Şimdi Ara

Antalya'da 3 gün konaklama ve bir sorun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 gün Antalya merkeze geleceğim. Konaklamak için yer arıyorum. Otel, Apart hotel nerde kalacağım konusunda sizden biraz yardım istiyorum.
    Şimdi orda benim tanıdığım bir kız var. Gündüz saatleri 2-3 saat benim odama gelecek misafir olarak. Oteller bunu sorun eder mi? Ya da hangileri eder hangileri etmez. Bunun için nerde kalmamı tavsiye edersiniz? Eskiden günlük kiralık evler oluyordu sanırım artık onlar kalkmış. :(

• Antalya merkez de bana bu konuda sorun çıkartan bir otel görmedim. Şimdi isim vermeyeyim zira hiçbiri sorun etmez bunları

Ama sonradan gelen biri için para isteyebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İAmSterdam06 -- 10 Ekim 2019; 21:50:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı işler bol güneşler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 gün beraber kalmanız pembe bir yalan ile olabilirdi ama, gündüz 2-3 saat senin odana gelmesini oteller tabii ki kabul etmez.
    Antalya'da günlük kiralık evler hala var. Biraz araştırırsan bulabilirsin.
  • Malum araç satış sitesinde günlük kiralık evler var. Ama evden ziyade receptionu falan olan butik otellerin günlük kiralıklarını tercih etmeni öneririm. Mevki veya isim önerim yok malesef.

• oteller kabul etmiyor öyle Antalya' da.. işin şehirle alakası yok. oteller kabul etmiyor yani. Resmi olarak giriş yapman lazım ki pek tavsiye etmem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim arkadas kiraliyor evini günlük.kültürde. ilgileniyorsan pm ye gel.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.