Şimdi Ara

Ankara Hukuk? İstanbul Hukuk? (ANKET)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Ankara Hukuk? İstanbul Hukuk? (ANKET)

(En Son Oy Tarihi: 24.12.2017)
Giriş
  • Evet arkadaşlar hadi bi oylayıverin, kararsızlık çok zor. (istanbul'a yakın evim, son 5-6 yılımı da istanbul'da geçirdim, arkadaşlarım, hayatım genel olarak istanbul'da, kararsızlığın en temel nedeni bu.)

• quote:

Orijinalden alıntı: gecikmeliankaratreni

Evet arkadaşlar hadi bi oylayıverin, kararsızlık çok zor. (istanbul'a yakın evim, son 5-6 yılımı da istanbul'da geçirdim, arkadaşlarım, hayatım genel olarak istanbul'da, kararsızlığın en temel nedeni bu.)

Kardeşim Marmara Hukuk öğrencisiyim bu sene 3 oldum. Mülkiye'nin yeri ve etiketi her zaman başkadır derim. Aileni bilmem ama arkadaşların çevren için diyorsan orada da arkadaş çevren dostların olur elbette. İleride arkadaşlarını kaybedersen üzülürsün. Yani yamuk yaparlarsa ben yaşadım çünkü. O yüzden önce kendini düşün derim. Puanın yetiyorsa muhakkak ''Mülkiye'', ekolü yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KerEnYıl -- 4 Temmuz 2015; 4:06:53 >

• KerEnYıl K kullanıcısına yanıt
    3606.yım TM3'te. sıralamaya da kıyamıyorum, herkes Ankara Hukuk'u çok övüyor. Ama bir grup da, aralarında çok büyük bir fark olmadığını, ankara'ya gitmeye gerek olmadığını söylüyor. Gerçekten kafa kalmadı kardeşim bu yüzden. 24 yaşındayım ben de, istanbul'da mühendislik okuyodum, okulu bıraktım. Geri dönüşü yok yani, bu son şansım
  • quote:

3606.yım TM3'te. sıralamaya da kıyamıyorum, herkes Ankara Hukuk'u çok övüyor. Ama bir grup da, aralarında çok büyük bir fark olmadığını, ankara'ya gitmeye gerek olmadığını söylüyor. Gerçekten kafa kalmadı kardeşim bu yüzden. 24 yaşındayım ben de, istanbul'da mühendislik okuyodum, okulu bıraktım. Geri dönüşü yok yani, bu son şansım

Hocam seni çok çok iyi anlayabiliyorum. Bende 93lüyüm, 2011'de Sdü Makina Müh. Girdim 2.40larda Gano ve Erasmus kazanmışken 2013 Şubatta kafam bi attı YGS'ye gireceğim dedim. Zaman az diye bu sefer TM'den girdim. Marmara i.ö Hukuk geldi. Şimdi de diyorum ki bunu bitireyim 2017'de Tıp için gireyim diplomayı aldıktan sonra Bak ben hukuk okuyorum Marmaradayım ama bir özelliğini göremedim Marmara'nın sevmesine seviyor muyum ? Memnun muyum ? Evet. Gerçi derslere gitmiyorum. Devam mecburiyeti yok çünkü. Ses kayıtlarını notları alıyorum 1 hafta önceden gayette kolay geçiyorum. Gano: 3.27 an itibariyle. İstanbul Hukukta da arkadaşlarım var. Amfilerde yer bulamıyoruz derse giremiyoruz diyorlar onlarda da devam mecburiyeti yok. Hocalar pek sallamıyormuş. Mülkiyede tanıdığım bir kız var hukuk okuyor. Çok övüyordu 1 senedir görüşmüyorum ama gerçekten hakkını veriyorlar diyordu. Bence GSÜ Hukuktan sonra; en iyi Devlet Üniversitesi olarak Ankara Hukuktur. Devlet sınavlarında başarılarına baktığın zamanda zaten farkı görürsün. Türkiye'nin birçok önemli ismi Mülkiyelidir. Osmanlıdan beri taşıyor ismini Mekteb-i Mülkiye. İnan bende İstanbul aşığıyım, evim İstanbulda çevre burada ama ilk 5K'da olsam düşünmeden giderdim. İyi araştır pişman olma kardeşim

