Şimdi Ara

ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÖĞRENCİ YURDU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
4
Favori
25.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tamam hocam yerleşmemişsiniz heralde yeni gordum :D
  • weatherkicksass W kullanıcısına yanıt
    ben böyle rezillik görmedim
  • Ben boyle isin dun gece 2 de gordum oh be sonunda cikti dedim megerse cikmamis gibi bir sey
    Ben cuma gunu 8 de Ankara'da olucam yetisir dimi birde hazirlik kaydi icin Golbas'na gitmem gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oneidiot kullanıcısına yanıt
    senin durum nedir kardeşim sesin soluğun çıkmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiserstudents

senin durum nedir kardeşim sesin soluğun çıkmıyor

Ben Başkent'e yerleştim, ilk gece odanın gerçek sahibi geldi ods değiştirdim, iki gündür aynı odadayım. Bir değişiklik görünmüyor bizim yurtta fazla.

• Bugün ben de başvuru için gittim beni direk Balgata(tahsin banguoğlu) yönlendirdiler. Bu akşam kayıy yapacağım bakalım.

• Ben de cuma kayda gittigimde yurt mu secicem yani?

• arkadaşlar yurt tam olarak ne zaman açılacak bir bilgisi olan var mı? nakil yapabiliyor muyuz şuan?
  • beni de cebeci erkek yurdu b blok a yerleştirdiler ancak wifi kullanamıyorum neden mi çünkü misafir öğrenciyim teşekkürler kyk
  • Arkadaşlar balgata yerleştim şu an. Güzek tarafı okuluma yakın kötü tarafı 6 kişilik ve misafir olduğumdan interneti kullanamıyorum. Ve sabah kayıt yaptırırken yurttaki müdürlerle ayaküstü konuştuk. Sizi bayram sonrası barındırtamayız (asıl öğrenciler gelicek) ve sizin yurt bayramdan sonraya bile yetişmeyebilir dediler. Bakalım inş. Hallolur.

• Ben aradığımda bayramdan sonraya yetişir dediler ama bu kadar kişiyi dışarı atacak değiller herhalde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

beni de cebeci erkek yurdu b blok a yerleştirdiler ancak wifi kullanamıyorum neden mi çünkü misafir öğrenciyim teşekkürler kyk

burak?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozan CK

quote:

beni de cebeci erkek yurdu b blok a yerleştirdiler ancak wifi kullanamıyorum neden mi çünkü misafir öğrenciyim teşekkürler kyk

burak?

dertleşiyoruz işte ya

• Misafir kimliği alıcaktınız aldınız mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: FacelessMan

Bugün ben de başvuru için gittim beni direk Balgata(tahsin banguoğlu) yönlendirdiler. Bu akşam kayıy yapacağım bakalım.

Bende suan balgattayim kurbandan sonraya yetismez mi yav?

• quote:

Orijinalden alıntı: ULAŞ08

quote:

Bugün ben de başvuru için gittim beni direk Balgata(tahsin banguoğlu) yönlendirdiler. Bu akşam kayıy yapacağım bakalım.

Bilmiyorum. Bana bugün 1 ay geçerli misafir kartı verdiler. Eğer yurt yetişmezse misafirliğiniz uzayabilir dediler. Umarım yurt yetişir de rahatlarız artık

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ULAŞ08

quote:

Bilmiyorum. Bana bugün 1 ay geçerli misafir kartı verdiler. Eğer yurt yetişmezse misafirliğiniz uzayabilir dediler. Umarım yurt yetişir de rahatlarız artık

Ben bugun gittim yataklar vardi onlari yerlestirmek kaldi sanirim banada sarı bir kart verdiler 1 aylik mi oluyor birde yemekleri o karti gostererek bedava yiyebilir miyiz?

• Yemek yerken bir liste var ona imza atıyorsun. Yemekleri açık büfe gibi düşün ne istersen alabilirsin ama kasada sana hesap çıkar. Devlet sanırım 5 lira karşılıyor sen üstüne 2 lira katıp çok güzel karnını doyurabilirsin.

• Kaldığım yurttaki güvenlikçi bir haftaya açılıyor dedi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün bir kağıda isim yazdık. Pazartesi açılabilirmiş.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.