Tesekkurler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ankara cam filmi ppf kaplama kampanyası (16. sayfa)
-
-
Kampanya için son 23 araç. İlk mesaj fiyatları güncel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ppf kaplama hakkında detaylı Bilgiler
www.emrgarage.com.trAnkara PPF şeffaf kaplama fiyatları 2024 - Emr Garage | Araç içi Multimedya ve Görüntü Sistemlerihttps://www.emrgarage.com.tr/ac/makale/urun-tanitim/ankara-ppf-seffaf-kaplama-fiyatlari-2024
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 4 Temmuz 2024; 17:6:28 >
-
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz efendim. Aracınızı güzel günlerde kullanın.
Merhaba
MG HS araç için
Kaput Koruma My Way
Ön iki kapı Cam Filmi Amateras seramic
Seramik boya koruma
Fiyat alabilirmiyim
-
Merhaba myway ppf tpu kaput koruma 5000 liradır. 2 cam amateras 1750 liradır. Toplam 6750 4 taksit veya nakit 6000 liradır.
Seramik koruma artık yapmıyoruz. Seramikten Boya koruma performansı bekleniyor ve benzinlik köpüğü kullanıldığı için 3 4 ayda eriyor ve biz garanti süreci içinde mağdur oluyoruz.
Komple araç kaplama tavsiye ederim. Myway ppf tph 40.000 liradır. Kaportanizi kazalardan korur ve seramik parlaklığı verir. 5 yıl sorunsuz aracınız koruma altında kalır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 8 Temmuz 2024; 20:0:34 >
Merhabalar, Toyota auris model aracım için fiyat bilgisi alacaktım kampanya devam ediyor mu?
eski kaput ve yan çamurluk korumasi söküp yenileme işlemi nedir fiyat yeni 508 için.
Merhaba ilk mesaj kampanya fiyatları her zaman günceldir. 5 yıl garantili global cam filmi 2000 liradır
Merhaba 180 MİKRON Tpu ppf kaput ve çamurluklar 10.000 liradır. Söküm ücreti 500-1500 arası filmin durumuna göre harcanan ışçilik süresine göre değişiyor. Filme bakıp fiyat verebiliriz.
0312 251 22 51 üzerinden forum bilgisi vererek randevu alabilirsiniz efendim
merhaba, amateras markasını daha önce duymamıştım nerenin malı acaba ?
-
Merhaba,
Aracım corsa 0 km ve cam tavanlı daha teslim almadım.
Aracın ölçülerine göre komple ppf veriyormusunuz yoksa fiyat std mıdır.
Teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba fiyat standart b c d sınıfı için. 7 yıl garantili 180 MİKRON Tpu ppf komple araç kaplama 55000 liradır 4 taksitle. Nakit ödemede 50.000 liradır. Özelden yazarsanız yardımcı olurum randevu konusunda
İyi günler kaput koruma işlemi için taksit yapabiliyor musunuz
4 taksit yapıyoruz efendim
Size özelden yazdım
Merhaba. TPX kaplama önerir misiniz. Fiyatı nedir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, TPX diye bir malzeme yok hocam. PPF malzemeye yeni bir isim vermiş firmanın biri. Klasik PPF malzeme. PPF TPU olsun yeterli.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X