Şimdi Ara

Ankara hukukta 2'ye geçtim soruları alayım(anayasa final soruları geldi) SSLİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
4
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GangsterParty kullanıcısına yanıt
    hocam bunları tükenmez kalemle cevaplıyorsunuz diye biliyorum zor olmuyor mu?
  • hocam bende izmirde bu yıl özel bir üniversitede 2.yılımı okudum aynı zamanda üniversite sınavına hazırlandım ham 3087 geldi ama okul puanı 62 olunca 6009. oldum:) ankara büyük ihtimal gelmez ve istanbul hukuk olur. sence çok fark var mı ?
  • sorulara bakınca siyaset yuvası mı yoksa ilim irfan yuvası mı anlaşılmıyor ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: balbaza

hocam bende izmirde bu yıl özel bir üniversitede 2.yılımı okudum aynı zamanda üniversite sınavına hazırlandım ham 3087 geldi ama okul puanı 62 olunca 6009. oldum:) ankara büyük ihtimal gelmez ve istanbul hukuk olur. sence çok fark var mı ?

Ankara hukuk ne ki İstanbul hukuk ne olsun

• çok muallak cevap verdin

Okul her zaman ss deki gibi kalabalık mı yoksa siz kalabalık olduğunda mı çektiniz fotoyu ?
    Abı sen 5 gün önce nerdeydin??!?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aga bunlar nasıl soru

• ankara hukuk seçtiysen ve gelecekse boşver artık onları.madem kaçınılmaz,zevk almaya bak

@goldspear ne gibi birader
  • tükenmez kalem konusundan bahseder misin hocam . nasıl yani o iş ya? bu aühf e özgü bir şey mi yoksa diğerleri de böyle midir
    Cidden girdi mi yani? :D

ıstanbul olmadı diye pişman olacaz yani..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hukuk da dersler siyasetle mi ilgilidir hepsi siyasete meragimiz olmasa zorlanabilurmiyiz

• Bu ada duz liseden orayi kazandi kulak verin

• İlk yıl hangi kitapları kullanıyorsunuz, dün bir arkadaş İÜHF için Hukuka Giriş diye bir kitap göstermişti 496 sayfalık sizde onu mu kullanıyorsunuz yoksa?

Yerleşme öncesi klasik heves gerçi hele bir kazanalım kitaptan çok not derdine düşerim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.