur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucasbarrios -- 26 Ağustos 2024; 15:7:42 > -
Merhaba, 5 yıl garantili global cam filmi 2000₺, amaters ceramic cam filmi 4000₺ 3 taksitle ödeme yapabilirsiniz. Amateras tavsiye ederim ısı reddi en yüksek filmdir.
-
Bugün aradım, randevu alamadım. Cam filmi ustası olmadığı için ileri tarihli bile randevu alınamıyor. Kısmet değilmiş.
merhaba bir soru sormak istiyorum, ppf kaplı araçları yıkatırken sadece ppf ye uygun oto şampuanı ile mi yıkatmak gerekir yoksa sadece ph nötr şampuan ile yıkatmak yeterli olurmu?
Cam filmi ustamız izinde. Yakın zamanda başlayacağız randevu alımına teşekkürler.
Oto şampuanı yeterli. Ppf özel şampuan elbette daha iyi olacaktır ama çok elzem değil.
teşekkür ederim
Hocam merhaba. ÖM attım, kontrol edebilir misiniz?
Merhaba,
Hayırlı işler dilerim. Keşke konunuzu daha önceden görseydim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X