Şimdi Ara

Ankara hukukta 2'ye geçtim soruları alayım(anayasa final soruları geldi) SSLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
4
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar bekliyorum sorularınızı

http://i.hizliresim.com/8bn5kr.jpg
    ankara hukuk spoileri dikkat gençler :D dersleri dinleyebiliyor musunuz sorusu bu resmin içinde saklı.. işin kötü tarafı arkamda 3-4 sıra daha var :D

inanmayan olursa öğrenci sayfam :Dhttp://i.hizliresim.com/b5qoO8.jpg

Anayasa final soruları geldi arkadaslar bir fikir sahibi olursunuz en azından :D
    http://i.hizliresim.com/YlP8zE.jpg
    http://i.hizliresim.com/WZ28M4.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GangsterParty -- 16 Temmuz 2015; 2:09:22 >

• GangsterParty kullanıcısına yanıt
    Siyasal ortam nasıl? Dersleri rahat dinleyebiliyor musunuz? Teşekkürler
  • Sıralamam 3200 ankara ve istanbul arasında kaldım.Baya kafamı kemiriyor bu durum. Auhf u şundan dolayı tercih et diyebileceğin hangi artıları bulunuyor acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emdo

valla dostum siyasal en ufak olay oldu mu okul karışıyor o konuda uyarayım. okulu 1-2 defa bastı böyle tipler o charlie hebdo zamanları olsun kobani olayları zamanı olsun okul baya karışmıştı ona göre.

dersleri dinleyebiliyor musunuz sorusuna tek cevabım şu resim olur :Dhttps://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t34.0-12/11693235_409197932606595_1392043801_n.jpg?oh=df63234ec608ce51aa3169ac458950aa&oe=55A2F48E&__gda__=1436681182_5621df8f232c8d3691198ea381a50560

• quote:

Orijinalden alıntı: GangsterParty

quote:

valla dostum siyasal en ufak olay oldu mu okul karışıyor o konuda uyarayım. okulu 1-2 defa bastı böyle tipler o charlie hebdo zamanları olsun kobani olayları zamanı olsun okul baya karışmıştı ona göre.

dersleri dinleyebiliyor musunuz sorusuna tek cevabım şu resim olur :Dhttps://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t34.0-12/11693235_409197932606595_1392043801_n.jpg?oh=df63234ec608ce51aa3169ac458950aa&oe=55A2F48E&__gda__=1436681182_5621df8f232c8d3691198ea381a50560

Ankara hukuk , istanbul hukukun haşmeti ve heybeti yanında ilkokul kadar yok

Eee ne de olsa ist hukuk osmanlı harbiye nezareti

Bu arada o sınıfta nasıl ders dinleyebiliyorsunuz ??

Bu kontrnjanlar yarıya indirilmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forum.adam -- 10 Temmuz 2015; 20:42:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 2[½+3x]=7

Sıralamam 3200 ankara ve istanbul arasında kaldım.Baya kafamı kemiriyor bu durum. Auhf u şundan dolayı tercih et diyebileceğin hangi artıları bulunuyor acaba?

istanbulda yaşıyorsan tereddüt bile etme. ama farklı şehirdeysen otur düşün. çok ahım şahım farkları olan okullar değil diye duydum. ankara hukukun öyle pozitif özelliğini söyle desen valla aklıma bir şey gelmiyor izmirden gelen birisi olarak. sadece bölümü sevdim o kadar. üniversiteyle ilgili sevdiğim tek şey dışardaki itibarı. dışı seni içi beni yakar durumu desem yeridir :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korsan

Hiç alttan ders bıraktın mı ortalaman kaç?

