Şimdi Ara

ankara ici sibirya kurduna ev araniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar . Ankara içinde yaşayan bir hayvan severe bahcemde baktığım kopegim namiyi vermek istiyorum . Nedeni ise yeterince iyi bakamıyor olmam . Kendisi kız ve yaklaşık bir aydır beraberiz . Bir arkadaşımdan aldığım nami bir gece ansızın bahcelerine girmiş ve orda kalmaya başlamış ve eski sahipleri tarafından biraz hor görülmüş . Arkadaşım bir hafta kadar baktı ve zamanı olmadığı için bana verdi bende yeni bir sahip aramaya başladım . nedenlerine gelince :
    Bütçemin ekstra harcamalara dayanıksız olması
    Tek kişi baktığım için yeterince ilgi ve zaman ayiramam
    Bahçede zincirli sanki birini esir tutuyormus gibi hissetmem .

Nami hakkında :
    Yaşı ve aşıları hakkında bir bilgim yok . Çok uysaldir neredeyse hiç havlamiyor sadece sokak kopeklerine havliyor . Geceleri acsa ve mamasi bitmisse uluyor . İnsanlara kolay alışıyor . Yaz mevsimi ve sibirya kurdu olmasından dolayı tüyleri dökülüyor . Güneş inene ya da hava serinleyene kadar uyuyor . Oyuncu değil . Eğitimi yok fakat yanlış birşey yaptiginda gözlerini cekene kadar sert bir bakış atarsanız hemen anlıyor .
    Nami için hiçbir ücret talep etmiyorum . Vereceğiniz tek şey ulaşım için sarf ettiğiniz efor ego kartı ya da benzin olacak . Tasmasiyla birlikte vereceğim .
    İlgilenenler pm atabilir oradan telefon numaramı veririm . ankara ici sibirya kurduna ev araniyor ankara ici sibirya kurduna ev araniyor ankara ici sibirya kurduna ev araniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uralazorus -- 18 Temmuz 2014; 9:23:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.