Edit: Bu arada dereceni tebrik ederim. Edebiyatını E'sini bilmeden +45 hele hele 50 yapmak bir sayısalcı için gerçekten zor. 2 ay yırtındım 45 net anca çıkardım ilk 10k'ya zar zor girdim. Helal olsun 3K'ya girmişsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KerEnYıl -- 4 Temmuz 2015; 4:26:15 >

• KerEnYıl K kullanıcısına yanıt
    Kardeşim öncelikli olarak böyle detaylı bi cevap verdiğin için eyvallah. Şu an gerçek anlamda işin bu kadar içinden ve bana bu kadar benzeyen birinin bu tavsiyesi, belki de günlerdir içimi en çok rahatlatan şey oldu. Çok saolasın.

Sen de bendensin, benim kafadansın, ben de seni çok tebrik ederim. Marmara üniversitesi candır, Haydarpaşa Kampsüne bayılırım her şeyden önce. Vallahi satılmayacak olsa, sırf kampüsü için gelebilirdim. :)

Çok saol söylediklerin için, gerçekten içimi rahatlattın. :)

Galiba Ankara Hukuk'a gidicem ben.
  • quote:

Kardeşim öncelikli olarak böyle detaylı bi cevap verdiğin için eyvallah. Şu an gerçek anlamda işin bu kadar içinden ve bana bu kadar benzeyen birinin bu tavsiyesi, belki de günlerdir içimi en çok rahatlatan şey oldu. Çok saolasın.

Sen de bendensin, benim kafadansın, ben de seni çok tebrik ederim. Marmara üniversitesi candır, Haydarpaşa Kampsüne bayılırım her şeyden önce. Vallahi satılmayacak olsa, sırf kampüsü için gelebilirdim. :)

Çok saol söylediklerin için, gerçekten içimi rahatlattın. :)

Galiba Ankara Hukuk'a gidicem ben.

Ne demek hocam öyle şey mi olur, ben teşekkür ederim :) İnan bende çok sıkıntı yaşadım bırakacağım zaman çok düşünüp taşındım şuan mezundum ama üniversitenin insana duygusal zeka katması da gerekiyor biraz. İstanbul'da doğma büyüme olunca da Anadolu'da 150-200 Bin nüfuslu yerde yaşamak zor oluyor. Arkadaşlar mezun oldu. Gano: 2.40 demiştim o kadar kasıyorlardı ki 200 kişiydi bizim bölüm hep ya 2. ya da 3. idim o Gano ile ve bizim bölümün her dönem birinci olan bir çocuk vardı. Haziranda mezuniyet oldu bana mesaj attı facebook'dan: En iyisini yapmışsın ben bitirene kadar kafada saç kalmadı bana önerdikleri maaş şuan 1.150 TL askere git gel 1.300 veririz diyorlar yazmış. Ben bunun için mi okudum diyor. Adam okul birincisi, İtalya'da politeknikte 1 yıl erasmusu ve 3 ay yazında stajı var. İngilizcesi var. Deli gibi A-Cad, Solid biliyor. 1.300 Başlangıç maaşı koymuş gerçekten bayağı dertleşmiştik. Bu yüzden Makina'yı bıraktım diye asla pişman olma. Düz bir avukat olsan bile en kötü aynı parayı kazanırsın ve EN AZINDAN ÖMRÜN SANAYİ'DE DEĞİL AYAKLARINI MASANA UZATARAK BÜRONDA GEÇER ABİ. Sen sağolasın ne demek :) Hakkında hayırlısı olsun İnşallah Allah gönlüne göre versin hocam, emeklerinin karşılığını muhakkak alırsın merak etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KerEnYıl -- 4 Temmuz 2015; 13:46:17 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.