Selamlar, daha önceden size 2 araç yaptırmıştım. Şimdi bir tesla aldım, yan iki cam ve ön cam için film düşünüyorum. Ön cam için Amateras markası yeterli midir acaba, daha önceden lumar kullandım ama markadan emin olamadım. Yan camlar 3m ve amateras, ön camda amateras olacak şekilde bir fiyat alabilir miyim? |
Ankara cam filmi ppf kaplama kampanyası (17. sayfa)
-
-
Hocam bizi biliyorsunuz. Kesinlikle amateras ceramic tavsiye ederim. Isı reddi yüksek kaliteli bir film. Ön cama amateras air80 2500, yan camlara amateras ceramic 2 cam 1750 lira olarak toplamda 4250 lira olarak uygulama yapalım. Özelden yazın yardımcı olayım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4 cam global cam filmi ne kadar şuan hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
4 cam 1750₺
-
Hocam siz sadece pasta cila, boya koruma, çizik giderme gibi islemler yapıyor musun ?
Maalesef sadece ppf kaplama ve cam filmi yapıyoruz
skoda fabia mk3 2016 model aracım için ön cam ve 5 diğer cam için amateras için kaç tl fiyat olur.
-
Merhaba amateras ceramic 5 cam 4000, amateras air80 2500 liradır. Toplam 6500 lira 4 taksit efendim.
0312 251 22 51 üzerinden randevu alabilirsiniz.
Değerli üyeler yasal düzenleme gereği 4 taksit sayımız maalesef bundan sonra 3 taksit olarak devam edecektir.
Hayırlı işler. İstanbuldayım, Ankaraya yolum düşüyor arada uğrayacağım inşallah. Bu vesileyle sorumu da sormuş olayım. Aracım C4 Picasso 2015 model. Ön camı hayli kocaman, bir de cam tavanı var. Haliyle araba pişiyor güneşin altında kalınca. Ön cama çevirmede vb sıkıntı çıkarmayacak ve sürücü görüşünü engellemeyecek, şeffaf ancak ısı reddi yüksek bir uygulama yapılabilir mi? Aynı şey cam tavan için de geçerli.
Kolay gelsin.
-
Merhaba size amateras air80 tavsiye ederim ısı reddi piyasadaki en yüksek ürün %91. Ön cam ve cam tavan olarak 5500 lira maliyeti olur.
Dacia lodgy için cam filmi yaptırmak istiyorum arka iki küçük cam + 4 büyük cam fiyat ne olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba bagaj istemiyorsanız 4 kapı ve bagaj camları için
Global 2000 liradır.
Amateras Ceramic 4000 liradır
Peşin fiyatına 3 taksitle ödeme yapabilirsiniz efendim
0312 251 22 51 üzerinden randevu alabilirsiniz
Benzer araç 5008 (2012) Ön cam + diğer camlar. Film yapmaya başladınız mı?
-
Yapıyoruz efendim sadece ön cam fiyatı biraz farklı büyük olduğu için
astra j 2012 hb araç için 5 cama cam filmi fiyatı alabilir miyim
-
Merhaba ilk mesaj fiyatları güncel
Global 2000
Amateras Ceramic 4000 liradır
3 taksitle ödeme yapabilirsiniz.
0312 251 22 51 üzerinden forumdan aradığınızı bildirip randevu alabilirsiniz efendim
Merhaba bir kaç sorum olacak, Citroen c4x iki cam ile ön cama ısı reddi önceliğim olmak üzere ne önerirsiniz ve fiyat nedir, randevu alıp Ankara’dan geçişime göre yaptıracağım cam filmi ne kadar sürede uygulanır?
Son olarak bayi hediyesi kaput ve ön çamurlular ppf uygulanmıştı, ön tampon ve arkadaya da düşünüyorum parça işlem yapıyor musunuz önerir misiniz?
Merhaba ısı reddi en iyi film amateras ceramic modeli. Uygulama 2 saat sürmektedir.
Parça ppf yapıyoruz ama eski ppf durumu önemli eğer çok eskiyse ton farkı oluşabilir.
0312 251 22 51 üzerinden randevu alabilirsiniz efendim.
Bugün geldim aracıma uygun film stokta olmadığından yaptıramadım. Beklemedeyim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X