Şimdi Ara

Ankara Gross Marketler firsatlari (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
55
Favori
100.167
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Market çok geniş ferah, fiyatlar ucuz değil, sadece sebze meyve uygun. 250₺ lik ürünü sepete koyduk ancak alamadık. İnanılmaz kasa kuyruğu var ve hiç ilerlemiyor. Vazgeçtik dönüyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasa sırası birçok kişiyi delirtti. Ben de dahil, gördüğüm bir kaç kişi daha alışveriş arabalarını bıraktı, çıktı. Her kasada en az 15 araba vardı. Gimsa da bazen böyle olur, ancak yarım saatte çıkarsınız. Burada kasiyerlerin yeni olması, kasadaki prosedürler, poşetlemede insanlara yardımcı olacak kişilerin olmaması süreyi uzatıyor. Bir arabanın işinin bitmesi 10 dakikayı buluyor, belki geçiyor bile. Bu da en az 2 saatlik kasa sırası demek.

• Kasa işi fena valla hazırlıksız lar demek ki oysaki etraf gros dolu insan ona göre tedbir alır. Diğer gros lar tıkır tıkır işliyor hep

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sabah onbuçukta bile her kasanın önünde 7-8 araba vardı almadan bırakıp çıktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tergen

Sabah onbuçukta bile her kasanın önünde 7-8 araba vardı almadan bırakıp çıktım.
    hocam yavaş mı ilerliyordu yine
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    O kalabalığı görünce bıraktım hemen işim olduğundan dolayı.

• Dün akşam 14 aylık oğlumla gitmek gibi bir hata yaptım. Bedava verseler gitmem daha. Ayrıca diğer grosslardan fatkı yok fiyatların. 3-5 üründe göstermelik indirim vardı sadece. Kasada 1saat 10 dk bekledim. İnada bindi iş o kadar bekledikten sonra çıkmak istemedim.

Hanımla karar verdik gimsadan başka heryer macera birde city gross

• #Erdem# kullanıcısına yanıt
    Hocam city gross yorumunuza katilmiyorum.

Gecenlerde reyonda bulunan ezik cileklerden almak istemedim hemen yanindaki kasa icerisinde bulunan cileklerden vermelerini istedim.

Olayi devlet meselesi haline getirdiler ustelik karsima akli selim bir gorevli cikmadi market icinde sikayette bulunmama ragmen.

Market arabasini birakip ciktim hemen yakinlarinda bulunan nevgrossa gittim ayrica fiyatlari nevgrosstan hayli yuksek.

• Şu an baktığımızda sanırım en uygun nevgross gibi gözüküyor değil mi?

• Aynen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meyve sebze dışında en ucuz citygross bence gıdada bazı ürünlerdede gimsa iyi oluyo nevgrossu tercih etmiyorum fetöcüydüler çünkü.
  • Neredeyse 1 senedir toplu alışverişlerimi Nevgross dan yapıyordum, her şey bir arada hemde sebzeleri taze oluyor. Geçen hafta sebzeyi nevgross dan aldıktan sonra city gross'a gittim. Fiyatlar bazı noktalarda daha başarılıydı, özellikle hırdavat ve mutfak ürünleri kısımları vardı oralarda uygun ürünler var dışarıya göre.

Bugün Gimat gross a gittim, dedikleri gibi kalabalıktı. Fiyatlar pahalı deniliyor ama Nevgross ile benzerdi. Aşırı pahalı olan bir şey yoktu. Sebze reyonu tüm grosslardan daha ucuzdu ve tazeydi ürünler. Talan edildiği için gözünüze kötü gözükebilir, sırada 1 saate beklediğiniz için ara ara bakarsınız, yeni ürünler geliyor kasalarla.

Aynı alışverişi Nevvgross da yapsam 5-10TL daha pahalı tutardı. City de yapsam rahat 20-30TL daha fazla tutardı. Yakıt kampanyasını da hesaba katarsak gayet uyguna geldi. Pastane kısmı çok başarılı ve uygun bunuda belirteyim. Sıcak ekmekler, tereyağlı simitler vs. çıkıyor sürekli. Şunu belrtmeliyim, bu üç günde alışveriş yapmak tam bir rezillik. İnsanlar sinirden tartışıyordu sırada. Boş 2-3 saatiniz varsa gidin, yoksa Nevgross hayet yeterli. Ben sırada beklerken 2 tereyağlı simit yedim, ayran içtim. Benden görenlerde yaptı :)

Bir arada Gimsa yı deneyeceğim. Herkes uygun uygun diyor ama piknik alışverişlerimizi oradan yapıyoruz genelde çok uygun gelmemişti bana, diğerleri ile aynıydı fiyatlar, uzak olduğundan gitmiyorum genelde..

