Bildirim
Ankara Hukuka Girecekler Buraya!
TP-Link Tapo T315, Akıllı Sıcaklık ve Nem Monitörü, Ücretsiz Veri Depolama, LCD Ekran, Gerçek Zamanlı Bildirimler, Pil Dahildir, Alexa ve Google Home ile Çalışır, Tapo Hub Gereklidir Ayrıca Satılır : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BNYSVV3J?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Olumlu bi kaç tane sayam sana
mesela yeri çok güzel kızılayın hemen dibi
avukat olacaksan ankara hukuk yazması bile yeter(bi yere kadar)
ulaşım çok kolay -
evet yeri cidden güzel ama kampüsü pek iç açıcı değil ama kızılay yanı oldugu için pek ihtyac da olmaz tahminimce. -
Referans olarak iyi.
Akademik açıdan veya iş hayatında referans çok önemlidir, özellikle sivil sektörde. Ankara hukuk bu açıdan iyi.
Öğretim elemanları sayılı hukukçulardan oluşuyor.
Ulaşımı kolay, metro durağına yakın,kızılaya yakın, kiralık öğrenci evleri kızılayın göbeğinde düşünün. yani okul, ev ve sosyal ortam bi arada, kampüse gerek yok yani. -
Kızlar özgür ruhlu, anladın sen onu -
ben de yazmayı düşünüyorum yeri de eğitimi de güzel
ama olur mu bilmiyorum tm-2 sıralamam 4094 çünkü
büyük ihtimal gazide olucam gibi geliyo bana -
gaziyi neden fazla beğenmiyorlar arkadaşlar yeri olsun eğitimi olsun kötü mü -
ankara üniversitesiyle arasında bi fark yokmuş duyduğuma göre hatta hakimlik ve savcılık sınavında başarı sıralamasında birinci oluyomuş hatta ne kadar doğru bilemem ama ankara üniversitesindeki sınav sorularını gazideki hocalar hazırlıyomuş diye bişey de duydum dediğim gibi aralarında pek bi fark yok ama en iyisi duruken neden ikincisi olsun diye düşünüyorum kendi adıma gerçi düşünmek fayda etmiyo ikincisi olucak galiba -
En zor hukuklarından biri Türkiye'nin. Dersleri geçme notu diğer üniversitelere göre yüksek. Abim bu sene mezun oluyor. 6 senede bitirdi. Hakimlik savcılığa hazırlanıyor. "Aklım olsaydı Ankara yazmadım, İngilizce okurdum heryerde işe girebilirdim" deyip duruyor kendisi. Ankara filan deniyor da yok bi s.kim -
evet iki fakülte arasında pek bi fark yok ikiside hukukcular tarafından kurulmuş.tek fark öğrenci potansiyeli ama ankara hukukun da bi marka oldugunu unutmamak lazım. -
sıralama da en son kaç binden alır sizce? -
tercih edicek kimse yok mu ??? -
quote:
Orijinalden alıntı: doganayuzun
sıralama da en son kaç binden alır sizce?
8000.yi alacak,hemde kesin daha aşağılara iner mi bilmem -
quote:
Orijinalden alıntı: kibritçöpü
quote:
8000.yi alacak,hemde kesin daha aşağılara iner mi bilmem
ne 8000 i 3000 den aşağıya kesinlikle inmez. -
Sıralamam tm-2 2942, ilk tercih yazıcam. İnşallah gelir. -
quote:
Orijinalden alıntı: kibritçöpü
quote:
8000.yi alacak,hemde kesin daha aşağılara iner mi bilmem
kılavuzdan bile iyimser gördüm seni
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X