1 adet bütüm var medeni hukuk diğer dersleri verdim çok şükür. o bütü de verirsem ortalamam 3.10 3.20 civarı olacak. son günlerde yüklenerek bu ortalamayı yaptım yoksa çok daha iyi olabilirdi zor gelmedi bana nedense. ilk sınıf basit diyorlardı zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Cevabiniz icin tesekkurler hocam, resim biraz korkuttu acikcasi. Ama dokuz eylul olacagina ankara olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yanıyom

Hocam zor mu dersler memnun musun tavsiye eder misin

valla dostum ben son 3-4 hafta kala başladım genelde sadece 1 bütüm var onu da ucu ucuna kaçırdım bütte kesin veririm ortalamam 3.10 civarı gelecek onu verirsem. aynı performansı tıpta ya da mühendislikte gösterseydim 5-6 bütle kalırım gibime geliyor arkadaşlarımın temposuna baktığımda. ama ilgim de var biraz ondan da kolay gelmiş olabilir zaten 1. sınıfa basit diyordu üst sınıflarımız. bilemiyorum zor mu kolay mı kişiye göre değişir. ama elimde anayasa finalinin soruları falan var onları buraya atabilirim çok isterseniz
  • Emdo E kullanıcısına yanıt
    tesadüf mü bilmiyorum ama ben izmirden gittim ankaraya 2bine girince gaza geldim yaşadıklarımdan sonra bu sene dokuz eylüle yatay yapıcam hukukta üniversitenin pek öneminin olmadığını düşünüyorum şu 1 senelik tecrübeden sonra. o resimdeki ortamda istersen ilber ortaylı anlatsın sana ne katabilir ki ? zaten çoğu üni ortak kaynak kitap aldırıyor çoğu derste. hukuk kendin pişir kendin ye bölümü bana kalırsa. özellere tabi değişik bakış var ama devletler arası o kadar fark bekleme derim sana ben. şehir seçmen yararına olur.
    hocam ben de 2 bin yaptim, soyle bir ankaraya gideyim dokuz eylulde goruselim :) hemen arkanizdayim. Hangi lisedensiniz hocam?
  • quote:

hocam ben de 2 bin yaptim, soyle bir ankaraya gideyim dokuz eylulde goruselim :) hemen arkanizdayim. Hangi lisedensiniz hocam?

şirinyer lisesini biliyor musun bucada ? ordanım. ve ne yapıcağını anlamadım bu sene mi 2 bin oldun sen :D ben geçen sene olmuştum bu sene aühfde 2ye geçtim.
    şirinyer lsiesini bilmiyorum hocam, bu sene 2 bin oldum. açıkçası bir atatürk bekliyordum :) yok siz izmirden ankaraya gidip geri geleceksiniz ya, ben de izmirden ankaraya gidip geri geleeceğim, küçük şaka yapmıştım.
  • Emdo E kullanıcısına yanıt
    anladım şimdi

zaten obp falan da 71 di benim biraz azmetmiştim öyle girdim yoksa parlak bir lise hayatım yoktu :D
  • Ankara hukukta arkadas ortami nasil sosyal imkanlar nasil

• quote:

Orijinalden alıntı: Av. Harvey Specter

Ankara hukukta arkadas ortami nasil sosyal imkanlar nasil

bu işler tamamen kişiye bakar bence ama soracak olursan liseden hallice cevabı cuk oturur bu soruya :D cebeci kampüsünü araştırabilirsin. ufak ve kalabalık bir kampüs.
  • Hocam 5336 galiba ankara hukuk olacak gibi. Bende de astım var ve kritik soruyu sormak istiyorum:

Oksijen ihtiyacını nasıl gideriyorsunuz? Havadaki azotu da kullanmayı başarabildiniz mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • burock1997 B kullanıcısına yanıt
    hahaha :D ağaç dikmişler arka taraflara anca öyle giderebildik kardeşim başka türlüsü zor
  • hukuku tavsiye eder misin. çok mezun var deniyo çünkü bide avukatlık için sanırım çevre gerekiyo. hakim savcı için ise sözlü mülakatta torpil olabiliyo diyolar. söz sende:)
  • up
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.