Şimdi Ara

ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÖĞRENCİ YURDU (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
4
Favori
25.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: servetmma

Beyler banada özel yetenekten bu yurt çıktı bugün gittim güvenlikle konuştum bu hafta icinde açılır dedi kesin mi dedim evet dedi dedim dayı son kararın mı yine evet dedi. Kayıtlar hala yunus emrede yapılıyor odalar 3-4-5 kisilikmis her odada wc banyo varmış.vesselam

Hocam bu pazara kadar kesin dimi bende sorayim :D
    Gerci bu yurda da alistim yer ve arkadas olarak ama orasi daha merkezi ve yurt olanaklari daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi balgattan ayrılasım gelmiyor alıştım iyice :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün bende gittim bir haftaya açılıyormuş kesin dedi ama kaç kişilik olduğunu sormadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FacelessMan

Abi balgattan ayrılasım gelmiyor alıştım iyice :D

Aynen yav insallah orda da alisiriz

• quote:

Beyler banada özel yetenekten bu yurt çıktı bugün gittim güvenlikle konuştum bu hafta icinde açılır dedi kesin mi dedim evet dedi dedim dayı son kararın mı yine evet dedi. Kayıtlar hala yunus emrede yapılıyor odalar 3-4-5 kisilikmis her odada wc banyo varmış.vesselam

umarım doğrudur hocam açılsın artık balgatı seven arkadaslar varmıs da ben alısamadım bi türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: weatherkicksass

quote:

umarım doğrudur hocam açılsın artık balgatı seven arkadaslar varmıs da ben alısamadım bi türlü

Neden hocam?Bende basta alisamadim ama sonra iyice arkadas edinmeye baslayinca gezme dolasma derken alistim

• Oda arkadaşlarıyla alakalı bir durum. O açıdan ben çok şanslıyım mesela + sınıfımdan iki arkadaş da aynı yurtta o yüzden çok rahatım ben

• quote:

Orijinalden alıntı: FacelessMan

Oda arkadaşlarıyla alakalı bir durum. O açıdan ben çok şanslıyım mesela + sınıfımdan iki arkadaş da aynı yurtta o yüzden çok rahatım ben

Bildiginiz berber felan var mi :D hic bilmiyorum neresi iyidir rastgele giderim saci berbat eder diye korkuyorum

• Bilmiyorum malesef

• Hocam sıkıldığın zaman çık pavyondan bol ne var Çankırı caddesinde, artı gençlik parkı var efsane!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servetmma -- 23 Eylül 2014; 23:02:36 >
  • hocam valla odadakilerle bi muhabbetim olmadı hic sessiz sakin insanlar sıkıcı biraz yurt bi de internet şifresi falan da vermediler telefondan baglanıyorum. doğru düzgün yerleşemedim bi de bizim yurt ha acıldı ha acılacak derken. arkadas dogru diyo insanlarla alakalı biraz alısmak
  • Yurt yarına açılır mi? Yarın ankaraya geldiğimde ona göre bavulla geleceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: karmetta

Banada. Bu yurt cikti odalar 3-4 kisilik olacak bayramdsn sonra faliyete gececek

bir haftaya değil miydi? bayramdan sonra mı şimdi? yılan hikayesine döndü iş ha bugün ha yarın he
  • Biraz once tam balgat yurdundan iceri giriyorum haci bayramdanim dedim karti gosterdim ordaki bir dayi haci bayramdakiler yurtlarina gecebilir acildi dedi sonra arkasindan baska bir adam yok yok daha tam olarak degil biz duyurucaz ona gore gecersiniz dedi bende yurdun acilmasi yakin o zaman dedim onlarda yakin evet dediler

• quote:

Orijinalden alıntı: BRKTNL

quote:

Orijinalden alıntı: karmetta

Banada. Bu yurt cikti odalar 3-4 kisilik olacak bayramdsn sonra faliyete gececek

bir haftaya değil miydi? bayramdan sonra mı şimdi? yılan hikayesine döndü iş ha bugün ha yarın he

Bana eylulun 2 sinde ddemislerdi bayramdan sonra acilacak diye

• hayırlı olsun açılmış yurt
  • Yurt açıldı arkadaşlar ben dün yerleştim. Odaların çoğu 5 kişilik. Bazıları küçük bazıları büyük. Benim odam 5 kişilik ama çok büyük. Yemekler başladı, odalar güzel. Millet yavaş yavaş gelmeye başladı. Sıkıntıda olan varsa gelsin, yoksa acele etmenize gerek yokmuş.
  • İnternet var mı vs yani eksik olarak gorduğun neler var?

internet yok çamaşır makinesi yok daha üst katlar açılmadı herkesi alamazlar muhtemelen beni gecici bi odaya koydular. şu an gördüğüm eksiklikler bunlar bugün geldim ben de. eger cok ihtiyacınız yoksa acele etmenize gerek yok arkadaslar bi hafta daha bekleyin derim
  • Orada olanlar sorarmısınız ben bayramdan sonra gelicem şimdi yeniden kayıt falan yaptırmaya gerek var mı oraya gelmemiz gerekiyor mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.