• Bu arada Nevgross için Fetöcü diyenler olmuş. Hizmet sunan yerleri Fetöcü veya değil şeklinde ayrıştırmamanız lazım. İçerisinde yüzlerce kişi çalışıp ekmek parası kazanıyor sonuçta, oraya gelen meyve sebze bizim çiftçimizden gidiyor. Satılan ürünler toptancılardan oraya gidiyor, kendi markasını satmıyor sonuçta.

En temel ihtiyaçlarımızı karşıladığımız konularda bu olaylara hiç girmemelsiniz, varsa bir fikriniz bunu sandıkta belirtin. Maaşınızı veren kurumlara belirtin derdinizi.. Fetö varsa niye var? Kimler bu oluşuma izin verdi? Bunları düşünüp taşının..
  • quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Neredeyse 1 senedir toplu alışverişlerimi Nevgross dan yapıyordum, her şey bir arada hemde sebzeleri taze oluyor. Geçen hafta sebzeyi nevgross dan aldıktan sonra city gross'a gittim. Fiyatlar bazı noktalarda daha başarılıydı, özellikle hırdavat ve mutfak ürünleri kısımları vardı oralarda uygun ürünler var dışarıya göre.

Bugün Gimat gross a gittim, dedikleri gibi kalabalıktı. Fiyatlar pahalı deniliyor ama Nevgross ile benzerdi. Aşırı pahalı olan bir şey yoktu. Sebze reyonu tüm grosslardan daha ucuzdu ve tazeydi ürünler. Talan edildiği için gözünüze kötü gözükebilir, sırada 1 saate beklediğiniz için ara ara bakarsınız, yeni ürünler geliyor kasalarla.

Aynı alışverişi Nevvgross da yapsam 5-10TL daha pahalı tutardı. City de yapsam rahat 20-30TL daha fazla tutardı. Yakıt kampanyasını da hesaba katarsak gayet uyguna geldi. Pastane kısmı çok başarılı ve uygun bunuda belirteyim. Sıcak ekmekler, tereyağlı simitler vs. çıkıyor sürekli. Şunu belrtmeliyim, bu üç günde alışveriş yapmak tam bir rezillik. İnsanlar sinirden tartışıyordu sırada. Boş 2-3 saatiniz varsa gidin, yoksa Nevgross hayet yeterli. Ben sırada beklerken 2 tereyağlı simit yedim, ayran içtim. Benden görenlerde yaptı :)

Bir arada Gimsa yı deneyeceğim. Herkes uygun uygun diyor ama piknik alışverişlerimizi oradan yapıyoruz genelde çok uygun gelmemişti bana, diğerleri ile aynıydı fiyatlar, uzak olduğundan gitmiyorum genelde..
    kasalardaki yavaşlık devam ediyor mu hocam hala. ikinci gün bi çözüm bulamadılar mı

Malesef ediyor, ailecek gelip 4 araba alışveriş yapanı gördüm. Hesap makinesi ile fiyat hesaplayıp 250 şer arabalara böldüler gözümün önünde. Yakıt kampanyası gerçekten iyi, devam eder bu kalabalık yarında. Pazartesi'ye eser kalmaz kalabalıktan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Malesef ediyor, ailecek gelip 4 araba alışveriş yapanı gördüm. Hesap makinesi ile fiyat hesaplayıp 250 şer arabalara böldüler gözümün önünde. Yakıt kampanyası gerçekten iyi, devam eder bu kalabalık yarında. Pazartesi'ye eser kalmaz kalabalıktan..
    kasa kaisyer sayısı nevgrossa city grossa göre az mı hocam
    22-24 tane, yavaslar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 13 Mayıs 2018; 11:37:9 >
  • Az önce geldim gimat grossdan. Arkadaşlar size önerim yarından sonra gidin ben hayatımda böyle kalabalık market görmedim.her aile 4 araba alışveriş yapıp çıkıyor sanarsın %50 indirim var. Her kasada 30m kuyruk var. Yakıt kampanyası bitmeden gitmeyin bence

• quote:

Orijinalden alıntı: eneshatipoglu

Az önce geldim gimat grossdan. Arkadaşlar size önerim yarından sonra gidin ben hayatımda böyle kalabalık market görmedim.her aile 4 araba alışveriş yapıp çıkıyor sanarsın %50 indirim var. Her kasada 30m kuyruk var. Yakıt kampanyası bitmeden gitmeyin bence
    dogru soyluyosunda ozaman ne anlami kaldi gimatgrosaa gitmenin yakit bittikten sonra ? ama 50 tl icin bile gidilmez o derece

• madhane kullanıcısına yanıt
    Normal marketlere göre gene iyi fiyatlar sadece grosslara göre fiyat farkı yok. Yakıt kampanyası bittiğinde bence bu kadar kalabalık olmaz

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.