Ankara için yazıyorum yan camlarda hiçbir şekilde trafik ekipleri sorun çıkarmıyor. Ön camda en açık tonda filmlerle sorun olmuyor ama içerisi görünmeyecek şekilde ön görüş camda film olursa çevrilme ihtimali yüksek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ankara cam filmi ppf kaplama kampanyası (15. sayfa)
-
-
Benim istediğim ısı geçirgenliğini azaltmak ,o filmler ne kadar koyu bilmiyorum. Geçtiğimiz yıl da sormuştum ama yaptıramamıştım. Ön cam arka cam yolcu camları ve dış aynalar için su tutmayan film yaptırmak istersem ne kadara mal olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanal Dilenci -- 6 Haziran 2024; 13:15:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Su tutmayan film yok maalesef.
-
Merhaba tiggo 7 aracım için cam tavan dahil fiyat nedir amet. ceramic için ön cam için air 70 düşünüyorum ama ön cam uygulama sırasında su elektronik aksama zarar veriyor o bölgeyi tamamen izole edip yaparız derseniz onu da yaptırmak istiyorum elektronik aksam garantili şekilde. Vites çevresi ve klima kontrol bölgesi için piyano black bölümü kaplama da yaparsanız toplam fiyat alabilirim.
Merhaba ön cam ve cam tavan amateras air 70 film fiyatı 5000 liradır. 4 taksitle ödeme yapabilirsiniz.
Ön cam uygulaması sırasında ön torpido komple kapatılmaktadır. Herhangi bir su teması olmaz.
İç mekan için ince hazır koruyucu jelatin almanızı tavsiye ederim. Ppf için trimlerin sökülmesi gerekiyor bu da tavsiye ettiğimiz bir yöntem değil.
İyi bayramlar dileriz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 17 Haziran 2024; 13:53:54 >
Amateras ceramic fiyatını söylemediniz yan ve bagaj kapağı camı için ceramic düşünüyorum ve cam tavan neden ceramic film olmuyor ben air 70 sadece ön cama uygulanıyor sanıyordum
Kusura bakmayın ben yanlış anlamışım. Cam tavan amateras ceramic olur.
5 cam amateras ceramic 5000
Cam tavan 4000 liradır
merhaba iyi bayramlar, arabada orijinal fabrika çıkışlı uv filtre var bunlar sanırım ömrünü doldurmuş, bunların yenilenmesi nasıl oluyor? ne kadar ücret tutar bilgi alabilir miyim.
-
@madmax50 Hayırlı bayramlar geçen hafta yerinizde cam filmi uygulaması yaptırdım genel olarak memnun kaldım ancak kelebek camlardan kalıp için ölçü alınırken bir cam ölçü yerlerinden çizilmiş orada fark etmedim üstüne de düşmedim ancak uygulama yapan arkadaşlar bu durumlar için daha dikkatli olmaları lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 17 Haziran 2024; 18:0:52 > -
Merhaba ilk defa duydum fabrikasyon film değildir bayide yapılmış olabilir. Yerlerine air70 şeffaf film tavsiye ederim 5 cam 5000 liradır
Merhaba yaşanan durum için özür dileriz. Çizik kisimin özelden fotoğrafını atarsanız hatamızı telafi etmek isteriz.
İyi bayramlar
Merhaba, hayırlı bayramlar.
Balkon camlarına da bu filmlerden çekilir mi. Amacım eve güneş ışığını olabildiğince az almak. Böylece ev içindeki sıcaklığı belki biraz azaltabilir im
Merhabalar. Bayramdan önce geçen hafta Perşembe günü AMETERAS Seramik Air 70 yapıldı Ön, Arka ve Yan camlara. Ön ve arka camlar işlem sonrası böyle duruyor ve dışarıdan bakıldığında oldukça çirkin. Sağ arka camda ise ufak atmalar var. Ek olarak ön camın sol kısmında 2-3 parça yapışmamış kısımlar var.
-
Merhaba müsait bir zamanınızda bekliyoruz efendim gerekli düzeltmeler yapılacaktır.
Hocam fiyatlar normal mi ilk mesajdaki ücretler ile bana söylenilen arasında fark bekliyordum suv olduğu için ama ametares ceramic cam tavan dahil 9 bin beklemiyordum. Llumar yaptırsam bu fiyatlara çıkıyor zaten yanlışlık mı var?
3m cs fiyatı vermişim. Amateras ceramic 5 cam 3000, cam tavan 2000 liradır efendim
Biraz önce tiggo 7 aracımın yan camlar amateras ceramic 2 numara ön ve cam tavan camlarına air 80 modelini yaptırdım aracın her bölmesini özellikle kapattılar ilgi alaka çok iyiydi üst kattaki idari arkadaşlara ve uygulama yapan ustaya çok teşekkür ediyorum.
Öğlen sıcağında cam tavan perdesi açık geldim deneme için akşam üstü tatlı sıcaklığı vardı araç içinde 80 modeli dedikleri kadar var gerçekten. İlgilenen arkadaşlara duyrulur
Teşekkür ederiz yorumunuz için. Aracınızı güzel günlerde kullanın
Crossland arka camlara film yaptırmak istiyorum. Yapıyor musunuz hocam ve fiyat bilgisi verir misiniz?
Merhaba yapıyoruz. Arka 2 kapı ve bagaj camı global 1200, amateras ceramic 2200 liradır. 4 taksitle ödeme yapabilirsiniz.
0312 251 22 51 üzerinden randevu alabilirsiniz efendim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X