Bildirim
Ankara Honda Usta Tavsiyesi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
.quote:
Orijinalden alıntı: hackan44
Merhaba Arkadaşlar;
1996 euro cvic aracım var. Motoruna bakım yaptırmam ve kontrol ettirmek istiyorum.
Ankara da usta tavsiyeniz var mı?
Not: İhtiyaç olması durumunda ağır bakım yapabilecek, kazıklamayacak, işini hakkıyla yapacak bir usta lütfen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özbekli35 -- 1 Kasım 2015; 23:00:57 > -
quote:
Orijinalden alıntı: özbekli35
quote:
Orijinalden alıntı: hackan44
Merhaba Arkadaşlar;
1996 euro cvic aracım var. Motoruna bakım yaptırmam ve kontrol ettirmek istiyorum.
Ankara da usta tavsiyeniz var mı?
Not: İhtiyaç olması durumunda ağır bakım yapabilecek, kazıklamayacak, işini hakkıyla yapacak bir usta lütfen
ankara benli otomotiv ivedik 88.oto sanayi sitesinde 1559 sokakta özgür isimli bir arkadaş var,servis müdürlüğü yapmış deneyimli ve çözüm üreten bir arkadaştır,ayrıca benim adımıda söylerseniz gayet uygun fiyatlarla her işinizi çözecektir.(basınevleri Mehmet demeniz yeterli)
Teşekkür ederim. Cevap geç geldiği için forumda bazı araştırmalar yaptım. Masraflı ama işini temiz yapan Kadir usta varmış (Şaşmaz'da). Onu ziyaret ettim
İlginize teşekkür ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackan44 -- 9 Ekim 2015; 17:16:41 >
-
aman aman aman kadirden uzak dur aman..... -
quote:
Orijinalden alıntı: caucass
aman aman aman kadirden uzak dur aman.....
Neden? Ne oldu ki? -
adamın sayfalarca bahsi geçti okumadınmı, dur sana linkini bulayım... -
buldum linki, hepsini oku sonra karar ver
http://forum.donanimhaber.com/m_31176365/tm.htm -
quote:
Orijinalden alıntı: caucass
buldum linki, hepsini oku sonra karar ver
http://forum.donanimhaber.com/m_31176365/tm.htm
Teşekkür ederim. -
biraz geç oldu ama bende de 97 euro accord var Ankarada hondacı diye geçinenelerden pek bi fayda görmedim, rutin bakımsa onu herkes yapar sorun değilde sorun varsa sizi yönlendirebilirim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X