Şimdi Ara

Bodrum veya Marmariste Her sey dahil otel önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Bodrum veya Marmaris'te kaldiginiz HER SEY dahil otellerden memnun kaldiklarinizi yazabilir misiniz. Sadece kalinan otellerden öneri istiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yy.davut -- 4 Aralık 2013; 17:55:28 >

• Bodrum bölgesi için, Voyage otelleri iyidir. Beklentiler nedir bunu da öğrenebilir miyim? ve Bütçe tabi ki ?
  • Tatile otobüs ile gideceğimizden vaktin büyük bir çoğunluğunu otelde geçireceğiz sadece yakın yerleri dolmuşla veya yürüyerek gezeceğiz. Bu yüzden aktivitelerin fazla olması ve yemeklerinin iyi olmasını istiyoruz. Birde yüzme konusunda sıkıntımız olduğundan denizin aniden derinleşmemesi gerekiyor. Özellikle Alanya tarafına gitmiş iseniz beni daha iyi anlarsınız. En fazla 5-6 gün kalacağız bütçede 2000 TL...
  • Kefaluka Resort tek geçerim Bodrum için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Losgalacticos kullanıcısına yanıt
    Üst msjda yazdığım şartlarımız için uygun bir otel midir? Siz ne zaman konakladınız?
  • Bütçe kısmını görmemişim özür dilerim. Temmuz 2013' te konakladık. Latanya Beach Hotel' ı tavsiye edebilirim. Yemekleri güzeldir. Herşey dahil. Otel önünden geçen minibüsler ile şehire ulaşımı sağlayabilirsiniz. Rezervasyon yaptırırken oteli arayın biraz daha indirim yapabilirler. Latanya' da Temmuz 2012' de konaklamıştık.

• Ben hem Latanya hemde Bodrum Park Resort de Rehber olarak çalıştım, bahsettiğiniz yerler yalı çiftlik bölgesi ve bodrum merkeze 30 dk mesafede, benim önerim Voyage bodrum olacaktır Adult otel +16 alıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yani latanya ve bodrum park resort bodruma uzak mı? Yalnız Voyage bütçeme göre çok pahalı geldi önerebileceğiniz başka bir otel var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Ben hem Latanya hemde Bodrum Park Resort de Rehber olarak çalıştım, bahsettiğiniz yerler yalı çiftlik bölgesi ve bodrum merkeze 30 dk mesafede, benim önerim Voyage bodrum olacaktır Adult otel +16 alıyorlar.

Bende Voyage otellerini öneririm. Fakat bütçe verilmiş.

• Her yarım saatte bir minibüs kalkıyor Bodrum merkeze, Bodrum Park Resort, Bodrumun Kuzey Batısında ve Hilal şeklinde koyu olmasından dolayı rüzgar almıyor ve mavi bayraklı bir denizi var, muhteşem bir doğa. Zaten bu otel daha öncesinden İtalyan tatil köyü olarak hizmet veriyordu, bu yüzden şehirden uzak bir yere inşa edildi. Ancak, otelin önünden kalkan minibüslerle merkeze 30 dk gidebilirsiniz. Fiyatı da uygundur.

Latanya < Bodrum Park < Voyage fiyat dizilimi bu şekildedir.
  • Arkadaşlar başka otel önerisinde bulunabilecek yok mu?
    Voyage gerçekten çok öneri almış ama malum bütçe belli. Başka önerebileceğiniz otel var mı?
    Peki Kefaluka Resort otel mi Latanya Beach Hotel mi desem ne dersiniz. Hangisi (Tatile otobüs ile gideceğimizden vaktin büyük bir çoğunluğunu otelde geçireceğiz sadece yakın yerleri dolmuşla veya yürüyerek gezeceğiz. Bu yüzden aktivitelerin fazla olması ve yemeklerinin iyi olmasını istiyoruz. Birde yüzme konusunda sıkıntımız olduğundan denizin aniden derinleşmemesi gerekiyor. Özellikle Alanya tarafına gitmiş iseniz beni daha iyi anlarsınız.) şartlar için daha uygundur. Teşekkür ederim :)
  • Latanya derim hocam, ben her iki otelde de bulundum Latanya daha güzel, coğrafya olarak değil ancak hizmet olarak daha iyidir Latanya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Latanya derim hocam, ben her iki otelde de bulundum Latanya daha güzel, coğrafya olarak değil ancak hizmet olarak daha iyidir Latanya.

Latanya küçük bir otel olduğu için. Size hizmet daha iyi gibi gelmiş olabilir. Ancak Kefaluka' da her sabah taze sıkılmış meyve suyu ikramı, plaj ve havuz kalitesi, yemek çeşitleri ve en önemlisi oda kalitesi Kefaluka' da çok iyidir. Ancak Kefaluka yunan mitolojisinde rüzgarların birleştiği yer anlamına geldiğinden rüzgardan şikayetçi olabilirsiniz. Ki rüzgar olduğu zamanlarda da havuzu kullanabilirsiniz. Ayrıca aşağıya attığım ss ye bakarsanız kim böyle bir yerde tatilini geçirmek istemez ki?
     Bodrum veya Marmariste Her sey dahil otel önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Losgalacticos -- 7 Aralık 2013; 8:08:33 >

Güncel
  • Merhaba..Eğer Marmaris'i düşünürseniz bütçenize ve tercihlerinize göre otel tavsiyesinde bulunabilirim.
  • cirbatno C kullanıcısına yanıt
    evet neden olmasın
  • marmaris konu takibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.