Şimdi Ara

ankara için hızlı okuma kursu tavsiyesi verebilecek olan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
3
Favori
30.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • internette araştırma yapıyorum, herkes farklı bir şey söylüyor. kimi en fazla 3-4 kat artar diyo, kimi 8-10 kat artar diyo. bazısı 2000 - 3000 kelimeden bahsederken kimisi 500-1000 kelimeden bahsediyor. bunların doğruluğunu nasıl bilebiliriz.

Okumamı ilerletmem lazım. daha önce bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan acil yardım bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: avare73

internette araştırma yapıyorum, herkes farklı bir şey söylüyor. kimi en fazla 3-4 kat artar diyo, kimi 8-10 kat artar diyo. bazısı 2000 - 3000 kelimeden bahsederken kimisi 500-1000 kelimeden bahsediyor. bunların doğruluğunu nasıl bilebiliriz.

Okumamı ilerletmem lazım. daha önce bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan acil yardım bekliyorum

Merhabalar, siz geçen bu süre içinde bir sonuca ulaştınız mı? Tavsiyeniz olabilir mi? Teşekkürler.
  • celebic kullanıcısına yanıt
    Adamın son giriş tarihi 7 ay önce. Ben gitmedim ama bence yüksek yapılı zekalara git

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONEKTRA

Adamın son giriş tarihi 7 ay önce. Ben gitmedim ama bence yüksek yapılı zekalara git

Teşekkür ederim.

• Yüksek yapılı zekaları araştıracağım, sonuç alır, burası da tekrar aklıma gelirse, deneyimlerimi paylaşacağım. Bekleyiniz :)

• Ben yüksek yapılı zekalara gittim ama işe yaramadı. Hocanın dediğinde göre ilk defa bende işe yaramadı. Bilmiyorum ya. Tüm hevesimi kaçırdılar. Hayvan gibi çalışmıştım halbuki tüm emeklerime yazık oldu.

• SONEKTRA kullanıcısına yanıt
    Derslerde o hızlara ulaşan insanlar var mı? Yani gözünüzle gördünüz mü o dakikada 1000 kelimeye çıkan insanları? Ve dakikada 1000 kelime garanti diyorlar. Eğer işe yaramadıysa para iadesi falan oldu mu?
  • byt06369 B kullanıcısına yanıt
    Öyle sormadım ama olmadı yani

Haziranda gitmeyi düşünüyorum. Ama kararsız kaldım. Sizce gideyim mi? Dersler bireysel değildir herhalde. Sizinle beraber aynı eğitimi gören insanlarda durum nasıl onlarda işe yaradı mı?
    Hocam merhaba bahsettiginiz kursa gittim görüsmek icin cokmu reklam kokan hareketlerle dolu biyer yoksa gercekten ise yararmi bilmiyorum siz nasi yaptiniz hocam gittiginizde diger kursiyerler bi gelisim sagladimi

• byt06369 B kullanıcısına yanıt
    Gidebilirsin işe yarayanlar var heralde ama ben tektim sıradışı olarak. Normalde başkaları var. Yani umarım işe yarar benim gibi üzülmezsin umarım. Ama şunu söyliyim gerçekten zor bişey. Zihinden simülasyon diye bişey var zaten en zoru ve en önemlisi 4567.1234=? Gibi şeyler yapıyorsun. Bu arada üzgünüm çık geç cevapladım.

• taher190 kullanıcısına yanıt
    Ben tam olarak görmedim ama işe yarayan baya kişi var heralde.

hocam bende kızılaydaki bombadan sonraki gün başlamayı planlıyodum bomba yüzünden erteledim hala karar vermiş değilim melih duyarın mega zekayla üstün yapılı zekalar arsında kalmıs durumdayım hala kendi yaptıgım testlerde dakikalık sonucum 225-250 arasında %88 anlama oranında bu kelime sayısını 500 lere cıkarabilirsen bana yetecektir zaten fazlası gereksiz derecede fazla zaten ücretler 1 haftalık bi eğitim için biraz fazla o yüzden boşa gitcek bişey için vermek istemiyorum o rakamları
  • ankara da kursa gittim arkadaşlar bu konuyu açtıktan sonra
    gayet memnun kaldım.
    hocamız çok ilgili bir insandı işinin ehli
    hepimizle tek tek ilgilendi.
    ilgilenenler pm atabilir. sanırım isim veremiyoruz buradan
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelostempire

ankara da kursa gittim arkadaşlar bu konuyu açtıktan sonra
    gayet memnun kaldım.
    hocamız çok ilgili bir insandı işinin ehli
    hepimizle tek tek ilgilendi.
    ilgilenenler pm atabilir. sanırım isim veremiyoruz buradan

Dostum rahat olun çünkü maksat buradakilere faydalı bilgiler aktarmaktır.

İsim ve fiyat bilgisi verebilirsiniz.

Kısaca memnuniyetinizin detaylarını anlatabilir misiniz?

• merhaba..
    kursun linkini paylaştım.
    öncelikli olarak hocası çok ilgilidir. oğuzhan hoca. eğer tanışma fırsatınız olursa beni daha iyi anlayacağınızı düşünüyorum. bütün öğrencileri ile tek tek ilgilenir. bilgisayar destekli giden eğitim süreciniz, evde yapmanız gereken alıştırmalar eklenerek tamamlanır. ben gideli 2-3 sene oldu.
    faydasına gelince... hız dediğimiz şey göreceli bir kavram.. kısaca belirtmek gerekirse gözleriniz tek kelime yerine iki kelime ya da üç kelimeyi aynı anda görebiliyor aslında ama kelime kelime odaklanıyoruz. bu egzersiz ile birden fazla kelime grubunu aynı anda görme yetinizi tekrar kazanıyorsunuz diyebilirim.
    ben yüksek lisans sürecinde hazırlandığım ales için bu kursu araştırmıştım. şuan tez aşamasındayım.. gerek sınavlarda gerekse okuduğum roman makale gibi yazılarda çok etkili ve etkin oluyor diyebilirim..
    nacizane tavsiyem hız kelimesine ve içinde geçen 5000 1000 gibi sayısal rakamlara odaklanmamanız.
    ben bu kursu internetten araştırarak buldum.
    kimse tavsiye etmedi.
    biraz risk alarak gittim. ama değdi..

hızlı okuma kursu

• thelostempire kullanıcısına yanıt
    Yaz tatilinde oğlanı göndereceğim, üniversite sınavları için. Teşekkürler.

• Istanbul icin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz ingilizce araştırırsanız göreceksiniz ki Türkiye'deki rakamlar aşırı uçuk

• quote:

Orijinalden alıntı: celebic

Yaz tatilinde oğlanı göndereceğim, üniversite sınavları için. Teşekkürler.

Melik Duyar'ın Hızlı Okuma Seti varken üzerine tanımam. Başka hiçbir kitabı alıp okumaya, kursa gitmeye gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lwd -- 19 Mayıs 2016; 16:01:29 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.