Bildirim
Ankara Hukuk mümkün mü?(SS)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
baya iyi yapman lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vamos Bien -- 3 Temmuz 2016; 14:07:09 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen sene 90k dan çekmişler ama ortalaması 83.6ymış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
40 20 49 19
Hocam sizin sıralamalarınızda biri ilk 10k ya rahat girebilir galiba?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hiç bilmiyorum ki 12.sınıfım LYS de çekildiğinden bahsediyor herkes ve gördüğüm kadarıyla hepside baya iyi yerlere çekmişler .. -
ankara zor ama iyi netlerle marmara falan olabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: Bismarckk
ankara zor ama iyi netlerle marmara falan olabilir
İyi netlerden kastınız ortalama olarak soyleyebilir misiniz ?
quote:
Orijinalden alıntı: kartal1363
quote:
Orijinalden alıntı: Bismarckk
ankara zor ama iyi netlerle marmara falan olabilir
İyi netlerden kastınız ortalama olarak soyleyebilir misiniz ?
30 mat 15 geo 42 edebiyat 18 coğrafya
geçen sene 55bindim 22mat 10geo 47 edebiyat 17 coğ ile 11bine girdim tm3
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bismarckk -- 25 Mart 2016; 19:08:57 > -
moral bozan biri değilimdir forum bilir beni ama işin zor . ama neden olmasın bence ileride örnek olabilirsin.zaten önün nerdeyse full sayısal. -
Çok teşekkürler hocam inşallah elimden geleni yapmayı düşünüyorum -
upp -
Lysde 6 bine çeksen bile obp 8-9 bine atar imkansıza yakın yani ankara üni olursa efsane olur seneye forumda başlık olursun :) Lazım olan netler 36 mat 48 edeb 15 geo 20 cog bu arada
Okul puanın çok düşük olmasa tamam da, şimdi iyi değil muazzam bir şey yapmalısın, 85-90 olsa puanın iyi bir sonuç zirveye oturturdu seni 5 k yapman lazım totalde, geçen sene 35 den 6k yapmıştım ama okul puanı 87 ydi
obp kötü zor ama olabilir -
Biseyi merak ediyorum arkadasla kiyaslamak icin degil genel olarak merakimdan.Simdi bizim arkadasla aramisda 5 puan fark var.Ama ben obp 75 yani okul bana 5 puan fazla vericek.Simdi ikimiz de ayni seviyede mi sayiliyoruz?
OBP ye zamanında gerçekten hiç değer vermedim bu kadar başımı ağrıtacağını kim düşünebilirdi ki..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X