Şimdi Ara

ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÖĞRENCİ YURDU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
4
Favori
25.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu bu özel yetenek sinaviyla başvuru yapanların sonuçları açıklandığı günün sabahı beni bi numaradan bi bayan aradi yurt basvurumun olmadığımı kazanmadigimi söyledi bende bu işleri bilmediğim için açıkta kalmamak için bi özel yurta yerleştim. Daha sonra siteden kontrol ettim ki bana çıkmış bu yurt yani kazanmisim sonra yalvar yakar bu özel yurt senetlei iptal etmedi yani bana yüklü bi miktar para girdi. Sizide arayan oldu mu arkadaşlar ya da benzeri bi durumla karşılaşan? Beni arayan numara ise eğitim birimleri genel sentez numarasiymis sanırsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: servetmma

Yahu bu özel yetenek sinaviyla başvuru yapanların sonuçları açıklandığı günün sabahı beni bi numaradan bi bayan aradi yurt basvurumun olmadığımı kazanmadigimi söyledi bende bu işleri bilmediğim için açıkta kalmamak için bi özel yurta yerleştim. Daha sonra siteden kontrol ettim ki bana çıkmış bu yurt yani kazanmisim sonra yalvar yakar bu özel yurt senetlei iptal etmedi yani bana yüklü bi miktar para girdi. Sizide arayan oldu mu arkadaşlar ya da benzeri bi durumla karşılaşan? Beni arayan numara ise eğitim birimleri genel sentez numarasiymis sanırsam

Ben karşılaşmadım.
  • Ben haftaya kadar idare ederim kalacak yerim var çok şükür. Bayramdan sonra memleket dönüşü gelir yerleşim. O vakte kadar eksikler halledilirse iyi olur. Neyse hayırlı olsun bekleyen arkadaşlara
  • alexey A kullanıcısına yanıt
    Kayıdını yaptırdıysan gerek yok ikinci bir kayıt falan öyle birşey yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: weatherkicksass

internet yok çamaşır makinesi yok daha üst katlar açılmadı herkesi alamazlar muhtemelen beni gecici bi odaya koydular. şu an gördüğüm eksiklikler bunlar bugün geldim ben de. eger cok ihtiyacınız yoksa acele etmenize gerek yok arkadaslar bi hafta daha bekleyin derim

Anladım, o zaman 1 hafta daha bekleyebilirim.
  • quote:

internet yok çamaşır makinesi yok daha üst katlar açılmadı herkesi alamazlar muhtemelen beni gecici bi odaya koydular. şu an gördüğüm eksiklikler bunlar bugün geldim ben de. eger cok ihtiyacınız yoksa acele etmenize gerek yok arkadaslar bi hafta daha bekleyin derim

s.a kardeşim. kardeşim yurtta herkese bir tane çalışma masası ve odada rahat edebiliyor muyuz büyüklük konusunda?
  • yurda yerlesen olursa fotograf atabilir ler mi bi merak ettim yurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: araz36

quote:

s.a kardeşim. kardeşim yurtta herkese bir tane çalışma masası ve odada rahat edebiliyor muyuz büyüklük konusunda?

a.s kardeş. bizim odaya henüz çalışma masası gelmedi ama çalışma odaları var gayet rahat zaten insanlar hep orda çalışıyor
  • Yurda yerlesen arkadaşlar biraz daha bilgi verirse sevinirim. Su an yurdun durumu nasil

• trfurkan60 kullanıcısına yanıt
    Odalar rahat ve geniş. Ama bazıları 5 kişilik o biraz sıkıntı olabilir tuvalet ve banyo konusunda. Yemekhane açık. Yemekleri çok yapmıyorlar şuan o yüzden et yemekleri çabuk bitebilir. Ayrıca şuan odalarda çalışma masası ve buzdolabı yok belki bayramdan sonra gelir. İnternet de şu an bağlı değil. Parmak izi olayı da aktif değil şu an. Kafana takılan bir şey varsa sorabilirsin şimdilik aklıma gelenler bunlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sevdim yurdu diger yurda gore bu daha iyiymis birde ortam sakat bi yer malum ulus :D

• Yataklar baza mı birde bu 3 4 5 Kişiliği neye göre belirliyorlar şuan herkesin yeri belirlendimi acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alexey A kullanıcısına yanıt
    yataklar baza, odaların büyüklüğüne göre 4 ya da 5 kişilik oluyor.
  • Arkadaşlar yurdun son durumu ne?

En son çamaşır makinası yoktu.internet yoktu.en son 4. kata kadar yapılmıstı.Şimdi kaçıncı kata kadar yapıldı.Bunları memlekette oldgum için soruyorum.Cevaplarsanız sevinirim.
  • Bayramdan sonraya kadar tüm işlemler halledilir umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: alexey

Bayramdan sonraya kadar tüm işlemler halledilir umarım

Yirda kayit yapilirken yurdun ilk ayligini yatirdik. Bu ay yine yatitacak miyiz?

• Tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: BRKTNL

Tabi

Yatiriyorum kabul etmiyo hata veriyo. Sen ne zaman yatirdin?

• Ankara Siyasallı olan var mi?
    Bayramdan sonra 303 numarali odaya yerlesecek olan var mi?

• Kalacağımız odalar belirlendi mi

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.