Bildirim
Ankara içi uygun iphone 4
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
dua et temin edememişler 1350 tlye iphone 4 nedir arkadaş biraz araştırma yap ayrıca 8gb yeterli olmaz ha illada 8 dersen sen bılırsın -
quote:
Orijinalden alıntı: İzmir.li
dua et temin edememişler 1350 tlye iphone 4 nedir arkadaş biraz araştırma yap ayrıca 8gb yeterli olmaz ha illada 8 dersen sen bılırsın
1350 tl ye olmayacaktı da ne kadar olacaktı ? 8 gb neden yeterli olmasın ? -
quote:
Orijinalden alıntı: okd
quote:
dua et temin edememişler 1350 tlye iphone 4 nedir arkadaş biraz araştırma yap ayrıca 8gb yeterli olmaz ha illada 8 dersen sen bılırsın
1350 tl ye olmayacaktı da ne kadar olacaktı ? 8 gb neden yeterli olmasın ?
biraz araştırırsan söylediklerinin tam tersini söylersin 1350 ye iphone 4s var :) ayrıca 8gb kişiden kişiye göre değişir bu devirde 8gb almak ne kadar mantıklı orasıda öyle. -
O parayla netten alma derim çarşıya bir göz at hatta 1200 tl ye bile çok temiz bulabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
biraz araştırırsan söylediklerinin tam tersini söylersin 1350 ye iphone 4s var :) ayrıca 8gb kişiden kişiye göre değişir bu devirde 8gb almak ne kadar mantıklı orasıda öyle.
ikinci el almak gibi bir düşüncem yok malasef.sıfır 1350 tl ye piyasada bulabileceğimi sanmıyorum açıkçası ama haklı da olabilirsiniz.bu devirden kastınız ne ? tonlarca müzik depolayacak halim yok. kaldı ki mp 3 player kullanıyorum zaten.8gb onun için benim işimi görecektir diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okd -- 1 Aralık 2012; 0:52:04 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: haylaz_63
O parayla netten alma derim çarşıya bir göz at hatta 1200 tl ye bile çok temiz bulabilirsin
netten bir kere ağzım yandı zaten.bugün bulunduğum semtte ki turkcell e baktım ve 1470 lira fiyat çekti.elecktroworld ve başka turkcellere bir göz atacağım gün içerisinde.umarım bulabilirim 1300 tl civarlarında -
quote:
quote:
quote:
quote:
biraz araştırırsan söylediklerinin tam tersini söylersin 1350 ye iphone 4s var :) ayrıca 8gb kişiden kişiye göre değişir bu devirde 8gb almak ne kadar mantıklı orasıda öyle.
ikinci el almak gibi bir düşüncem yok malasef.sıfır 1350 tl ye piyasada bulabileceğimi sanmıyorum açıkçası ama haklı da olabilirsiniz.bu devirden kastınız ne ? tonlarca müzik depolayacak halim yok. kaldı ki mp 3 player kullanıyorum zaten.8gb onun için benim işimi görecektir diye düşünüyorum.
2.el demedim zaten 0 iphone 4s bulabilirsiniz ayrıca 1-2 uygulama yükleyip 2-3 müzik atıp oyun oynamayacaksanız iphone 4 almanın mantığı yok vereceğiniz paraya yazık gidip 500-600 tl android telefon
alabilirsiniz ayrıca internetten ağızım yandı demişsinizde düzgün yerden alırsanız ağızınız yanmaz .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X