Şimdi Ara

ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÖĞRENCİ YURDU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
4
Favori
25.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu ne saçmalık ya o zaman yurdu açmasalardı madem kaç kişi aldılar bu kadar kişiyi neden mağdur ediyorlar o zaman herkes kendi başının derdine bakardı
  • Sokakta kalma ihtimalimiz var mıdır??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail554

Sokakta kalma ihtimalimiz var mıdır??

Asla yok, kyk'ya girdiğin için gittiğin her kyk yurdunda konaklama hakkın var diye biliyorum. Cebeci, Başkent, Yunus Emre yurtlarından birinde kalırsın hocam.
    Sağol :) inşallah çok değişmez odalarımız yurtlarımız falan

Biz o yurtlara girdik o yurdun kendi öğrencisi ne yapacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexey

Biz o yurtlara girdik o yurdun kendi öğrencisi ne yapacak

Sıkıntı orada işte hocam, odanın sahibi gelince seni odadan atabilir başka odaya geçmen lazım. Çok sinir bozucu bir olay. Boş oda vardır umarım.
    Bu ne ya gezicez mi biz o zaman açmasalardı burayı herkes başının çaresine bakardı başka bir yurda giderdik şu ankara bölge müdürlüğü ile de görüşülmüyor ulaşabilen varsa sorsun şunları

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 720 kişilik yurt bu kadar insanı hangi yurtlara sığdırmayı düşünüyorlar. haftaya dersler başladığı halde ve bayramdan sonra bile açılacağı belli olmayan bir yurdu beklemek... Allah yardımcımız olsun nasıl halledilecek bu mesele belirsiz. bu yıl pek şansımız iyi değil gibi
  • araz36 kullanıcısına yanıt
    umarım sorun çıkmaz madem açımasalardı bizde başka bir yere giderdik
  • Arkadaşlar bu olayın şansla şanssızlıkla alakası yok, burada büyük bir ihmalkârlık var. Bu yurt ders başlangıcına yetişmeyecektiyse yerleştirme yapmayacaklardı. Ayrıca 720 kişiyi hangi yurda misafir olarak yerleştirecekler? Kayda gittiğinizde görmüşsünüzdür; yurt dışarıdan bitmiş görünüyor ancak içeri eşya konulmamış, camlardaki straforlar sökülmemiş. Yeterli adam tutulduğunda pek tabii eşyalar yerleştirilip yurt hazır hale getirilebilirdi ancak gittiğim üç seferde de yurtta hiçbir değişiklik veya bakım görebilmiş değilim. Hakka da girmek istemiyorum ama bana hafiften aldılar gibi geliyor.
    0(312) 551 7000-01 numaraları KYK Ankara Bölge Müdürlüğü'nün numarası. Okul açılışından önceki son iş günü yarın olduğuna göre, hepimizin birden gün boyu bu numarayı arayıp hangi yurtlara misafir olarak yerleştirileceğimizi sormamız gerek. Çok arama olursa hafiften almazlar. Sonuçta artık kyk öğrencisiyiz, bizi mağdur edemezler. Ordan oraya çıkmak zorunda kalacağımız yurtlara da koyamazlar. İşi ciddiye alıp arayalım lütfen, onlar da ciddiye alsın böylece.

• quote:

Orijinalden alıntı: oneidiot

Arkadaşlar bu olayın şansla şanssızlıkla alakası yok, burada büyük bir ihmalkârlık var. Bu yurt ders başlangıcına yetişmeyecektiyse yerleştirme yapmayacaklardı. Ayrıca 720 kişiyi hangi yurda misafir olarak yerleştirecekler? Kayda gittiğinizde görmüşsünüzdür; yurt dışarıdan bitmiş görünüyor ancak içeri eşya konulmamış, camlardaki straforlar sökülmemiş. Yeterli adam tutulduğunda pek tabii eşyalar yerleştirilip yurt hazır hale getirilebilirdi ancak gittiğim üç seferde de yurtta hiçbir değişiklik veya bakım görebilmiş değilim. Hakka da girmek istemiyorum ama bana hafiften aldılar gibi geliyor.
    0(312) 551 7000-01 numaraları KYK Ankara Bölge Müdürlüğü'nün numarası. Okul açılışından önceki son iş günü yarın olduğuna göre, hepimizin birden gün boyu bu numarayı arayıp hangi yurtlara misafir olarak yerleştirileceğimizi sormamız gerek. Çok arama olursa hafiften almazlar. Sonuçta artık kyk öğrencisiyiz, bizi mağdur edemezler. Ordan oraya çıkmak zorunda kalacağımız yurtlara da koyamazlar. İşi ciddiye alıp arayalım lütfen, onlar da ciddiye alsın böylece.

Yarın arayalım hocam tamam, çoğu kişi ben aradım açmıyorlar vs diyordu.

• Bölge müdürlüğünü aradım. Pazartesi-Salı gününe kadar falan idare et dedi. Misafir kayıtları o zaman başlayacakmış herhalde. Benim okulum pazartesi başlıyo. Ben o gün napıcam gibi bi şey söyledim. Yunus emreyi ara dedi. Onların bi bilgisi yokmuş. Siz aradığınızda biraz hesap sorun, ben beceremedim
  • Ben de dün aradım. Başkent veya Cebeci yurdunda kalacaksınız dediler. Ne zaman açılır dediğimde, belli değil dediler.
  • okula hangi gün gideceksiniz yurda falan
  • Arkadaşlar ben eylülün 4 ünde içeri baza taşınırken gördüm. Daha doğrusu girişe dizmişler. İçeri görsem belki tahmin yapardım ama görmedim
  • cangur C kullanıcısına yanıt
    taşıyorlarsa oda bir umut :
  • quote:

Orijinalden alıntı: burhanguclu

Ben de dün aradım. Başkent veya Cebeci yurdunda kalacaksınız dediler. Ne zaman açılır dediğimde, belli değil dediler.

Yunusemreyi mi aradın?
  • bizbiziz B kullanıcısına yanıt
    ben de aradım ankara bölge müdürlüğü bayramdan sonra açılcak dedi sonra yunus emreyi aradım cebeci de kalacaksınız dedi ne kadar dooğrudur bilemem
  • ayrıca twitter dan spor bakanına ve yurtkura msj atabiliriz
  • Yarın yerleşmek için gidicem ben hayırlısı artık bilgilendiririm sizi

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.